Jag Känner För Lost

Mm, skönt med datorn i knät. Det är kallt och jag fryser. Är hemma hos D's försäldrar och tittar på hockey. Eller ja, tittar gör jag väl inte, men dom andra gör. Jag sneglar lite bara.  Haha, så intresserad är jag av det idag.

Rolig dag på jobbet idag också. Svårt att berätta exakt vad jag har gjort, men kul är det i alla fall. Har hjälpt dekoratören lite idag också.
 Köpte med mig en skjortklänning och en sjal idag. Ska visa er. Kanske imorgon.


Sedan när vi kommer hem ska jag packa inför morgondagen. Imorgon åker vi till Tanum. Eller det kanske jag redan har skrivt om? Jaja, i alla fall blir det en lugn helg hemma. Ingen halloweenfest för mig, men kanske för någon av er? Det värker lite i festtarmen måste jag säga men eftersom D är enarmad och inte ska dricka väntar vi nog någon helg till med party. Ska dessutom bli kul att komma hem till Tanum och mysa.


Blir eventuellt ett till avsnitt med Lost sedan också. Måste säga att det är svårt att bara se ett avsnitt av den serien, även om säsong 4 inte är lika bra som de innan.




Puss!♥



Supershopping!

Japp, idag fick jag vara med dekoratören. L heter hon. En jättesnäll tjej. Vi flyttade om två avdelningar och det tog nästan hela dagen eftersom ett par väggar skulle byggas om och så. Alltså vi snickrade inte väggar utan flyttade om hyllor, stänger och sånt.

Egentligen det var "Supershopping" i "Mitticity" (Gallerian här i Karlstad) ikväll var det jättemycket folk efter klockan sju. Butikerna hade olika erbjudanden vilket såklart lockade en massa folk. Kul att få hjälpa kunder, svara på frågor och vara social och trevlig.

 Vanlig tid imorgon igen, men på fredag skultar jag en timma tidigare. Då ska vi åka hem till Tanum och hälsa på mamma, Lotta och Matilda.



Nu ska vi se ett avsnitt av Lost 4 och sedan blir det nog sova.



Puss & Godnatt på er!♥



Onsdag Den 29 Oktober

Sitter och äter frukost med D. Börjar lite senare idag, halv tolv, eftersom det är långöppet till kl 21 ikväll. Skönt med lite sovmorgon, även om jag kanske inte ska klaga på att börja kl 10 annars heller. I somras började jag ju kl 6 vissa dagar. Förstår fortfarande inte hur jag lyckades vara där i tid varje gång eftersom jag är så trött på morgonen.

Idag hoppas jag på att jag får gå med dekoratören. Flytta om lite kläder tror jag. Kanske något annat roligt också.

Hörs ikväll!




Puss!♥

Godmorgon!

Nu är jag redo för ännu en arbetsdag. Får se vad jag får göra idag. Nej, nu måste jag gå så att jag inte missar bussen. Hörs ikväll!



Puss!♥



Nu Är Det Färdigdiskat

Nu ska jag sova. Eller i alla fall gå och lägga mig. Är trött ögonen och trött i huvudet efter alla nya intryck. Hoppas på en till rolig dag imorgon!



Puss & Godnatt!♥



LIA (Lärande I Arbete)

Första dagen på LIA:n gjord. Har fått göra lite av varje, men att plocka och vika kläder är ju en syssla som aldrig tar slut. Än så länge tycker jag bara att det är kul att vika eftersom jag samtidigt lär mig sortimentet. Det finns såå mycket fint som man vill ha.


En sån här fin skylt fick jag att ha på tröjan!


Åkte bussen hem och hade tänkt börja med middagen när jag kom hem, men det behövde jag inte. Daniel hade varit så snäll och fixat det. Fattar inte hur han lyckased med bara en arm? Skala potatis och sånt? Men skam den som ger sig tydligen. 
 Tydligen kan man inte diska med en hand så den sysslan fick jag äran att ta hand om. Kanske dags för det nu?


Puss!♥




Jag Säljer Även När Jag Sover!

Måste berätta vad jag hade gjort igår natt. Eller gjort och gjort. Sagt kan man väl säga. Kommer inte ihåg ett dugg men Daniel var så snäll och berättade för mig, haha!




Mitt i natten sätter jag mig upp i sängen.

Jag: "Här var det tomt. Den här kan vi sälja."

Daniel: "Vaddå??"

Jag: "Ja, sälja lägenheten! Det är ju ändå ingen som bor här."

Daniel: "Nehej?"

Jag: "Nej det är ju tomt!"

Daniel: "Nej, jag bor ju här!"

Jag: "VA? VA?" (Rädd och tittar mig förskräckt omkring)

Daniel: "Och du bor också här. Sov nu!"

Jag lägger mig och fortsätter sova.




Några minuter senare försäker jag även sälja en svart klänning till en blind människa. Visste ni att det finns speciella streckkoder för blinda? Nej, inte jag heller! Men nu vet jag, haha!

Kommentarer på detta? Haha. Jag går verkligen in för att bli säljare, eller vad säger ni?



Puss!♥



Ni Vet Väl Att Klockan Snart Är 11 Och Inte 12?

Skönt med en extra sovtimma inatt. Vaknade vid 9 först och insåg att klockan bara var 8 så jag somnade om iden. Mmm! Jaha, det blev TV-tittande igår. Inte så mycket att se men.

Ska åka in till stan en sväng nu och köpa en ny foundation på Make Up Store. Superbra är den och även om den är lite dyrare än exempelvis L'oreal är det helt klart värt pengarna eftersom den räcker jättelänge. Jag har haft min i över ett halvår nu och använt den nästan varje dag. Testa vettja!


Sedan blir det hockey i eftermiddag. D's bror spelar så vi går upp och tittar. Nej, nu ska jag fixa mig, prata lite med min enarmade bandit (eller var det kanske tasikgt sagt?) och sedan bege mig till stan.



Puss!♥



Lugn Lördag

Sov länge idag. Skönt med mysmorgon! Fick sedan lunch hos D's föräldrar. Har storhandlat eftersom det var ganska tomt i kylskåpet och nu ska jga alldeles strax börja göra mat. Baconsallad med vitlöksbröd! Mmm!

Va kul att ni gillade den nya designen Matilda och Ellinor. För att vara första gången är jag rätt nöjd. Det är lite trixigt, men skoj! Ska fixa lite till någon dag, men jag nöjer mig såhär sålänge.


Undrar om et finns något att titta på på TV ikväll. Stjärnor på is är väl sådär. Kanske blir det ändå. Vi får se.

P
u
s
s
!




Hemma

Nu är jag hemma. Resan har gått bra. Nej, jag ska kanske inte sitta här och vara tråkig! Skriver mer senare eller imorgon.

Puss!♥



Lite Rörigt

Förlåt om det är svårt att läsa med den nya bakgrunden. Ska försöka fixa detta, men så länge får ni läsa så gott det går ändå för jag vill ha kvar bakgrunden men fortfarande vitt bakom inläggen. Någon somvet hur man gör så är jag tacksam för lite hjälp.


Puss!♥



Göteborgs Central. Klockan är 10:23!

Har redan varit uppe i sex timmar. Oj va mörkt det var när klockan var halv 5. Sov dåligt. Brukar göra det när jag vet att jag har en tid som jag absolut inte får missa. Men nu är jag on my way home. Mellanlandar en timma här i gbg nu. Väskan väger bly och det var en snäll kille som hjälpte mig att lyfta av den från tåget.

Han: "Oj, va tung den va! Är det bara kläder?"

Jag: "Haha, jaa!"

Han: "Haha, ojdå."


Kan ju tillägga att alla andra som stod där också log mot mig. Haha! Vad gör man inte för att muntra upp andra lite såhär på en fredagsmorgon.

Sov i alla fall nästan hela vägen från Kalmar och hit. Knappt 4 timmar. Eller sov och sov, man halvsover ju och vaknar till så fort något händer runt en. Men som tur va fick jag sitta ensam hela vägen. Så jag tog av mig skorna och kröp upp i sätet med jackan runt mig. Regnade på rutan. Rätt mysigt faktiskt. Men det är väl bara jag som säger så för att jag är så van att åka tåg!

Så nu sitter jag här på centralen och har ätit frukost. Mums! Scones med cream cheese och marmelad + juice och latte. Kan det bli bättre? Haha, kanske man kan tycka men jag trivs!



Snart dags att packa ihop grejerna och bege sig mot Karlstadtåget.


Puss!♥



Nästan Färdigpackad

Har nästan packat allt nu. Det största problemet är inte kläderna, dom får plats, utan alla mina skor. Hmm, dom får antagligen bo i en påse. Ska göra klart det sista, ta en dusch och så ska jag försöka lägga mig tidigare ikväll eftersom tåget går 5:45 (!) imorgon bitti. Ojoj så tidigt men det är skönt att komma hem tidigt. Hem till en nyopererad älskling.

Puss!♥ 



Sista Kvällen Med Gänget. I Alla Fall På Fem Veckor!

Hade en jätterolig kväll igår. Började med after work-buffe på Pipes. Gott och trevligt. Mellanlandade en stund hos Elina efter det, sedan vidare till en lokal och hade förfest. Såklart utgång också.

Nu packar jag inför morgondagens hemfärd. Ska ju vara hemma på praktik i fem veckor nu. Det kommer bli skönt att ses igen, telefon är inte samma sak, eller hur D? Men samtidigt kommer jag ju sakna min tjejer här. Ni är underbara!
 Den stora frågan är bara hur jag ska lyckas att få med mig alla grejer. Har lånat en jättestor väska på hjul av Daniels föräldrar men jag har insett att jag nog ändå inte kommer få ner allt i den. Jag menar fem veckor med praktik på MQ, då måste man ha med sig nästan alla kläderna. Inte sant?

Nej, nu ska jag fortsätta packa och sedan ska jag försöka träffa E innan hon börjar jobba + att jag ska träffa T en sväng också.



Puss!♥



Sådär Ja

Nu va den andra tentan också klar. Ligger i Elinas soffa och kollar ännu mer Sex & The Citu. Love it! Jaja, vi vilar upp oss inför kvällens tentafest med klassen. Inte hela klassen utan bara typ en tredjedel eller så. Ska ut och käka och sedan blir det paarty.



Puss!♥



Sex & The City

Det blev dans. Åh, det var såå kul. Huvudvärken och nackontet släppte. Det hade även slutat regna.
 Sedan följde T med mig hem. åt lite mat, pluggade lite ekonomi och kollade Sex & The City-filmen. Åh, den är underbar! Nu ska jag sova. Hur kunde klockan bli sent igen? Hmm. Jaja, sista tentan imorgon sedan är vi lediga resten av veckan.


Godnatt, sov gott, ses imorgon!


Puss!♥



Oj, Oj, Oj!

Shut vilken tur att jag gick när jag gjorde och inte nu. Regnaet vräker verkligen ner och vart kom det ifrån undrar jag?? Hmm, hoppas det snart slutar för jag orkar inte cykla till gymmet i det här vädret. Eller ja, jag får se. Så vet ni väderintresserade hur det ligger till, haha.

Puss!♥



Dansa!

Hemma igen. Tentan gick bra tror jag, inte så svår. Hann med en fika på stan sedan också. Åt kycklingsallad. Jättegod och nu är jag jättemätt. Funderar på att plugga ekonomi nu en liten stund och sedan dra till gymmet på dansklass. Japp, så tror jag att det får bli.



Cyklar



Puss!♥









Godmorgon!

Åh, idag är det ruggigt väder ute. Det regnar inte, men det är grått och tråkigt. Hade gärna legat kvar i sängen lite till. Nu ska jag till skolan. Hörs senare!



Puss!♥



17 År & Trebarnsmamma!

Hittade den här bloggen för ett par dagar sen. Hon är 17 år och har tre barn. Helt otroligt!



--->  http://mammabeckas.blogg.se/



Puss!♥



Imorgon Gäller Det. Förresten I Övermorgon Också!

Imorgon är dte som sagt tenta. Har säkert tjatat sönder er om detta redan. Förlåt för det. I alla fall är det försäljningstenta och jag tror faktiskt inte att den kommer bli så jättesvår. Hoppas inte det i alla fall. Nog tjatat för nu.

På sminkgrejen fick vi testa olika rengöringsprodukter och sedan en foundation. Fick såklart ett erbjudande om att köpa detta, men sjukt dyra produkter som absolut inte går ihop med studentlånet. Men superbra. Hade jag haft mycket pengar så. Känner mig len som en bebisrumpa i ansiktet nu. Bra va?
 Ska få en gratis make-up-kurs också. Men eftersom jag åker hem på praktik nu så får det vänta lite för min del.


Just nu lyssnar jag på den här låten och det är inte lätt att sitta stilla ska jag meddela. Lyssna och dansa vettja!






Puss!♥



Bonjour!

Idag är det plugg igen som står på schemat. Tänkte dela upp det lite eftersom jag måste ta en liten paus efter ett par timmar. Dessutom blir det en lång paus vid 17:30 för då ska vi till en sminktjej och testa lite produkter. Ska bli skoj tycker jag. Får se vad hon kommer hitta på.


Men, men nu ska jag sätta igång så att jag får någonting gjort.


Puss!♥



Dagen Fick Ett Bra Slut

Jag tog min promenad förut. Köpte lite att äta. Sedan undrade Elina och Sofie om jag skulle hänga med till Mollys en sväng. Mys. Therese kom också dit sen, trött men glad. Är glad för din skull gumman! Det kommer bli superbra!


Kom precis hem och ska snart sova. Lyssnar på den här låten. Visst är den underbar på svenska också? Jag känner mig alldeles glad när jag lyssnar på den!




 

Puss & Godnatt!♥



Promenad?

Just nu känns det som att jag inte får in mer i min hjärna. Läser samma sak flera gånger men får ändå inte något rikigt grepp. Kanske dags för den där promenaden. Jag vet att det brukar funka mot det mesta. Frisk luft rensar hjärnan liksom. Helst av allt vill man sätta sig vid vattnet och tänka. Havet har något lugnande över sig. Jag vet inte exakt vad det är, men eftersom jag är uppväxt med det känner jag mig trygg där.


Nu är det bara 4 dagar kvar här, sedan åker jag hem och får träffa dig igen Daniel. Jag har det jättebra här och trivs, men ibland känns det verkligen att det är långt hem. Telefonen finns ju där hela tiden men det är inte samma sak. Jag längtar efter kramar!


Kanske ska ta den där promenaden nu.


Puss!♥



Måndagarna Är Mina Nya Sönsdagar

Söndag idag alltså. För alla normal jobbmänniskor och många av dom som går i skolan är det sista dagen av helegns ledighet. Men inte för mig. Är ledig måndagar också. Därför vet jag inte om söndagarna känns som söndagar längre. Ganska så skönt i och för sig eftersom söndagar inte har varit mina favodagar innan. Men nu är det sista veckan det blir såhär för på fredag åker jag hem och ska ha praktik i fem veckor. Så det så.

Det är strålande sol och blåser halv storm här idag för er som är väderintresserade! Sitter inne och pluggar i mina mjukisbyxor. Är faktiskt sugen på att ta en dusch och fixa iordning mig lite. Men först kanske man borde ta en prommenad och handla lite. Är ju ingen idé att fixa sig och sedan gå ut i stormen och förstöra det, eller hur? Jaja, vi får väl se hur jag gör. Först måste jag plugga lite till, sen får vi se. Meddelar senare vad som händer.
 Förlåt om det verkar lite förvirrat men ibland blir det så.


Puss!♥



Matuppdatering!

Bakad potatis med röra blev det. Bara så att ni vet!



Puss!♥



Vad Ska Jag Äta?

Börjar bli hungrig nu. Har pluggat en stund. Måste plugga mer men jag funderar på att göra lite mat först. Problemet är bara vad jag ska käka. Elina sa att dom ska äta plankstek. Hur gott lät inte det, men så seriös orkar jag nog inte vara. Får se om jag hittar något kul på min hylla i kylen. Kanske finns något skoj i frysen?! Vad ska ni äta ikväll?


Puss!♥



Nya Jackan

Hittade en ny skinnjacka till ett superbra pris igår. Here it come's. Vad tycks? Ni får låtsas att knapparna var knäppta eftersom jag ser nu att jag visst glömde det.



Josy Joe's nya skinnpaj!



Puss!♥



Det Gör Ont I Munnen

Känner mig som en stor bebis. Jag håller på att få tänder, haha. En av mina visdomständer verkar vilja komma fram. Usch, det gör mer och mer ont. Jag förstår att små barn har ont när dom får tänder. Var bara tvungen att berätta det så att ni kan


Puss!♥



Städa, Städa Varje Fredag, Eller Idag Är Det Ju Lördag!

Konstigt det där med att när jag har varit ute och kommit hem sent kan jag inte sova länge. Vaknar vid åtta, pigg och kan absolut inte sova mer. Börjar bli lite tröttsamt det där eftersom jag vet att jag egentligen behöver sova mer. Jaja, jag har i alla fall hunnit massa. Började med att prata med Daniel. Saknar dig älskling! Sedan cyklade jag till T och vi gick en promenad. Cyklade tillbaka hit och håller på att tvättar nu. Måste städa också, både toan och rummet. Grundligt! Jag tycker verkligen inte att det är roligt men det är så skönt när det är klart, fint och rent!


Igår. En Anderssons öl till en Andersson!


Pratde med E precis också. Vilken tur jag har haft som har hittat så underbara kompisar. Kan prata om allt och skratta och gråta. Det känns som att vi har kännt varandra mycket längre än två månader!


My girls



Nej, nu ska jag hämta min tvätt.


Puss!♥



Fotograferingen

Gick upp och fixade i ordning mig inför fotograferingen i morse. Tror att det blev bra. Duktig fotograf var det i alla fall. Bilderna ska vara svartvita sedan och det ör så fint tycker jag, så jag tror allt att jag kommer att bli nöjd.

Fikade med folket i klassen efteråt. Sedan blev det en sväng på stan. Fyndade faktiskt på MQ:s REA. Det är ju kul att ha kläder som är därifrån under praktiken + att jag gillar deras grejer. Halva priset dessutom tackar man inte nej till.


Följande har jag kvar att göra idag:

♥ Plocka i ordning på mitt rum (så går det snabbare att städa imorgon)
♥ Laga mat
♥ Prova dom ny kläderna
♥ Plugga inför tentan
♥ Ta en powernap och sedan dra till T och festa


Känns överkomligt faktiskt. Hade tänkt börja med maten, men jag väntar lite eftersom hansomintepratarmednågoniochnteenssägerhej är i köket. Konstig människa, så jag orkar inte nu. Börjar med att plocka.


Puss!♥






Har Varit På Byttan & Lyssnat På Isak Strand

Kom precis hem från en supertrevlig och mysig kväll. Jag E och T gick till Byttan, delade en flaska vin, åt lite nachos och lyssnade på Isak Strand. Ja, han va tydligen med ändå till Globenuttagningen av Idol vilket jag hade missat helt. Hur som helst var det jättemysigt.
 Byttan ligger i samma hus som KK, Kalmar Konstmuséum, så man såg slottet inifrån där vi satt. E sa att på sommaren är det mys för då har dom uteservering med livemusik varje dag. Eller sa du varje dag? Jaja, i alla fall kommer det säkerligen bli fler besök där.



Jag på Byttan (blir dålig kvalitet med mobilkameran på kvällen).


Nu blir det sängen för min del. Saknar att krama dig D. Ses ju om en vecka!
 Imorgon kl 10:00 ska vi bli fotograferade för skolan. En och en. Ska ta både porträtt- och helkroppsbild. Jaha, då är ju bara problem vad man ska ha på sig. Hmm. Hoppas inte att det regar lika mycket som det gör nu i alla fall för man vill ju inte se ut som en dränkt katt, eller hur?!

Ska sova på saken tror jag.


Puss & Godnatt!♥



En Ny Torsdag

Idag skiner solen. Skönt för igår var det alldeles äckligt väder. Satt inne och pluggade nästan hela dagen igår. Mörkt och regnigt ute så jag tände ljus och myste. Va hos T och åt toast och kollade oskyldigt dömd.

Hoppas att din saga får ett lyckligt slut T! ♥


Nej, nu ska jag väl återgå till ekonomin. Hjärnan är helt seg så vi får väl se hur det går. Jag och P har gjort slarfel hela tiden så nu är det skärpning som gäller!


Puss!♥



Efter Plugget

Godmorgon!


Vad har ni för er idag? Jag är ledig idag, kanske inte så ovanligt men. Har precis ätit frukost och ska ta tag i ekonomiboken nu.  Så mycket mer händer inte här just nu.

Ekonomiboken och lite uppiggande kaffe!


 

Puss!♥



Tandkrämen Är Från IKEA

Nu har jag lagat mat. Eller ja, lagat och lagat, jag värme fisksoppan som var kvar sedan i söndags. Men det var gott! Har även hunnit prata med D och sedan har jag  pluggat lite ekonomi. Gick igenom kompendiet vi har fått av Classe och det förstår man hur bra som helst. Boken däremot är inte någon hit. Måste ta tag i den imorgon och skriva anteckningar och vara lite duktig.


Tänkte sova nu. Krypa ner under täcket och drömma fina drömmar. Ska bara borsta tänderna först.


Puss & Godnatt! ♥



Mat

Hemma efter en superrolig träningsklass. Fick en hel massa glad och positiv energi! Har duschat och nu ska jag gå och fixa mat! Vad har ni ätit/ska äta ikväll?



Puss!♥



Gjorde Annat Istället För Att Träna

Jo, det var ju tänkt att vi skulle träna igår. Ändrade planer där, så vi tog en promenad istället. Lagade sedan mat och kollade film. Kollade två filmer. Först "Into the wild" och sedan "Gillbert Grape" (rättstavat?). Åh, båda två var superbra. Man fick lite tårar i ögonen och då brukar det vara ett bra tecken vid filmtittande, right?


Så eftersom det inte blev träning igår så får det bli det idag istället. Ska dra om en stund och köra Body Jam. Förkoreograferad dansklass. Kul!


Puss!♥



Träning

Nu har jag och T kollat på Arn. Den första filmen. Ingen av oss hade sett den, jag hade bara sett tvåan. Måste säga att både ettan och tvåan är superbra så om ni inte har sett dom än så gör det! Love it!

Ska träna om en stund. Blir lite aerobic för våran del. Skaka loss lite är ju aldrig fel!



Hörs!

Puss!♥



Fisksoppa Med Vitlöksbröd

Igår lagade vi mat tillsammans här i korridoren. Inte alla, men några av oss. Fisksoppa med vitlöksbröd och äppelpaj och vaniljsås till efterrätt. Mmm. Mamma recept på fisksoppan förresten. Det var så gott. Fisk är så gott. Tyvärr äter jag det inte lika ofta nu som student. När jag var liten var fisk till middag min mardröm. Tur att man kan ändra sig!
 Det var jättetrevligt. Kul att laga tillsammans med dom andra och att slippa äta ensam. Äta och laga till sig själv är inte det roligaste. Håller ni med mig?


Fisksoppa & Vitlöksbröd


Idag har jag inget speciellt planerat. Therese kommer hit om en stund. Kanske blir prommenad och lite fika. Fika är aldrig fel.
 Funderar på att boka om min biljett hem för nästa vecka eftersom tentan blir på onsdag istället för torsdag. Skulle åka fredag e.m. men jag kanske åker torsdag e.m eller fredag f.m istället.

Nej, nu ska jag hänga upp lite grejer som jag köpte på IKEA i lördags. Kanske hinner plugga lite också!?


Puss!♥



Det Är Söndag Idag

Sovit länge. Skönt. Var ute igår. Skoj och trevligt. Idag blir det bara lungt. Ska plugga lite nu. Tentan närmar sig. Affärsekonomi är ämnet. När jag läser i boken är det en del grejer som det känns som att vi inte har gått igenom?! Får kolla med Classe på torsdag.

Jag igår kväll


Lediga imorgon också. Lediga nästan hela tiden tycker jag. Går två dagar i veckan. Men jag trivs och det är väl det viktigaste. Iofs kan väl helgerna kännas extra långa när man har helg fre-måndag. Ska ju inte åka hem och träffa D förrän praktiken. Känns länge, men vi har ju valt så och det funkar. Det finns ju telefon som tur är.



Nej, nu måste jag plugga. Ska handla om ett par timmar för här ska det bli middag ikväll. Fisksoppa och vitlöksbröd. Ska fixa tillsammans med några här i korridoren. Skoj att vi hittar på något. Vi bor ju faktiskt tillsammans.



Puss!♥



Idag Tänkte Jag Inspireras På IKEA!

Idag är det IKEA som står på schemat. Ska med F dit. Ska väl egentligen inte ha något speciellt. Kanske några planscher. Men jag älskar att bara gå runt och titta och inspireras. Det finns jättemycket saker jag vill ha, inte bara på IKEA utan i andra butiker också, men det känns inte lika roligt att lägga ner massa pengar här i Kalmar när jag bara ska bo ett år. Eller det är ju inte ens ett år.
 Vill ha lite blommor också, men jag tror att det får vänta tills jag kommer tillbaka efter praktiken. För övrigt går vi bara två veckor till och sedan ska jag hem i fem veckor på praktik.


Jaja, först ska ja cykla och köpa lite vin inför kvällen. Paarty ikväll med Elina och Sofie!



Puss!♥



Usch, Det Har Börjat Regna!

Har hämtat skorna i nu. Dom var inte färdiga till den tiden han sa så jag fick vänta en halvtimma extra. Gick runt och kollade i lite affärer som tidsfördriv. Köpte faktiskt inget. Var inne på Body Shop och spanade lite på bodybutter. Det är en, jag säger inte vilken, som jag hade när jag och Daniel träffades. Varje gång jag luktar på den kommer jag ihåg hur det kändes den dagen vi blev tillsammans!


Det är så fin färg på träden utanför mitt hus.



Några cyklar. Min är femte från vänster om någon är intresserad.



Påväg till stan för att hämta skorna. Cyklade som ni kanske har förstått.



Var inne på Villige. Blev helt kär i den här lilla hörnan. Älskar nämligen
vikväggar.



Dom har massa fint där inne. Bl.a. papperspåsar med mandelskorpor. Mys!



Såhär ser jag ut idag.



Nu ska jag plugga en timma. Måste verkligen. Somnade nämligen över boken igår. Så även om det är fredag idag är det dags för lite affärsekonomi. Har bestämt att jag inte får äta något av det naturgodiset jag har köpt förrän efter jag har pluggat. Tror ni att det funkar? Klart att det gör!


Puss!♥



I'm Back

Sådär ja. Nu är jag hemma igen. Har käkat lite. Gick på bandet i 45 minuter. Kände inte för att ta ut mig totalt idag, det gjorde däremot en tjej som sprang bervid mig. Shit, vilket tempo. Efter en kvart eller så trodde jag hon skulle trilla ihop för hon lät verkligen helt, helt slut och gjorde nästan små kräkljud. Usch!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag hämta mina skor. Han var så snäll att jag kunde få dom redan nu i eftermiddag. Det gillar vi, eller hur!


Puss!♥



Ska En Sväng Till Gymmet

Ledig idag. Förresten ledig ända tills på tisdag. Tänkte cykla in till stan och träna en stund. Kanske bara gå på bandet och sedan lägga mig i deras massagesäng. Mmm! Måste klacka om två par skor också. Hoppas dom går att laga för jag har gått på dom så länge att spikarna syns. Dom brukar va duktigt så det fixar sig säkert.

Nu ska jag byta om till träningskläder. Vi hörs sen!


Puss!♥



Kate Nash

Jag bara älskar den här låten. Man blir glad! Lyssna vettja!







Puss! ♥




Vilken Dag!

Dagen började sådär. Sov jättegott inatt och hade inte alls någon lust att gå upp i morse när klockan ringde. grått och tråkigt ute, men det går ändå alltid bättre när man har duschat. I alla fall så cyklade jag till skolan, eller ja jag kom inte mer än halvvägs. Trodde att det var kallt ute så jag hade vantarna på mig. Skulle ta av dom under tiden jag cyklade. Fastnade på något konstigt sätt med den ena handen i den andra, tappade balansen och trillade omkull. Ja, det kanske låter roligt och det såg säkert skoj ut för alla som såg det. Usch! Det var det första jag tänkte på. Hoppas att ingen såg mig! 20 år och cyklar omkull? Nej, jag lärde mig faktiskt cykla när jag var liten även om det inte verkar så.
  Båda tröjorna gick sönder på armbågen, dom helt nya jeansen sprack en bra bit in på låret och vajern till handbromsen gick av på mitten.
 Cyklade hem igen arg och ledsen för att byta byxor och sedan skynda mig till skolan. väl hemma igen hittade jag inte nycklarna. Dom hade ramlat ur väskan när jag cyklade omkull. Jag hade hunnit låsa cykeln och eftersom vi har passerbricka till huset där jag bor så kom jag inte ens in i här. Jaha, då var det bara att börja gå då. Inte förrän då kände jag att det gjorde ont. Ringde till Therese och bad henne ta med kläder som jag kunde byta till. Tur att man har sina vänner. Jag klarade mig ändå lindrigt undan som tur var även om det ömmar lite.


Nu är jag ledig ändå tills på tisdag. Första helgen som jag är kvar ensam. Har varit kvar en helg innan men då var ju Daniel här och hälsade på. Therese har åkt hem till sin familj och Elina ska jobba hela helgen. Hoppas att vi hinner ses någon gång ändå. F, hon bor mitt emot mit här i korridoren, undrade om jag ville med till IKEA på lördag så så blir det nog. Ska plugga ekonomi också inför tentan om knappt två veckor.


Ska kolla lite TV nu.


Puss!



Dålig Uppdatering

Sorry för dålig uppdatering. Åkte till Växjö igår direkt efter skolan. Träffade Erika. Festade igår kväll med henne och folk i hennes klass. Superskoj! Sov där och kom hem nu ikväll. Skriver mer imorgon.


Puss!



En Cheap Monday

Dagen idag började med en välbehövd sovmorgon, låg kvar i sängen länge och åt sen frukost. Fikade och gick på stan med tjejerna. Mysigt. Imorgon är det skola igen och efter skolan drar jag till Växjö. Ska träffa Erika. Gå ut på kvällen och stanna tills på onsdag kväll. Kul, eftersom vi inte har setts sen i början på Augusti.



Jag & Erika i somras.



Köpte jeans idag. Cheap Monday. Sitter in dom nu eftersom dom var lite trånga att knäppa. Det löser sig ju alltid efter några dagar.


Nu ska vi göra lite mat jag och Therese.

Puss!



En Heldagsresa

Åh, nu e jag trött. Kom hem för ungefär en timma sedan. Tåget var några minuter sent så sammanlagd försening blev ca 1 timma och 10 min. Inte skoj, men istället för att klaga på SJ måste jag faktiskt berömma alla trevliga konduktörer. Så trevliga och hjälpsamma och eftersom vi egentligen hade bokat sittplats på den egentliga avgången ringde hon och fixade platser åt oss på båda sista sträckorna. Och den ena sträckan fick vi sitta i 1:a klass. Yes! Stora, sköna stolar och massa plats för  ben och armar. Det kallas bra service. Så även om jag egentligen fortfarande inte är helt nöjd med resan, jag fick ändå göra 5(!) byten istället för 1, så måste jag säga att SJ inte hamnade så långt ner på minussidan som dom skulle ha gjort annars. Heja 1:a klass!

Ringde och talade om för D att jag var hemma förut också. Stackar'n han trodde han hade försovit sig och fattade absolut ingenting av vad jag sa när jag ringde. Tog en stund innan han lugnade ner sig. Så jag ber om ursäkt att jag ringde sent.


Nu ska jag sova.



Puss & Godnatt!



Trevlig Lördagskväll!

Vi hade verkligen jättetrevligt igår kväll med kusiner och kusinbarn. Kul att ses, det blir ju inte jätteofta här, även om vi vet en del om vad som händer i varandras liv via bloggar och bilddagböcker. Vi väntar på din blogg Ellinor! Eller ja, mamma fungerar som mellanlänk för informationen där kanske?

Thea och Leon var på strålande humör. Jo, det var ni andra också, förlåt! Men det är alltod roligt med lite småttingar. Båda har verkligen energi till 1000! Förstår inte att hon var så energisk idag också Cicci. Hon höll ju igång hela kvällen igår och var uppe länge! Tror du att hon kan skänka lite till behövande?


Värdinnegåva, eller vad man ska säga. Haha. Ser fram emot att öppna
burkarna, flaskan och chokladen och njuta!


Tack i alla fall för igår. Det får bli fler gånger!


Puss!



Sen P.g.a Stormen

Sitter på tågte hem nu. Tanken från början, och så det står på min biljett, är att jag skulle åka från Tanum 15:09, byta i Göteborg och sedan vara framme i Kalmar kl 22:03. Ja, nu var jag exakt med tiderna, jag vet.
 Hur som helst hade det blåst ner träd på spåret någonstans mellan Strömstad och Munkedal så tåget ersattes med buss. Jaha, då var jag tillbaka på en sån där förbannad buss som ska in på varenda litet samhälle som finns. Inser efter ett tag att vi inte skulle hinna med bytet i Göteborg eftersom bussen segade så. Så vi fick snällt gå av i Uddevalla istället. Vänta en timma där på tåget mot Herrljunga. Har bytt i Herrljunga till tåget mot Falköping. Falköping - Nässjö. Nässjö - Alvesta och slutligen Alvesta -  Kalmar. Men just nu sitter jag på sträckan Falköping - Nässjö. Kommer till Kalmar kl 23:00.

Som tur är har jag Elina som är så snäll och hämtar mig och kör hem mig med alla grejer. Tack för det! Dessutom har jag haft sällskap ända från Uddevalla med en tjej från Rabbalshede som också har börjat plugga i Kalmar. Jättetrevlig. Vi känner inte varandra innan men vi känner folk genemsamt ändå. Världen är verkligen liten. Och den krymper verkligen ju mer olika människor man träffar på olika ställen man är på. Konstigt det där. Man tror att man kan vara anonym, men när man börjar prata med någon ny kommer det ofta fram gemensamma nämnare.



Puss!



Ingen Rubrik

Igår var vi på begravning. Det är jättejobbigt, men på något fint sätt så känns det lättare efteråt. Att man får säga "hej då" på riktigt och att man sedan bara kan tänka på alla roliga och fina minnen. För det finns hur många roliga minnen som helst.


Idag är en lugn dag. Mormor och Ingegärd var här på förmiddagen och fikade. Alltid kul att träffas. Eftersom det är kanelbullens dag åt vi kanelbullar.

Daniel har städat bort sommaren från mammas altan och satt in alla möbler i garaget igen. Just nu håller Lotta och mamma på att göra köttbullar. Mmm.. Det är nog den bästa rätt jag vet. I alla fall av riktig svensk husmanskost. Köttbullar, kokt potatis, brun sås, kokta morötter och lingonsylt. Åh, magen kurrar kan jag säga.


Kanske inte låter som att det händer sådär jättemycket, men jag tycker att det är mysigt att vara hemma.
 Jo, just det. Ikväll kommer Cecilia, Thea & Leon + Ellinor och Jocke (maräng, haha). Vi ska äta lite mat. Kul att ses. Det blir ju inte så jätteofta eftersom vi inte är hemma här så jätteofta. Och så säger man hela tiden att man ska ses, men tyvärr blir det inte av så jäteofta.



                    
                            Thea (från i våras)                                         Leon (från i somras)



Puss!



Just Nu Tar Jag Inte Snabbaste Vägen Från Gbg

Åh, så typiskt, missade den första bussen till tanum (direktussen) när jag anlände till gbg. Iofs hade jag bara 5 min i bytet och för alla som har varit på centralen i gbg är det inte mycket tid att springa på ända längst ner på Nils Erikssonsterminalen. Tyvärr var tåget ca 3 minuter sent så det resulterade i att jag bara hade två minuter på mig vilket blev helt omöjligt. Så jag fick snällt vänta en halvtimma på nästa buss. En halvtimma kanske inte är hela världen kan man tycka. Det var bara det att nu blev jag tvungen att byta buss på Torp plus att bussen från Torp inte åker E6:an utan kör på alla småvägar och in i alla mimisamhällen. Usch! Hade nästan glömt hur jobbig den här rutten är.

Borde vara hemma snart. Om kanske 30 minuter eller så. Jag ska väl kanske inte klaga så jättemycket. Resan har ju gått bra och jag är trots allt van att resa nu och vänta på långa byten och så. Man kanske skulle ha köpt sig en trisslott och vunnit en massa pengar så att man kunde ha ett privatplan. Bra idé ddär av mig eller vad tycker ni?! Problemet är väl bara att jag inte har pengarna.


Puss!



Påväg Till Tanum

Gick lite tidigare från skolan eftersom jag ska åka hem till Tanum. Sitter på tåget nu. Halsontet sitter i idag också och det ömmar i kroppen. Jag tackar för att det finns värktabeltter. Och halstabletter.


En cosmopolitan, halstabletter och en ask med riesen. Resan är räddad!



Puss!



Här Bor Jag

Har tagit lite bilder från rummet som jag bor i här i Kalmar. Det får plats mer än man kan tro på 23 kvadrat, eller vad säger ni? Alla möbler utan den ena fåtöljen och ingår i möbleringen. Men allt småkrafs är mitt eget.




Tyvärr är den här väggen av betong så det är nästintill omöjligt att borra i
den och hänga upp tavlor. Så jag gjorde en "fond" av en gardin.
 


Min 90-säng. Är lite ovant när man är van vid dubbelsäng, men helt okej!


Köpte en rislampa. Inget jättefan men det kändes som att det behövdes
något mer än en plafond.



Andra sidan av rummet. Massa fönster betyder massa ljus in. Skönt!



Bokhyllan får fungera som badrumsskåp/matlådaförvaring/bokhylla.



Ni ser att det är ett litet minirum här va?



Inte stort men perfekt som "walkincloset".



Det är så litet här inne att det inte gick att ta kort på hela minirummet, men
det är i alla fall ett litet fönster och tre garderober och min tvättkorg.



Så tråkiga väggar så jag ritarde lite blommor och satte upp!



Puss!



Ingerfära I Hett Vatten

Vaknade idag med ont i halsen. Usch, vill verkligen inte blir sjuk. Käkar ibumetin och strepsils så det funkar. Kanske borde göra lite vatten med ingerfära sedan. Har ni testat det när ni är förkylda? Riv färsk ingerfära och lägg i en kopp hett vatten. Smakar ugg men det får gå, det hjälper i alla fall. 

Well, nog om det.


Ikväll blir det superlungt. Åker till Tanum imorgon så jag ska nog ägna kvällen åt att packa. Funderar på vad jag ska ha till den grå kjolen jag köpte. Svart tröja kanske. Fast det skulle nog funka bra med en vit också. Får se hur jag gör. Tar antagligen med mig både en svart och en vit. Kanske därför jag alltid måste sätta mig på väskan för att kunna stänga igen dragkedjan? Jag gillar liksom att ha med mig lite att välja på. Har aldrig förstått mig på dom som reser med enbart handbagage! Hur får dom ner kläder, underkläder, toagrejer, hårgrejer, smink och extra skor i en enda pytteväska? Jag kommer nog aldrig riktigt att förstå det heller? Någon som har någon bra förklaring?



Det är väl Idol ikväll också va?


Ska pyssla lite med att dekorera min tråkigaväggsomdetintegårattborrai så att det inte blir så himlans tråkigt här. Kanske kan visa er sedan?!


Puss!



RSS 2.0