Tapetspaning!

Har hållit i gång hela dagen idag. Först jobbade jag till kl 18, sedan handlade jag och därefter var jag på möte med min medlemstränare på Livskraft. Vet inte om mötet gav så mycket, men han visade iaf hur konditionsmaskinerna i gymmet fungerar och sen var det inte så mycket mer med det. För övrigt kändes det konstigt att gå på ett rullband. Lite rädd att ramla av det, men det fanns ett nödstopp som tur är, haha. Har aldrig gymmat förut utan bara "passat", men det kan ju kanske vara bra att värma upp lite innan Body Pumpen och så. Känner mig laddad att komma igång ordentligt nu, bokat Body Pump imorgon. Jag rekomenderar verkligen alla att testa det, hur skoj som helst. Body Step med för den delen!

Sitter nu och kollar på tapeter och jag har hittat en klar favorit, som jag vill ha i hallen. Drömma kan man ju alltid göra, eller hur?! Visst är den underbar!!?



Bild: http://borastapeter.se/


Nej, nu kokar pastavattnet. Vi hörs!


Kul skiddag

Igår blev det då en heldag i Branäs. Åkte halv sju på morgonen och kom hem vid halv åtta på kvällen. Bra väder, bra snö och bra skidåkning. Dock är ju inte Branäs Åre, långt ifrån, med tanke på utbud av backar och liftar, men helt okej tycker jag. Dessutom var ju snön bättre i Branäs vilket gör det roligare att åka! Känns verkligen nu att jag lär mig mer och mer för varje gång. Nu när jag inte plogar längre, så blir väl nästa steg att öka farten en aning. Är sjukt sugen på att åka iväg en helg sen när det blir vår. Soliga dagar i backen är ju helt klart underbart! Vi får väl se hur det blir...

Hur som helst ville Marianne att vi skulle komma och äta efteråt. Mycket gott och skönt att slippa laga mat efter en heldag i backen. Fläskfile och klyftpotatis är inte helt fel då kan jag meddela! Hann därefter med en kväll på stan med Sebbe & Michaela. Blev ett par öl och två serier bowling, där jag vann den ena serien överlägset, haha!

Så idag blev det sovmorgon och brunch. Nu har Daniel åkt och dömt, så jag har satt igång att rensa garderoberna. Vi har så mycket grejer och inte så mycket plats att förvara, så det som inte används kan tyvärr inte stanna. Får ta och återgå till mitt lilla prejekt nu tror jag!


Åre avklarat - Branäs nästa...

Japp, Åre var riktigt, riktigt skoj och det kändes verkligen som att jag gjore framsteg i min skidåkning.  Sista dagen kändes det som att jag lika gärna hade kunnat åka ett par dagar till eftersom jag behövde ett par dagar på mig att komma igång. Dock kände man av att man inte sovit på ett och ett halvt dygn när vi åkte upp och det satt nog i kroppen hela veckan. Om jag får välja nästa gång så åker vi inte på kvällen och kör hela natten i snöstorm. Tack för en trevlig födelsedag Daniel, Lollo & Simon. En och annan snöboll och grattisönskning i backen fick jag eftersom dom tvingade på mig en reflexväst med texten "JOSEFIN 20 ÅR IDAG. KLAPPA PÅ AXELN OCH GRATTA ELLER KASTA EN SNÖBOLL" :) Funkade väl när vi åkte tillsammans men gissa om alla glodde när jag åkte ensam?!
I alla fall, Åre är riktigt bra.

Jag kommer lätt åka tillbaka dit igen, men eftersom det är en bit att resa så tar vi till morgonen på oss våra skidkläder och drar till Branäs! Denna gången är det jag, Daniel, Andreas & Marcus. Hoppas bara att det inte blåser för mycket och att jag vågar satsa lite extra, såklart utan att bryta några ben. Ser verkligen fram emot att ta på mig skidor och pjäxor igen.

Och så har jag startat mitt 2008 med att bli årsmedlem på ett träningscenter! Jippi, känner mig faktiskt jätteladdad och meningen är väl att jag ska träna minst två gången i veckan. Dessutom ska jag och Daniel hjälpa varandra att ta oss iväg, även om vi inte tränar på samma ställe. Måste köpa lite nya, snygga träningskläder och ett par schysta skor. Se upp beach -08, here I come!!

Ska även försöka blogga lite flitigare med, har verkligen slappat med det på sistone. Kul att du har hittat min blogg, Elenor, och tack för grattishälsningen!


Over and Out

Rättning från förra inlägget

Ursäkta mamma, jag rättar till och ursäktar tryckfelsnisses lilla snesteg med Sylvester (Stylvester). Roligt att man kan glädja någon, inte sant?

RSS 2.0