Första advent

Sov länge i morse. Till klockan 12. Jätteskönt, men jag förstår inte riktigt varför jag är så trött hela tiden. Måste bero på årstiden men imorgon är det ju första December och för mig är det en ljus månad eftersom så många tänder ljus och har stjärnor och ljusstakar i fönstren.

Tog en sväng in till stan. Skyltsöndag och julmarknad. Köpte några glaskulor som jag ska hänga i fönstret. Jättefina och jag har kollat på dom innan så idag bestämde jag mig för att köpa med dom hem. Dom är handblåsta här i Kalmar så det känns som en rolig grej att ha något härifrån också.


Redo för stan


Kollade på första säsongen av SATC i eftermiddag. Har även lagat Chili con carne och druckit glögg och ätit pepperkakor med några av dom andra här i korridoren. Mysigt! Lite första adventstämning i alla fall.

Nej, nu ska jag hänga upp mina glaskulor. Ni ska få se imorgon.


Puss!♥



Myskväll med Elina

Hade inget specieltt planerat inför kvällen. Tänkte bara ta de lugnt och kolla lite TV eller film, men så ringde Elina och frågade omjag hade lust att komma till henne och ha myskväll med grönsaker, dipp, kex och ost. Klart jag ville! Så jag ska alldeles strax cykla dit.

Har faktiskt lyckats packa ur väskan också så nu är det ordning och reda här på Falkenbergsvägen. Skönt att ha det gjort för det känns alltid mycket bättre när man har det fint omkring sig!

Trevlig kväll!

Puss!♥



Glögg, pepparkakor & julstjärnor

Japp, tog mig en cykeltur till Maxi och jag fick med mig en hel del hem. Köpte glögg och pepparkakor bl.a. Mums! det får det bli ikväll. Nu lyssnar jag på julmusik och ska börja packa upp väskan. Lite adventsstämning här i alla fall!



Ja, en hel del saker med tanke på att jag bara har en hylla i kylskåpet
att få plats med allt på.



Provsmakning på dom här hade dom och såklart kunde jag inte motstå
frestelsen.



Julstjärnor för 10 kr styck. Bra pris tycker jag. Undrar bara hur dom ska
skötas för att inte dö? Kan någon svara mig på det?
Floristkusinen kanske?



Tänkte visa min stjärna som jag köpte igår. Älskar stjärnor, det blir så
mysigt!


Puss!♥



Sex & The City

Idag ska jag packa upp min väska. Orkade inte göra det i torsdags kväll när jag kom och igår hann jag inte heller så idag finns det ingen återvändo. Det måste göras. Måste verkligen handla idag också. Och så ska jag hämta mina grejer som är kvar hos Ilina sen igår och så ska jag låna med mig Sex & The City-boxen också.



Jag igår på dagen. Koftan fick jag när jag slutade min LIA i onsdags.
Love it!


Puss!♥



Timbuktu

En superrolig kväll igår. Var inte så pepp innan men Ilinas övertalning fungerade bra, haha. Det är därmed inte sagt att det fungerar varje gång men.
 Jag kan väl inte påstå att jag kan så jättemånga av Timbuktus låtar, eller ja inte texter heller för den delen, men det gjorde inget för shit vilket drag det var. Han är faktiskt grym!

 Som vanligt hade jag inte med mig mer än mobilen att ta kort med så kvaliteten är inte den bästa, men här kommer i alla fall lite bilder:


Timbuktu



Timbuktu



Timbuktu & Damn



Och såhär såg jag ut igår kväll. Både kjolen och linnet är från MQ:s nya
festmärke "Paris, Karte & I". I like it!


Puss!♥



Lunch hos Ilina

Var bara i skolan på förmiddagen idag. Känns lite meningslöst att det var så kort eftersom det inte är någonting förrän på tisdag igen. Kunde ju ha stannat hemma då och varit med på MQ:s julfest. Men, men nu lbir det fest här ikväll istället. Timbuktu på Palace med Ílina och Sofie.


Men flrst ska jag till an och kolla lite. Köpa en adventsstjärna till mitt fönster är tanken.


Puss!♥



Godnatt!

Nu är jag hemma hos mig, ja alltså i mitt rum i Kalmar. Har hunnit med lite glögg och pepparkakor hos T. Åh, jag hade glömt att det var så gott med glögg. Jag tänker inte packa upp ikväll för nu är jag bara trött och vill sova.

Skola imorgon. Kul att höra hur alla andra har haft det.


Puss & Godnatt!♥



"Bussen stannar nu i Hor"

Om man åker ca 30 minuter mot Kalmar från Jönköping kommer man till ett litet, litet samhälle som heter Hor. Eller ja, jag vet faktiskt inte om det är ett samhälle, men det finns en lanthandel och där bussen stannar står det "Hor C" på skylten, så det kanske är ett litet samhälle trots allt. Tycker bara att namnet Hor låter lite roligt. Så mogen är jag haha.


Men det var ett tag sedan jag var där nu, jag är nästan framme i Kalmar. I alla fall någonstans mellan Växjö och Kalmar och då är det ju rätt nära.


Det var en liten update på läget hos mig, Vad gör ni?


Puss!♥ 



Mot Kalmar

Nu är min första praktikperiod slut och idag är jag påväg tillbaka till Kalmar igen. Har verkligen varit hur bra som helst på MQ. Lärt mig massor som jag är säker på att jag kommer ha nytta av i framtiden. Ska tillbaka och jobba under jul! Åh va skoj! Det är såhär det ska vara, eller hur?


Nu sitter jag i Jönköping och väntar på bussen som går till Kalmar. Har byte på drygt en timma och som tur var så hittade jag ett eluttag här så inte allt batteriet till datorn tar slut direkt. Behöver det på bussen sen för det är över tre timmar till med buss innan jag är framme.

Kul att träffa mina tjejer sedan!! Har saknat er!


Puss!♥



Kladdig kaka

Jag bakar kladdkaka nu. Det är ju min sista dag på praktiken imorgon så jag tänker bjuda på det. Den står i ugnen nu. Kladdkaka med chokladbitar i. Mm.

Någon som vill smaka?

Puss!♥



Julklappsjakt

Har precis käkat. Kyckling med klyftpotatis och rödvinssås som var kvar från igår. Mm! Ska alldeles strax bege mig ut på julklappsjakt.

Vad har ni för er idag?


Puss!♥



Jag kan bara konstatera en sak;

Det snöar i Karlstad idag. Kolla själva:




Snö...



...snö...



...och mera snö.


Snöar det hos er?


Puss!♥



Resten av min lördag och idag, söndag.

Blev fest igår kväll. Förfest här hos oss och efter det hamnade vi på Nöjes. En helt okej kväll, även om musiken inte var den bästa. Dom utröstade idolerna var för övrigt där också.


 Några av dom utröstade Idolerna igår på Nöjesfabriken


I morse, eller ja vid lunchtid, när vi vaknade var det superfint väder och eftersom D var seg och kände för att ligga kvar i sängen tog jag bussen och åkte till Lollo. Promenad, fika och massa prat. Mysigt!

Nu sitter jag och kollar på "Wallander - Luftslottet" som går på 4:an.


Puss!♥



En bra fredagkväll

Jag hade en jätterolig kväll hos Lollo igår. Pratade om allt möjligt, drack vin och sjöng lite sing star. Haha, att rapa till Eminem är inte det lättaste.

Skönt med sovmorgon idag. Har precis ätit frukost och ska åka en sväng till Bergvik. Kanske gå in på IKEA och kika lite också.

Ska fixa i ordning mig nu. Vi hörs!


Puss!♥



Lollo har EF så då ska vi ha PF ikväll

När jag slutar idag klockan 16 ska jag träffa Lollo. Hon har nämligen EF, (Erikfritt) som hon själv uttryckte det, så idag ska jag och hon ha PF (pojkfritt). Hon är ju en av mina bästa vänner och hon och jag har känt varandra ever känns det som. I alla fall sedan vi började skolan.

Så nu ska jag återgå till mitt mission för dagen; klä om dockorna i butiken. Jätteroligt och jag tror att det kommer bli superbra!


Puss!♥



Jag idag




Såhär ser jag ut idag...



...och så här kan det gå om man tar bort kameran innan bilden har klickat.

Bioline fick följa med hem till mig!



Den här påsen hade jag med mig hem idag.


...


 

I den fanns den här ansiktscremen. Jag fick presentkort när jag fyllde år
 (i januari) och jag tyckte det var dags att utnyttja det nu. Känns superlyxigt
att få köpa en sån här fin burk med bra creme för ansiktet.


Ska gå och ta en dusch nu och sedan ska jag testa min nyinköpta creme. Det ni!


Puss!♥



Julskyltning of MQ 2008

Ja, julskyltning är vad vi, jag och L har hållit på med hela dagen idag. Jätteroligt och det blev verkligen superfint. Som vanligt tog det mer tid än jag trodde för det är en massa detaljer och saker som ska småfixas med. Jätteroligt och absolut väldigt lärorikt!


Lite bilder måste ni ju såklart få se, även om jag skulle rekommendera er att ta en titt i skyltfönstret på riktigt också!



Skyltfönster på dam



Lite närmare på dockan i mitten.



Pinjebark, diamanter och glitter står dockorna i. Svårt att få bra på bild.
För upplevas!



Skyltfönster på herr



Puss!♥



Fika och snickerskakor

Efter jobbet idag fikade jag med två av tjejerna jag jobbade med i somras: K & L. Jätteroligt och mysigt att träffas igen och fika och prata. Det kan aldrig bli fel med två (tre) pratsugna tjejer och lite kaffe!

D hade roat sig med att baka snickerskakor här hemma idag. Mums säger jag, men undrar om dom är bra för figuren? Det är dom va?

Imorgon ska jag och L göra något jätteroligt under jobbdagen. Men ni får inte reda på förrän imorgon vad det blir! Så nu ska jag snart gå och lägga mig!

Puss & Godnatt!♥


(Förresten tänker jag inte skriva alla ord i rubriken med stor bokstav i början längre. Bara så ni vet!)


Snälla tomten! Eller Mamma?



 


Morgon i Karlstad Centrum



Jag i morse. Kallt och härligt ute!



Jag spanade lite i Indiskas skyltfönster. Önskar mig en sån här
kandelaber i julklapp. Snälla tomten! Eller mamma?!


Puss!♥



"Postens VD tjänar som 45 brevbärare"

En bra morgon i morse. Lite kallt, men ändå skönt. Hatar när det regnar. Åkte bussen som vanligt in till stan och hämtade som vanligt en Metro och fick se den här rubriken:



Läs hela artikeln här:
 
http://nyheter24.se/nyheter/ekonomi/60206-postens-vd-tjnar-som-45-brevbrare


Hur kan man tjäna så mycket pengar? Varje månad? Sju gånger så mycket som Fredik Reinfeldt och dubbelt så mycket som postens förra VD:n. Alltså är inte den summan helt sjuk? Inte direkt rättvist. 900 000! Han är säkert jätteduktig på det han gör och så, men inte så mycket bättre att han är värd 7 gånger så hög lön som våran, Sveriges, statsminister.  Jaja, så tycker jag i alla fall.



Vad tycker ni om det här?


Puss!♥




Färdig! Här Kommer Min Dag:

Nu har jag skrivit klart uppgiften. Eller ja, inte helt klart men det mesta är färdigt. Så nu kan jag berätta vad jag jag har haft för mig idag.

När klockan ringde i morse var jag faktiskt inte riktigt så trött som jag brukar, men jag hörde att det blåste och spöregnade ute så jag hade gärna legat kvar i sängen och tagit en lång sovmorgon med frukost i sängen, läsa tidning och bara mysa under täcket. Men så var det ju jobbdag så det blev inget med någon sovmorgon. Gick upp och fixade i ordning mig och åt sedan frukost framför Rix MorgonZoo på TV 6. Rätt mysigt det också faktiskt.

Eftersom det regnade så mycket var D snäll och körde mig till bussen. Ja, jag vet att det inte är alls långt att gå, men det vräkte verkligen och paraplyet var kvar på MQ.
 Eftersom jag som vanligt var inne i stan 20 minuter tidigare än jag börjar läste jag som vanligt Metro. Känns riktigt bra att ha lite koll på nyheterna redan innan jobbet. Som jag har skrivit tidigare så finns det så mycket annat att göra på kvällarna att jag inte kollar nyheterna då.


Läste Sofies Mode och Elle på lunchen.


Har haft en superbra dag på jobbet. Rätt lugnt men roligt. Har gjort lite allt  möjligt och bevisat att jag har lärt mig att knyta en slipsknut, haha. Gick på stan på luchen och hittade en del kul saker. Massa fina julsaker också men jag löpte faktiskt inget. Letade bara massa inspiration.


Såhär såg jag ut idag.


D var i stan när jag slutade så jag fick åka bil hem idag och slapp bussen som tar en halvtimma! Skönt! När jag kom hem hade jag tänkt laga kasslergratäng med ris, men eftersom riset var slut fick jag hitta på något annat. Hittade ett smaskigt recept på Arla.se; "Ugnsgratinerad kassler med het äppelsalsa". Riktigt gott och kul med någon nytt!

Nu ska jag snart sova så jag är pigg imorgon.



Vad har ni gjort idag?


Puss!♥




Vad Gör Ni Nu?

Jag tänkte skriva lite här och lägga ut en "dagens" (ja, ibland faller även jag för det), men först ska jag skriva lite på veckans uppgift. Hörs snart igen!


Puss!♥



Bloggtorka

Åh, just idag kommer jag inte på vad jag ska skriva. Ingenting dyker upp i huvudet. Får se om det är bättre imorgon.


Puss!♥



Lördag & Idag

Åkte till Tanum igår på förmiddagen. Bara mamma hemma när jag kom för Matilda var på "Öppet hus" på gymnasiet i Uddevalla och Lotta höll och till i Uddevalla (dock inte på gymnasiet). Inte så ofta det är bara jag och mamma men det var mysigt. Åt jättegod lax med festaost- och soltorkadetomaterröra på (fick med som matlåda för morgondagen också.)

Hann med en snabbvisit hos mormor också. Alltid roligt att hinna med det när man är hemma.

Åkte hem nu idag på eftermiddagen. Kollar på Parlamentet nu. Rätt roligt! Blir bara lungt framför TV:n ikväll. Ska nog kolla på Sanningens Ögonblick på 5:an sedan. Egentligen är det inte alls ett speciellt bra program men har man börjat titta så är det svårt att sluta. Antar att det är det som är tanken.


Vad har ni gjort i helgen?



Puss!♥



Min Fredag I Ord & Bild

En jätterolig jobbfredag åkte jag och D till Lollo och Erik. Åt mat, eftrrätt och spelade spel. Deras lägenhet var verkligen superfin. Mysig och rymlig. Lite bilder från kvällen kommer här (ursäkta att det är så dålig kvalitet men min kameramobil gillar inte mörker) :


Daniel och Erik drack öl.



Lollo och nya lillmissan Maja Svanslös.



Spelade Kampen mellan kvinna och man.



Gissa vem som vann? Tjejerna såklart! Girlpower!



Det bjöds på drottningpaj och vaniljsås. Mm. Och före det åt vi mexikansk,
stark, god mat och drack vin. Tyvärr finns det ingen bild på maten, men
gott var det i alla fall.


Tack för en superrolig kväll!


Puss!♥



Marabou Premium Dark Sesame

Åh va gott det var med mat förut. Köpte även den här innan jag åkte hem från jobbet och mmm va god den vad. Tetsta vettja! Mörk choklad är så gott tycker jag. Vad tycker ni?



Marabou Premium Dark Sesame


Har skrivit lite på min uppgift från skolan. Denna veckan handlar det om reklamationer. Vilka rättigheter man som konsument har och hur man hanterar reklamationer i butik. Inte så jättesvårt men lite jag vill ändå att svaret ska bli bra.


Imorgon efter jobbet ska jag och D åka till Lollo och Erik och hälsa på. Äta mat och kanske spela lite spel. Blir lungt med alkoholen för min del för jag ska köra till Tanum på lördag förmiddag. Blir nog lungt ändå skulle jag tro. Kul att det händer något i alla fall.


Puss & Godnatt!♥



Hungrig

Åh, min mage skriker efter mat. Det finns visserligen köttbullar ohc makaroner från gårdagen men som ni säkert har förstått går det bara ibland så två dagar i rad är lite väl för mig. Haha. Usch va kräsen jag låter nu. Det är jag egentligen inte men halvfabrikat är inte någon höjdare.

Nu kokar pastavattnet så jag ska väl gå och slänga i lite pasta. Jo, det blir pasta idag med men med kasslerröra till. Mums!


Puss!♥



Ojdå, Jag Somnade Visst

Godmorgon!

Jag var så trött igår att jag somnade framför TV:n redan vid 9-tiden. Hmm, sov en halv timma, pratade med Therese en stund och gick sedan och la mig rätt tidigt ändå. Skönt att få sova. Jag älskar att sova. Fast jag älskar att göra roliga grejer också, så jag försöker göra båda två. Alltså inye bara sova, Det gäller ju dessutom att passa på när man inte har något speciellt för sig. Jaja, nog om det.

Ska snart gå ner till bussen. Är alltid i stan 20 minuter innan jag börjar. Alldelses lagom för att hinna läsa Merto. Skönt att kolla av läget i nyhetsvärlden någon gång om dagen och jag måste säga att jag är väldigt dålig på det på kvällen så för mig passar det bra såhär.



Såhär ser jag ut idag. Vit T-shirt och mörka jeans har jag på mig. Så vet ni.



Puss!♥



Idealmakaroner Och Köttbullar

Idag har Daniel gjort middag. Och nej, tyvärr blir det inte fläskfilé varje gång. Idag blev det färdigköpta köttbullar och idealmakaroner. Hm, inte min favorit, men däremot en av Daniels. Frågar ni mig så tar jag hellre fläskfilén. Men ibland måste man väl kompromissa antar jag. Mätt är jag och det är väl huvudsaken.
 Vad tycker ni om köttbullar och makaroner?


Måste skriva lite på min skoluppgift som vi har för denna veckan. Förrsten är det roligt att kommentarerna blir fler. Jätteroligt att läsa! Hörs sen!


Puss!♥



Seven - De Sju Dödssynderna






Under en rutinutryckning upptäcks en man mördad, och det uppdagas att det är det första mordet av sju. De två poliserna William Somerset (Morgan Freeman) och David Mills (Brad Pitt) hamnar i en desperat jakt efter en seriemördare som mördar sina offer efter De sju dödssynderna. Den erfarne Somerset försöker sätta sig in i seriemördarens sinne, men yngre Mills förstår inte vad hans kollega försöker få fram.

Källa: Wikipedia





Filmen var superbra. Jo, Ellinor lite läskig men inte så farligt ändå faktiskt. Se den i alla fall. Även om den inte är jätteny, den är från 1995, är den superbra. Förresten varför skulle inte gamla filmer vara lika bra? Jaja, skit samma.

Vet ni vilka dom sju dödssynderna är? Om inte så kommer dom här:


De sju dödssynderna:
  1. Högmod (storhetsvansinne, fåfänga; eller åtminstone övermod; Hybris) - superbia
  2. Girighet - avaritia
  3. Vällust (otukt eller begär) - luxuria
  4. Avund - invidia
  5. Frosseri - gula
  6. Vrede (I vissa fall även hämnd) - ira
  7. Lättja (likgiltighet) - acedia.



Puss!♥



 

Filmkväll På Vändgatan

Kom preics hem från MQ. Känns som att jag alltid börjar mina inlägg så. Jaja, hur som helst kommer Sandra och Simon snart hit och kollar på film. Tror vi ska kolla på "Seven". Inte den nyaste men jag har hört att den ska va bra så den är helt klart värd ett försök!

Nej, nu måste jag fixa det sista innan besöket kommer. Ska fixa kaffe också. Vet inte om dom är sugna men jag är i alla fall!



Puss!♥



Style Advising på MQ

Idag var jag med och kollade och hjälpte till lite när L hade en "Style Advising"-kund. Det innebär att kunden har bokat en tid med L och dom först diskuterar kundens önskemål och behov. Sedan plockar L ihop lite kläder och så får kunden prova, och prova, och prova ännu mer. Jätteroligt att vara med och titta och lyssna på alla knep man kan ta till för att trolla bort oöanskade kilon o.s.v.
 Man märker verkligen hur mycket rätt kläder kan göra. Tyvärr har inte alla MQ-butiker denna tjänst, men MQ i Karlstad city har i alla fall.

Har lagat chili con carne nu ikväll. Mm, gott och starkt! Älskar stark mat! Chili con carne med sallad och rostad macka. Mums!


Nu kommer Daniel och säger att jag måste sluta skriva för annars får mina ömma vader och fötter ingen masage.



Puss!♥



Godmorgon!

Nu har jag ätit frukost framför Rix MorgonZoo-tv. Ska snart gå till bussen. Blåser halv storm ute. Usch! Skönt att det snart blir december och adventsmys med massa ljus.

Stormar det fortfarande i Tanum?



Puss!♥



Söndag

Idag är det fars dag. Även att jag inte kan fira min pappa så tänker jag på honom som världens bästa pappa ändå. Tänker lite extra mycket på det idag. Hoppas alla ni andra har firat era pappor ordentligt idag för det är dom värda tycker jag.

Vi var hos Daniels försäldrar och åt farsdagslunch. Sedan vidare på kalas till hans morbror som fyller år idag. Åt god tårta! Såklart borde man lära sig någon gång att man inte ska ta den sista extra biten eftersom man alltid blir så mätt av den.

Har lagat risotto till oss här ikväll. Det är en favorit hos mig måste jag säga. Skönt med en ledig dag för imorgon börjar en ny vecka igen och då gäller det att vara pigg och fräsch inför nya utmaningar.


Hmm, nu ska jag fundera ut vad jag ska ha på mig imorgon.


Puss!♥



Trötter

Kul idag också på jobbet. En hel del folk och många farsdagspaket. Eller ja, jag packade inte in så jättemånga eftersom jag inte stod i kassan men jag såg ändå att det tillverkades en hel del.
 Kavajen kändes superbra men eftersom det var såpass mycket att göra glömde jag bort att ta en bild. Kanske kan låna den och ta bild en annan dag. Den är ju inte min, utan bara lånad från butiken. Hmm, får se hur det blir.


Lungt ikväll. Folk ville tydligen inte gå ut eller så hade dom annat för sig. Ännu en kväll framför TV:n. Inte så jättemycket att se på så jag kollar lite bloggar. Måste säga att, Ellinor och Jocke, va fint ni har fått i hallen! Ta en titt på den vettja.


Puss!♥



Kavajtema

Japps, idag är det kavajtema på MQ. Alla i personalen ska ha kavaj. Jag ska ha en från Marlene Biger. Svart med tyll nere vid ryggslutet. Lite annorlunda men cool. Ska försöka ta en bild sedan.
 Ska bli kul att jobba en lördag eftersom det är lite mer att göra då.



Puss!♥



Idol

Hemma nu. D kollar hockey i ishallen här på Hammarö men jag var inte sugen på att gå med. Sitter, eller halvligger, i soffan och kollar på TV. Idol sen. Får se om Lars gör bra ifrån sig idag. Förra veckan var skandal även om jag tycker han e grym annars.

Vem tror ni vinner?


Puss!♥



Glad

Ååh, vad glad jag blir av alla era kommentarer!
Det känns jättebra med håret idag också förutom ett litet problem. Jag passar inte längre i alla kläder. Alltså kläderna passar men vissa färger går bara inte längre. Hmm, måste fundera lite mer på problemet. PBL är ju vi superbra på eller hur Ilina och Tess?


Jag har lunch nu. Har gått superbra hittills idag. Sålt en helt del och det är ju så kul att få hjälpa till, se att dom blir nöjda och sedan se dom betala. Haha, det kanske låter konstigt men det är ju då man verkligen har lyckats.


Jaja, jag skulle bara skriva lite snabbt. Hörs mer ikväll!


Puss!♥



Hon Lyckades Bra Måste Jag Säga


Nu är jag hemma igen efter besöket hos frisören. Såå nöjd är jag. Lite rött är det, men I like it!




















Vad tycker ni?



Puss!♥



Kommentarer?

Idag ska jag fixa håret. Färga, slinga och klippa. Ni ska få se resultatet senare. Är ledig idag och jobbar på lördag istället. Ska i alla fall bli superkul att göra om lite för just nu är jag så trött på mitt hår.

Funderar lite på varför det är så lite kommentarer när så många är här inne och läser? Hmm, det blir mycket roligare att skriva om fler kommenterar.

Nu ska jag plugga lite. Får en uppgift varje vecka som vi ska lösa så det är väl bäst att sätta igång med det.



Puss!♥



Helglyx På En Vanlig Tisdag

Idag efter jobbet tränade jag. Åh, underbart kul att dansa är det tycker jag. Numera alltså. För trodde jag inte att jag kunde och första gången jag var på Body Jam i våras kände jag mig värdelös. Men, som med allt annat så måste man träna och öva för att lära sig och bli bättre och nu tycker jag att det är roligare än all annan träning. Bra va?

Jag tror att man är lite rädd för att testa nya saker, men nu sen jag började på utbildningen och vi har pratat mycket om personlig utveckling och mål känns det inte alls lika konstigt att testa nya saker. Jag har väl aldrig varit direkt rädd för det innan heller, men jag känner att det känns lättare nu. Positivt och kul att det känns att utbildningen ger mig något.


D hämtade mig efter träningen och när vi kom hem stod det fläskfilé med klyftpotatis och bearnaisesås och väntade på bordet. Mm. Såå gott var det. Helglyx såhär på en vanlig tisdags känns ju superlyxigt. Extra liksom.
 

Har städat upp i lägenheten och skrivit på skoluppgiften vi har fått för den här veckan. Känns som att jag har gjort hur mycket som helst idag. Skönt!


Imorgon ska jag börja kl 9 istället för 10 för jag ska få hjälpa till att skylta om skyltfönstret. Superkul! Fick dessutom fixa till en vägg idag helt själv. L berättade úngefär vad tanken var men sedan fick jag greja helt själv. Jättefint blev det tyckte både hon och jag. Det känns så roligt att jag får lite ansvar och bra uppgifter. Lär mig massor på det och får vara kreativ samtidigt. Det gillar jag!


Nej, nu ska jag sova!


Puss & Godnatt!♥



Lunch

Har precis käkat lite mat. Köttfärssås och spagetti idag också. Intresseklubben antecknar, jag vet. Jaja, har över en halvtimma kvar och vet inte riktigt vad jag ska hitta på? Kanske gå ner till Konsum och fixa något att äta inna träningen. Japp, ni läste rätt. Ikväll ska det tränas. Tränas och dansas. Åh, Body Jam är ju såå kul!



Puss!♥



Nu Äter Jag En Clementin

Ikväll när jag kom hem luktade det jättegott här i lägenheten. Det luktade mat. Köttfärsås med massa vitlök som D hade lagat. Det stod och väntade på mig på spisen, så det var bara att ta.
 Daniel är på domarmöte. Det skrev jag i morse tror jag. Jaja, i vilket fall som helst har jag inte gjort så mycket sedan jag kom hem. Pratat med mamma, Elina, Therese & Lollo bara. Eller bara och bara, men det var kul och prata. Saknar mina Kalmartjejer ju och Lollo också för den delen. Hon bor ju här i Karlstad nu så vi bestämde att vi ska ses på onsdag. Åh, ska bli såå roligt att ses igen, för det blir ju inte så ofta längre.

Idag har det varit jätteroligt på jobbet. jag har hjälpt flera kunder. Alltså hjälpt dom och plockat fram flera olika alternativ och diskuterat och försökt använda mig av det jag har lärt mig hittills i skolan. Jätteroligt! Det är ju kundkontakten som är det roligaste och det är ju där vi ska öva oss mest. Får stå i kassan nu också och ta betalt utan att någon står brevid mig.
 Jag skulle även vilja lära mig lite mer om budget och lite sånt, men det ska nog gå att lösa för butikschefen C är jättesnäll och trevlig. Jag får beröm också, det känns jätteroligt!


Nu kom D hem så nu blir det Lost, en macka och te. Mmm! Förresten är clementinerna jättegoda nu. Rekomenderas! Och ja Matilda, det är säsong 4.


Puss & Godnatt!♥



Godmorgon!

Sitter och äter frukost i soffan och kollar på Rix MorgonZoo. Skönt att sitta och kolla lite innan jobbet. Det ble för övrigt ett avsnitt med Lost igår och det är svårt att bara se ett avsnitt, men eftersom jag nästan höll på att somna på slutet får jag vänta tills ikväll igen. Dessutom ska D på domarmöte ikväll och vi kollar ju tillsammans på serien så jag får väl snällt vänta till senare ikväll.


Vad har ni för er idag?


Puss!♥



I'm Back

Så nu har hela helgen gått och imorgon är det dags för MQ igen. Undrar vad jag ska göra imorgon? Hoppas det finns något roligt uppdrag till mig! Har dessutom fått en uppgift från skolan som ska fixas och lämnas in i slutet av veckan. Inte så jättesvår, men det kräver ändå att man tänker till lite grann och sätter sig ner och sammanfattar lite.

Det har varit en trevlig helg. Lungt och skönt. Den ända som firade Halloween ordentligt var lillasyster M. Hämtade henne inatt från en fest. Alla som man har tyckt var små innan är ju inte det längre. Haha, jag börjar nog bli gammal eftersom jag inte tycker att hon är liten längre. Men du kommer ju alltid vara min lilla lillasyster ändå M!

Körde hem förut i mörkret. D får ju inte köra, men jag kör så gärna. Det är ju kul att köra! Har ju inte blivit så mycket nu i höst eftersom jag inte har någon bil i Kalmar. Undrar när jag ska bli vuxen nog att skaffa egen bil?




 

Vad tror ni om den här ferrarin? Coola tjejer kör ju coola bilar, inte sant?





Undrar om det blir ett avsnitt Lost ikväll innan vi ska gå och lägga oss? Jag borstar tänderna så länge i alla fall så får vi se hur det blir när D har kollat klart på någon serie på tv:n.

Puss!♥



I Tanum

Åkte till Tanum efter jobbet igår. Eller ja, det är ju inte mitt jobb men jag räknar det som jobbet ändå. Åt taccos och kollade Idol igår kväll. Mm, det var längesedan jag åt taccos. Eller ja, tre fyra veckor sedan hos Ilina, men någon gång i månaden måste man ju eftersom det är såå gott. Lätt, gott och nyttigt.

Har varit och hälsat på hos mormor nu på förmiddagen. Vi drack kaffe och spelade kort. Mysigt var det och goda kakor.

Just nu väntar jag också på att äta mat. Mamma lagar älgstek och potatisgratäng. Mums! Luktar supergott här nu och magen kurrar så jag hoppas att älgen snart är klar!

Verkar det som att jag bara äter hela tiden? Jo, det kanske det gör, men jag älskar mat. Dessutom är det mycket roligare att äta tillsammans med andra och inte ensam. Och så är ju mammas mat något extra!


Jaja, vi hörs!

Puss!♥



RSS 2.0