Året Som Gått 2007

Ja, då var det helt plötsligt årets sista dag, nyårsafton. Får ta och gratulera Stylvester på namnsdagen! Jag måste säga att jag hunnit med en hel del under året som gått. Såklart kommer man ju inte ihåg allt och tur är kanske det?! Jag tänker nog bara berätta om de roliga händerlserna som vart, annat håller jag för mig själv!

Till att börja med, årets händelse; STUDENTEN!!! Det var en av de bästa dagarna i mitt liv. Helt underbart skoj, med balen, Smögen och andra fester inkluderade. SP3E ,hmm, kanske inte en av de bästa klassr jag gått i, men vi tog oss i alla fall igenom åren och hade riktigt kul tillsammans sista veckan, haha. Tyvärr håller jag inte någon större kontakt med någon från klassen, förutom med vissa på msn, men jag antar att det lätt blir så om man inte har varit riktigt tajt med någon.

Efter att ha jobbat en hel sommar på taxi bokade jag och Daniel en välförtjänt resa till Bulgarien och njöt av sol och värme (verkligen värme; mellan 30-40 grader). Härligt att bara slappna av och käka ute hela tiden. Sandra och Simon hade ju bokat resa samma vecka, skoj! Jag var väl inte brunast när vi kom hem igen, men jag var brunare än jag någonsin har varit innan. Skulle nog vilja säga att Bulgarien var värt pengarna eftersom man lever billigt, men nästa gång blir det nog något annat.

När vi kom hem från resan var det dags att börja livet efter skolan, för min del flytta till Karlstad (Skoghall) och bli sambo, hehe. Funkar bra och jag ångrar absolut inte att jag flyttade in hos Daniel. Jag menar, det är väl meningen att man ska gnabba ihop sig först om småsaker?!
 Inget fast jobb blev det, men timmar på dagis duger fint. Jag höll ju på att dö av tristess som första veckorna när jag inte hade något jobb. Men nu kan jag inte fatta att jag redan har jobbat en hel höst. Det har varit roligt så jag antar att det är därför tiden har gått så snabbt, även om mitt framtida yrke nog inte är förskolelärare.

En tripp till London har jag också hunnit med. 5 dagar blev det och tro det eller ej med mina erfarenheter men jag åkte med Ryan Air igen och det gick bra den här gången. Hur skoj som helst med London och storstad och jag hann med en hel del. Riktigt kul att träffa Isabell och Andreas igen och såklart att träffa Lollo och Frida också.

Sammanfattningsvis ett bra 2007, förutom att jag inte har hunnit träna nästan någonting. Eller alltså, hunnit och hunnit men det gäller ju som ni vet att komma igång och det har liksom inte haft första prioritet med träningen. Jag gör det inte till ett nyårslöfte, för jag brukar ändå inte hålla sånna, men jag ska verkligen försöka eftersom jag vet att jag mår bra av det! Ser fram emot 2008, en härlig vecka i Åre, en kul 20-årsdag, att förhoppningsvis komma in skolan jag vill, kanske jobba på Gotland och att jag och andra jag känner ska få ha det bra!


Nyårsafton nu då som sagt och det ska firas med skratt, skumpa och god mat! 
Så vi hörs nästa år då hörr'ni!

Ta hand om Er och Gott Nytt År!!

Pussar

Inte långt kvar

Inte alls länge kvar till julafton nu, drygt en vecka kvar och en hel del julklappar kvar att inhandla. Tror att jag vet vad alla ska få, men det gäller och hitta allt me. Jag och Daniel ska åka in till stan imorn och shoppa klart det sista. Hans julklapp är i alla fall helt klar. Det gäller bara att han inte snokar runt för mycket i lägenheten. Antar att detsamma gäller mig!

 Luciadag igår, men den bara flög förbi. Såg inte något på TV och inte något när jag jobbade heller, eftersom dom hade haft dagen innan på eftermiddagen. Men på julkalendern var det ju ett luciatåg så jag fick en liten dos i alla fall.

Är så glad! Ska på arbetsintervju på tisdag förmiddag på PROFFICE. Ett jobb som växeltelefonist, fast det är inte heltid utan mest extra. Vi får se vad det ger, men det verkade intressant när dom ringde och det lät som om dom kanske väljer mig. Jag vågar inte hoppas på för mycket, men ni får hålla tummarna för mig!

Min rast är snart slut nu så det är väl dags att klä på sig termobrallor och tjock jacka och gå ut och leka med barnen en stund nu!

Ta hand om Er!

Kram Josefin

RSS 2.0