Möbelfynd!

Efter jobbet idag skulle jag hämta Daniel. Han skulle åka och klippa sig och på vägen släppa av mig vid träningen. Jag hade lite tid innan han var klar, så jag hoppade in på "SolaReturen" som är en secondhand för möbler, tavlor, lite kläder m.m. Har varit ute efter balkongmöbler och hittade ett bord och två stolar för sammanlagt 125 kronor! Hur bra som helst. Naturligtvis behöver dom slipas och målas för att bli riktigt fräscha, så grön färg inhandlades senare. Känns som att det kommer bli fint  alla fall.

Bara snön kan försvinna så kan man ju börja ta fram grejer på balkongen sen. Och såklart plantera lite också. Har tänkt mig lite örter och lite blommor blandat. Basikika är givet i alla fall, sen får vi väl se vad det blir mer. Måste dock tänka på att vända balkonglådorna innåt. Annars blir nog inte grannen under så värst glad.

Trevlig kväll på er!

Seriöst alltså...

Vad ser man när man tittar ut genom fönstret? Jo, snö, snö och åter snö. Jag vet att jag nog låter typiskt svensk nu, eftersom svenskar inte gör annat än att prata om vädret. Men liksom bakslag på bakslag och här utanför vår ingång hade det ju nästan slått ut små gröna blad på häckarna förra veckan. Så imorgon när jag ska jobba är det väl bara att ge sig ut i snön och roa sig bäst man kan. Skulle ju mycket hellre plocka fram vårjackan och gunga med barnen. Men nu kan man ju tyvärr inte göra mycket mer åt det än att vänta ut våren. Som förhoppningsvis inte är långt borta. Det är ju ändå snart April!

Var jättemysigt med besök av mamma, Matilda och mormor igår. Alla var på bra humör och maten och det andra uppskattades. Dom stannade hela eftermiddagen. Det är ju faktiskt inte så långt att köra ändå.

Idag åkte vi för att träna bort påskmaten och godiset. Jag gick på ett kombinerat Pump- och Steppass. Skönt och roligt, men oj så trött man blev efteråt.

Efter att Daniel hade tagit en "tupplur" på två timmar (!) i soffan åkte vi ut längst ut på ön och promenerade en sväng. Det blåste kallt och mycket, men det var ändå behövligt med frisk luft.


image30

Jag och Daniel


image31

Sötnosen och lite jag

image32

Det är fint i Hammarös "Skärgård" också, även om
det inte är riktigt samma som på västkusten!

image33

Hammarös "Skagens Fyr" som ligger lägst ut på ön.

Glad Påsk!

Inga påskkärringar har knackat på dörren här ännu, så vi får nog ha godiset för oss själva. Lite synd, för jag tycker att det är lite kul med påskkärringar. Kommer ihåg från när man va liten att vi höll på att fixa med påskbrev i flera veckor innan och att vi oftast lyckades dela ut nästan allihop med slutresultatet att vi hade fått ihop massa godis!

Va på påskmiddag igår hos Daniels familj. Trevligt! Mycket god mat och så blev det ju lite godis också, även om jag försöker tänka mig för. Det är ju ändå påsk!

Inga speciella planer inför kvällen faktiskt. Blir en lugn påskhelg eftersom ingen har speciellt mycket pengar att göra av med på utgång. Blir påskmat ikväll och bara mys.

Imorn kommer mamma, Matilda och mormor på besök. Jättekul att dom kommer hit också, så får ju mormor se hur vi bor också. Håller på och förbereder mat inför imorgon. Ska gå och fortsätta med det!


image29


Ha en underbar påskafton!

Puss

Kändes bra!

Jobbintervjun kändes jättebra, men såklart vet man ju inte hur alla andra presterade. Verkar som om det är minst 80 personer som blivit intervjuade, men vi fick inte reda på hur många platser vi hade att slåss om. Får reda på om jag fått det eller ej om ett par veckor. Skulle verkligen va så skoj, så jag kommer nog gå runt och vara nervös och spänd ändå tills jag får reda på resultatet. Jag lovar att ni ska få vet hur det blir när det blir.

Åkte och tränade efteråt. Kände att jag behövde slappna av i hjärnan en stund. Jag hade trots allt varit på intervju mellan 12:45 - 16:30. Även om man inte var aktiv hela tiden, så spänner man sig ju för att prestera bra. Skönt att bara släppa allt en stund och ge gärnet. Nya Steppasset är bra, så jag rekommenderar alla som inte har testat att testa! gruppträning är ju bäst. Gymmet får i alla fall inte jag ut speciellt mycket av. Lättare att motivera sig på passen. Och motivationen är riktigt viktig när man har gått in för något.

image28

Puss på Er!

Usch & Fy!

Alltså, snö nu i mitten på mars när det knappt har varit någon på hela vintern. Det kunde ju ha kvittat. Igår sken solen och det var underbart väder och så när Daniel sa hejdå till mig i morse och berättar att det snöar för fullt kändes allt bara som en stor suck. Jag menar, vem vill ha snö nu? När jag var i blomsteraffären igår tänkte jag liksom köpa blommor till balkongen, tur att jag väntade!

HV71 - Örebro, 4-3

Jajemän, HV71 blev den vinnande laget i cupen som har vart här på Hammarö i helgen. Var ju tvungen att kolla eftersom Daniel dömde finalen. Bra match faktiskt och riktigt, riktigt jämn. Avgjordes i Sudden Death. Bättre det än straffar i alla fall.

Imorgon gäller det. Jobbintervju på X. Vi får väl se hur det går. Hoppas, hoppas, hoppas att det kommer gå vägen. Hade varit såå skoj!

Nu blir det TV en stund.

Adjö!

V Å R ! ! !

Det var som om engergin kom tillbaka under tiden jag tränade. Till och med vädret hade slagit om totalt från dimma och rugg till blå himmel och sol! Så härligt, så jag bestämde mig för att åka till Plantagen och köpa lite nya vårblommor. kan va skoj att ha lite färg i fönstren såhär på vårkanten. Påsken närmar sig ju också. Inga direkta planer, men jag pratade med mamma förut och vi bestämde att dom kommer hit på påskdagen och kanske mormor eller farmor följer med också. hade vart skoj att få visa hur vi bor och så!

Nu ska jag fortsätta pyssla med mina blommor. Tyvärr fattas det krukor, så jag får kanske ge mig av till affären på krukjakt. Önska mig lycka till!


image27

Underskatta inte tjejer...

Nytt program på Body Step:en idag. Kul. Börjar om en timma. Hoppas verkligen att det piggar upp mig, känner mig seg. Saknar Daniel också när han är borta och dömer hela dagen. Så jag hoppas att träningen ger mig ny energi. Som tröst kan jag väl i alla fall tänka på att det här är förmodligen det sista sm händer i hockeyn denna säsongen. Sen är det lediga helger och tid för vår och sommar! Underbart!


image26


Förresten, underskatta inte tjejers förmåga att spela Poker!

TUR 2008

Yes box! Idag var det Turistmässan som gällde för mig och syrran. Trevligt med mycket inspiration till bl.a. Turkietresan. Fick lite provapåmassage, toast skagen och lite ostprovning. Riktigt gott och trevligt.

Tåget hem va försenat med 30 min. Ovanligt? Nej! Men nu är jag hemma i alla fall och Daniel har dratt hitt killarna på lite poker, så jag får väl ställa upp och va lite trevlig nu. Finns ett glas rött som väntar också! Ska försöka hantera rödvinet bättre än förra helgen när jag spillde ner mitt vita linne. Hmm, tacka vet jag Vanish! Vanish fixar allt!


Puss och trevlig kväll!

Lätt variant på Kladdkaka!

Blev sugen på att baka lite idag också. Blir kladdkaka som bjuds idag. En lätt variant på den riktiga kladdkakan. Har smakat den förut och den smakar riktigt bra, även om den inte är riktigt som standardkladdkakan. Ser fram emot att njuta av den i alla fall om en stund när den har kallnat lite och D kommer hem.

image25

Ska gå och torka håret nu och sen ska jag slappa framför TV:n med lite mat!

Va ska ni göra ikväll?

Hur som helst, Trevlig kväll!

Nybakat bröd!

Nu är brödet snart klart! Blev bröd med oliver, timjam, vitlök och oregano. Blir smaskigt efter träningen tillsammans med löksoppa tänkte jag. Får se hur D ställer sig till löksoppa. Haha.

Elle är inte färdigläst, så nu tänker jag lägga mig i soffan och njuta av den en stund.

Fetaostsallad innan träningen? Kanske det!

God Morgon!

Blev sovmorgon för mig idag. Fast jag vet inte om det går att jämföra med en helgsovmorgon?! Eftersom jag inte hade jobb inbokat redan låg jag och spände mig ifall telfonen skulle ringa och vaknade var 10:e minut. Men skönt ändå med en ledig dag. Tänkte städa lite och kanske baka bröd. Daniel hr bilen idag, så jag ska cykla in till stan sen och träna. Som tur e slutar han lagom tills träningen är slut, så då kan jag åka me hem i bilen.

På lördag blir det göteborg och TUR-mässan. Har vart där förr och det är så kul! Matilda ska följa med och så träffar vi väl Lotta och Lollo där, som ska va me och ställa ut.


Energikick!

Tränade Powerstrike idag. Nytt för mig. Det innebär i alla fall att man tar på sig boxningshandskar och slår på en säck i olika kombinationer. Hur skoj som helst. Rekomenderar verkligen att testa! Världens energikick efteråt och under tiden också för den delen.

Elle

Så glad jag blev när jag kom hem från jobbet och hittade det nya numret av tidningen Elle innanför dörren! Kul! Då vet jag vad jag ska göra nu fram tills träningen börjar!

Party Ändå!

Ändrade planer. Andreas ringde och undrade om vi skulle me ut. Så nu är det uppstyrt lite förfest här så får vi väl se vart vi tar vägen sen. Troligen Nöjes. Bäst så. Ska fortsätta att göra mig i ordning nu.

Bye!

Träning

Var helt enkelt tvungen att ta mig i kragen och försöka komma igång igen efter sjukdomen. Så en timma i gymmet blev det. Skönt, bättre än jag trodde faktiskt. Så nu gäller det att inte ge upp för lätt. Bokat in mig på Body Pump-pass imorn. Det är ju det roligaste. Det och Body Step!

Blir nog en lugn kväll iaf. Folk hade annat för sig och orka stressa runt och ragga folk. Nej, icke! Så det blir god mat och melodifestivalen istället! Det duger väl det också?

Vem tror ni vinner?

Fredag!

En cykeltur blev det idag också. Dom ringde och ville att jag skulle jobba 9.30-15.30. Soft dag! Men eftersom Daniel har bilen blev det till att slänga sig på cykeln. Skönt väder, så inte mig emot.

Ska till Daniels föräldrar och äta mat ikväll. Imorn blir det nog party. Eventuellt. Jag e sugen iaf.

Trevlig fredagskväll!

Jobbsökardag

Idag bestämde jag mig för att tacka nej till eventuellt jobb och cykla in till stan och söka sommarjobb. Det känns faktiskt väldigt vikigt just nu att jag får ett jobb, även om det kanske betydde att jag förlorade lite pengar idag. Det var iaf väldigt blandade resultat av mitt sökande. på vissa ställen hade dom redan fixat klart inför sommaren, mendans andra inte ens hade börjat. Jag har iaf lämnat mitt CV på ett antal ställen nu. Hoppas, hoppas, hoppas på att någon hör av sig!!! Ni får hålla tummarna för mig!

Skönt med en cykeltur också förresten. Härligt vårväder idag till skillnad från igår kväll när det snöade för fullt här uppe hos oss. Som tur var försvann snön lika fort som den kom. Suck, tänkte jag. Är verkligen trött på allt som heter snö och slask. Usch!

Passade på att klippa mig när jag ändå var inne i stan. Skönt och behövligt eftersom det verkligen var slitet. Tror att jag ska sätta mig på balkongen och lapa lite sol nu! Tackar och tar emot all D-vitamin jag kan få!

Puss
image24

Ny vecka och nya tag!

En ny vecka och nya tag. Nu när jag är frisk igen så måste jag komma igång med träningen igen. Idag blir det nog mjukstart med en promenad i det fina vädret. Men imorn har jag tänkt att åka in och träna på Livskraft igen. Just nu känner jag mig verkligen laddad att komma igång igen. Har Turkiet som ett litet mål. Vill försöka bli lite mindre innan dess. Jaja, så länge det går åt rätt håll är jag nöjd. Vi får väl se hur det går.

Ska på arbetsintervju imorn igen. Eller ja, jag ska dit imorn istället eftersom hon inte va där förra veckan. Hoppas på något positivt iaf. Är verkligen sugen på ett mer schemalagt jobb än springvikarie, även om det är skoj det också!


Pussar till er i solskenet!

RSS 2.0