Takida På Nöjesfabriken

Då var det dags för Takida ikväll då. Lär ju bli en hel del folk eftersom det är slutsålt! Håller för tillfället på att göra mig i ordning inför en hård kväll på krogen. Eller nja alltså hård återstår väl att se men PARTY bir det iaf! Får väl se om jag kan bjuda på någon bild därifrån imorgon kanske.


Men nu är det dags att göra drickan, locktången och Daniel sällskap.
Vad händer hos er ikväll? Berätta!!

 
Ciao!


 


Bokat & Klart!

Japp, idag har jag bokat våran skidsemester. Det blir alltså Åre v. 2 söndag till torsdag! Det var dock lite problematiskt att boka. Vi hade bestämt oss för ett boende, men när jag pratade med resebyrån sa dom att alla måste vara minst 23 år gamla. Okej, inga problem vi tar ett annat då. Men då dök nästa problem upp; minst två personer måste vara 20 år fyllda. Daniel är ju 22 och jag fyller ju 20 den 8:e Januari. Det är bara det att söndagen vi kommer upp är den 6:e och alltså har jag inte fyllt än. Hon på resebyrån blev osäker och lovade att kolla upp saken. Jag menar, 2 dagar, det vore ju att vara stenhård och hon höll med mig. Men hon ringde tillbaka idag och sa att det inte skulle bli några problem så nu är allt bokat och klart. Längtar verkligen! Ska bli roligt att åka skidor och fira födelsedagen i Åre. 
   
Och du Lollo...
...Kul att du följer med! Det får nog bli två Ole i backen då även om Stig H är rätt tuff han också!

Bakade biscotti, italienska skorpor, idag på eftermiddagen. Marianne kom och skulle kolla på tapeterna vi antagligen ska sätta upp i vardagsrummet, så hon fick kaffe och nybakade skorpor. Någon mer som vill smaka??



image5

Takida imorgon då! Men först skall jag sova. Vi hörs!

En Seg Regnig Dag

Inget jobb idag heller, så istället har jag åstakommit två morotslimpor! Ganska goda blev dom. Gjorde soppa också, purjo- och potatissoppa, men tydligen är potatisen inte tillräckligt gammal för att mixa vilket resulterade i klisterkonsistens. Sådär gott faktiskt, men det finns en portion över om det är någon som är sugen?

Lollo, jag hoppas verkligen att du följer med oss till Åre! Ska boka lägenheten imorgon i så fall! Eller ja, vi bokar den nog ändå, men det skulle va jätteroligt om du ville följa med.  Det är ju bastu och allt ;) Låter det inte väldigt lockande?! Vem vill du helst va? Ole eller Stig H Olsson??

image3


Ska försöka sätta upp lite tavelbelysingar och lampor över sängen nu. Jag har ju Daniel som hjälp, men självklart hade jag även klarat av det alldeles själv!


Adios amigos!

Åre v.2 ???

Söndag igen då. Varför går helgerna så snabbt?? Har iaf fått en hel del gjort idag. Skulle först åka och beställa biljetter till Takida men dom hade stängt på Scalateatern. Åkte vidare till Resia och kollade på skidsemester. Fanns till rätt bra pris i Åre! Så vi har nästan helt bestämt att det blir Åre v.2! En lägenhet mitt i Åre by! Helt okej tycker jag! Hoppas bara att Sandra ångrar sig och vill åka m ed hon också. Hade varit jätteskoj om hon också vill med!

Kollade även på tapeter till vardagsrummet. Skitsnygga, så vi är väldigt sugna på att köpa dom! Det är ju superroligt att göra om och inreda tycker jag!

Jo, du Matilda, Manpower är ett bemanningsföretag som anställer folk för företag och sånt. Så man kan få jobba med lite allt möjligt och på olika ställen. En månad här och en annan där. Verkade rätt vettigt faktiskt.



Men nu är det dax för lite mat! Kommentera gärna, vi hörs!

Räkor & Vitt Vin

Efter ännu en arbetsvecka (även om jag inte har jobbat alla dagar) är det nu äntligen helg!! Idag, kommer Simon och Sandra hit och käkar räkor och dricker lite vin. Kanske blir lite mer än vin också! Annars är planerna för helgen att bara slappa och så hoppas jag på lite fint väder såklart.

Håller på och röjer upp lite nu här i lägenheten. Behövligt, det ligger saker lite här och var, men oj va skönt det är när man är färdig. Det känns liksom mycket trevligare att vara hemma hos sig själv då!

Var på Manpower igår och visade upp mig! Hehe. Dom hade öppet hus där så man kunde få prata med en som anställer ny personal, typ som en liten minijobbintervju. Fick dock inte prata med Nisse(!). Kändes som att det eventuellt kan leda till något. Skulle ju så gärna vilja ha ett fast jobb! Men jag fortsätter med dagis tills det dyker upp något.

Måste fortsätta med städningen nu!


Trevlig fredagskväll allihopa!


 


Shopping

Jaha, då har man precis kommit hem från en liten minishoppingrunda i stora staden Karlstad. Blev grymt sugen på att inhandla lite nytt inför hösten efter att jag jobbat idag. Kom fram till att eftersom jag städade bort (slängde och skänkte) halva min garderob när jag flyttade så faller det sig ju självklart HELT NATURLIGT att shoppa nya kläder att fylla min nya garderob med! Eller hur...??

Jaja, det blev då tre nya tröjor, en skjorta och ett par nya jeans. Och det bästa av allt är att jeansen är ekologiska! Ojojoj, så rätt jag känner mig. Helt otroligt, men vääldigt fina är dom! Kruxet är just bara det att när man köper jeans som ska sitta tajt ska dom ju sitta så tajt att man knappt kan knäppa dom när man provar dom i affären, eftersom dom töjer sig upp till en storlek! Så nu sitter jag här med nästan för små byxor och försöker töja ut dom den utlovade storleken. Får se hur det går med den saken.

Imorgon efter att jag har jobbat skall jag åka hem till min familj och hälsa på hela helgen! Saknar dom nu för jag har inte träffat dom på ett tag. Även om jag trivs bra här i Värmland är det kul att åka på och hälsa på dom ibland. Och såklart roligt när dom kommer hit och hälsar på också.


Ni får ha det lovely!

Billig mat och ett oläsligt ICA-kort

Blev inget napp på jobbsökarfronten igår heller. IKEA har fullt och H&M också. Synd. "Men vi tar gärna emot ett CV så hör vi av oss om vi behöver dig senare". Säkert?! 
 Passade på att handla på Maxi istället. Massa billiga grejer. Typ kött, kyckling, bananer och annat som kan va bra att ha i frysen och kylen. Skulle dra mitt tillfälliga ICA-kort när jag betalade. Drar en gång..oläsligt kort försök igen..drar igen..oläsligt kort försök igen..drar EN GÅNG TILL...oläsligt kort lämna kortet till kassör. Jaha, "ööh, verkar inte fungera, men jag väntar på mitt nya kort som ska komma på posten när som helst". Som om hon i kassan skulle bry sig om varför det inte fungerar?!

Inget jobb idag, men imorgon. Heldag då. Bra, för då får jag ihop lite timmar. Sen ringde dom och ville att jag ska jobba på fredag och även tre dagar nästa vecka. Bra. Jättebra, för det är tråkigt att bara va hemma. Mycket roligare att jobba och tjäna pengar. Jag kan lova er att jag skulle jobba även om jag vann flera miljoner, för det händer inte mycket när man är hemma ensam hela tiden. Men jag känner på mig att det snart finns ett jobb som det står "Josefin" på.

Ikväll är det TRE(!) avsnitt på rad av Top model 8! Daniel tycker jag är tråkig, men jag måste ju faktiskt se vem som vinner. Han protesterar just nu genom att ligga i soffan och kolla på en dåligt film. Jaja, han hinner ändå inte se klart den innan Top Model börjar, så det blir jag som vinner ändå. Ska tina jordgubbar nu och frossa lite till Top Model! Det blir mitt Tisdagsnöje. Vad blir Ditt?


Take care mina vänner!

Och du Mallan...
...Lycka till på läktaren! Haha


Vikarie...

Fortfarande lite seg från helgen som gick. Söndagen var bara lugn. Tog sovmorgon till kl 13! Kolla lite hockey i ishallen och åkte sedan och köpte pizza (grek-sallad för min del). Kolla lite på filmen på 3:an, Briget Jones 2, eller vad den nu heter? Jaja, den va inget att ha iaf.


Så har en ny vecka börjat igen då! Vaknade av att telefonen ringde 6:40 i morse. Dom ringde från dagis och ville att jag skulle jobba. Visst, så det var bara att klä på sig och gå iväg! Men det är ganska roligt faktiskt. Har blivit lite timmar nu. Skönt, för det är så tråkigt att bara va hemma ensam och söka jobb.


På tal om jobb. Måste åka iväg till Bergvik nu och kolla om det finns jobb på H&M, Coop eller IKEA! Helst vill jag nog jobba på H&M eller IKEA! Har ju redan varit där två gånger och kollat lite. Jättefint, även om det ser ut som alla andra IKEA. Tror jag skulle trivas där. Vill ju jobba i butik på något sätt, men det gäller väl att inte vara för kräsen. Hmm.. vi får se vad det blir, jag kör på Dagisvikarie så länge!

image1

Spinning senare också på KMTI. Hmm.. hur ska det gå? jag har ju inte tränat på ett tag och absolut inte spinning. Men, men jag får väl göra mitt bästa!

Ha det så bra!

Lördag

Lördag idag alltså! Började med en lång skön sovmorgon i den stora sängen vi har:) Hur skönt som helst att slippa sova 2 i 90-säng! Fast ligga och dra sig hela dagen gick ju inte an, så efter frukost var det städdax, varken jag eller Daniel var speciellt sugna, men ibland måste man och det var verkligen välbehövligt. Som alla vet känns det bra efteråt när man är klar.

Daniel åkte och dömde hockey och jag blev ensam. vi hade egentligen bestämt att vi skulle gå på bio, men när jag satt här framför datorn och lyssnade på musik började det värka i partynerverna, så nu är det bestämt att det blir utgång ikväll istället! Kul!!! Så nu blir det att gå och göra sig i ordning för en kväll på stan! Ha en underbar kväll, för det tänker jag ha!!


Vi hörs!



RSS 2.0