Spontanitet, kaffe och äppelkaka. Det gillas!

Igår bar det av på en liten trip med familjen för att hälsa på moster i Skövde. Helt spontant och det gillar jag. Fick jättegod äppelkaka med vaniljsås. Hann med att träffa vårat söta kusinbarn Kasper och hans mamma Jenny. Mycket trevligt! Stannade och åt kvällsmat och sedan åkte vi tillbaka till Tanum.

Jag verkar ha vänt på dygnet nu under sommaren, för på kvällen är jag minsann inte trött, men på morgonen skulle jag kunna sova hur länge som helst. Försöker vänja mig av nu med att gå upp lite, lite tidigare en dag i taget. Typ en kvart eller så. Alldeles lagom, haha.

Har suttit inne i höstrusket idag. Sökt jobb och druckit kaffe. Åh, det finns så mycket jag vill göra och så många olika projekt jag vill påbörja. Var ska man börja och vad ska man välja?! Det är den stora frågan det. En sak vet jag i alla fall och det är att det är tråkigt att skiva ansökningar. Men det måste ju göras så wtf.



Jag och sötaste Karro. Snart åker vi. Milano baby!


Jag hoppas det är okej att jag kånar bilden från FB Linda!

 

Puss!♥





Hemma

Så. Då är man i Tanum då. Hos familjen. Mysigt att träffa dom nu när jag inte har varit hemma sedan midsommar. Mitt gamla rum finns inte kvar så idag har jag roat mig med att packa in alla mina grejer - mest kläder faktiskt - i gästrummet. Funkar. Aboslut helt okej.

Har haft mys ikväll. Räkor, aioli och vitt vin. Lovely.

Imorgon skall jag tvätta och sedan blir det en sväng till mormor.


Puss & Godnatt!♥



Moving out. Moving on. Again.

Nu packar jag ihop och åker ifrån Karlstad för den här gången. Känns lite vemodigt, men nu är det bara att köra på med hösten. Får se vad den har att erbjuda. Lotta är påväg hit nu men sin nya bil så jag kommer väl vara framme i tanum framåt kvällen någongång.

Lunch på stan med Karro innan jag åker.


Puss!♥



Sista

Idag jobbar jag sista dagen här på MQ i Karlstad. Känns tråkigt för det har varit superbra.

Mys med tacos med arbetskamraterna ikväll.


Puss!♥



Tisdag

Var ledig igår. Lunch på fika med söta Louise. Gick på stan och hittade massa fint som jag vill ha nu inför hösten. Stövlar. ett par skitsnygga pumps med nitar, gympadojor från Fred Perry, skinnjacka och massa annat som stickade koftor att gå runt och mysa i. Men. Man kan ju inte få allt. Frågan är vad jag ska unna mig?

Ett litet kors i taket också för igår var jag ute och sprang. Har inte gjort det sedan någon gång i våras så nu kändes det verkligen som att det var dags att ta tag i träningen igen. Gick faktiskt över förväntan och jag hoppas verkligen att jag kommer att ta tag i det ordentligt nu och bli lite duktig.

Nu bär det av till jobbet för min del. Vad tycker ni om min sommarlista i förra inlägget förresten?


Puss!♥



Sommarens...

Idag börjar hösten officiellt. Tråkigt, men jag ser fram emot nya äventyr under hösten också. Eftersom som den här sommaren har varit underbart bra förtjänar den en egen lista så här kommer den, min Sommarenslista för 2009!

Sommarens...

... stad: Karlstad
... jobb: MQ, såklart!
... boende: Hyra i andra hand × 2 + inneboende. Dumt att bo för länge
                    på ett ställe.
... lätt bästa häng: Koriander!!! Inget svårt val, right??!
... uttryck: "Vi jobbar mycket så"
... dryck: Rosé
... dethärklararjagmiginteutan: Mina underbara tjejer som har gjort sommaren till vad den har varit; BÄSTA!
... värmländska uttryck: "Uuuuuh va braaaa!!!"
... youtubeklipp: Bestefar og jeg (se tidigare inlägg)
... låtar: Rap das armas, Paper Planes & Jag är en vampyr
... stekare: Honom råkade Erika ut för!
... bad: Kvällsdoppet i Klarälven med L&L. Bilresan dit också!
... bästa lunchställe: Maché
... ojjagharingenmatlådavadskajagtamedmig: Pasta&Pesto
... efterrätt: Sweet Erica's rabarberpaj
... vaf*ngörjagnu: Utelåst med extranyckeln i Mora. Några telefonsamtal och underbara vänner räddade mig till slut.
... mobiltelefon(er): Sony Ericsson 500 i & min gamla Siemens. Önskar egentligen omvänd ordning där.
... utflykt: När jag och mamma var på Mårbacka
... doft: DKNY (rosa)
... film: Slumdog Millionaire. Jag vet att det inte är en sommarfilm. Men för mig är den sommar 2009.
... saknar: Underbara Västkusten med allt vad det innebär för mig.
... ställeralltiduppnärjossanskaflyttainomKarlstad: Karro! Tusen tack!


Möjligen uppdateras listan om det är något jag har missat. Eller ja, det har jag, men "In our group we never kiss'n tell". Kommentarer på detta???


Puss!!!♥





Bästa tjejerna og jeg

Utgång med bästa tjejerna igår. Förfest här hos H med en härlig blandning av folk som kände och inte kände varandra. Vin, höga klackar och rosetten i håret. Riktigt bra kväll måste jag säga. Lite känslosamt eftersom det var sista gången för den här sommaren och sista innan jag åker. Men jag löööver (jo för de gör dom i värmland) er att I'll be back! Och -Koriander is da shit! Så nu vet ni det!

Önskar att jag snart vet vart det bär av härnäst. Men snart borde det lilla problemet vara löst.

Har jobbat idag. Rätt skönt att jobba söndag ibland faktiskt. Känna att man inte bara sover bort dagen liksom.

Nej, nu ska jag läsa "Vattenmelonen" och sedan blir det kvällsprommenad med Lollo. Vi får väl ta och fortsätta snacket där vi slutade i fredags.

Puss!♥



"Nu är det fredagsmys"

Myys på stan med bästa Lollo idag. Hade ju massor, massor att prata om. Antar att vi inte ens var fördigpratade när jag var tvungen att gå, men det kommer såklart fler tillfällen. Till exempel imorgon kväll när det blir utgång. Sista utgången för sommaren.

Hemma efter en kort jobbdag. 16-20. Extra på den andra MQ-butiken på Bergvik. Kom hem nu och söta H har gjort negerbollar/chokladbollar. Förresten, vad säger ni...???
Nej, nu ska jag njuta av fredagsmyset.


Puss!♥



Sommar i Värmland

Jobbade en kortdag idag. Sedan hem och åt mat som söta H hade fixat. Nice. Drog till ICA och handlade lite kex, ost och vindruvor och gick hem till E. Myskväll på hennes balkong.

Imorgon blir det stan med min underbara Lollo som är tillbaka i stan. Finns så mycket att prata om!

Sommar i Värmland


Nej, nu ska jag läsa. "Vattenmelonen" av Marian Keyes. Har läst alla hennes böcker innan men det är värt att läsa den igen. 
Sedan sova.

Puss!♥



Bestefar og jeg

Här kommer den. Underbart! "Det skulle bli den beste sommern..." Enjoy!




Puss!♥



"Den beste sommern..."

Åh, nu börjar sommaren ta slut. Helt perfekt har den vart. Tack alla ni underbara människor som har varit med här! Både gamla och nya vänner! Jag vet att det inte är bara jag som tycker såhär. "Det är den beste sommern i mitt liv". Haha! Många mysiga, roliga och halvgalna kvällar måste man väl säga att det har blivit. Plus massa jobb. Jättekul och jag kommer att sakna arbetskamraterna på MQ. Tyvärr finns det inget fortsatt jobb här till mig så söker nytt jobb för fullt. Det går framåt kan jag säga, men jag berättar mer när jag vet närmare.

Har packat ihop grejerna idag igen och ska flytta och bo sista veckan hos söta H. Verkligen jättegulligt att jag får bo där min sista vecka.

Jag har ju glömt att berätta att jag ska åka till Milano! Jag och Karro åker en långhelg nu i September. Hur kul som helst och roligt att ha något att se fram emot.

På räkfrossa med jobbet


Puss!♥



Lite sommarlov

Ja, här händer det inte mycket verkar det som.  Har lite sommarlov från bloggandet. Jobbar en hel del och fixar med en del annat. Jag har inte tänkt sluta skriva men just nu går det trögt så ni får stå ut med mig!

Åt nyss världens godaste risotto med bacon, svamp och basiliska. Mumma!

Puss!♥



RSS 2.0