Alla är nu världsbäst på paketinslagning. Kurs 1 (+ 2)!

Massor med snö har vi fått här i Kalmar och jag tycker det kom väldigt passande. Mysigt och ju(v)ligt!
Har jobbat ända sen jag bloggade sist. Kul med julhandeln. Alla på jobbet är vid det här laget världsbäst på paketinslagning!

Passade på att göra mig fin i håret nu innan jul och nyår. Klockan 8:00 i morse satte jag mig i frisörstolen och fick håret färgat och klippt. Underbart skönt att få bort hemsk utväxt och slitna toppar.

Åkte direkt till jobbet i min nya klänning (+ ett nyinköpt rött sidenband för att jula till det hela lite). Kul folk och jag känner mig nöjd med dagen.

Ikväll packar jag ihop mina grejer (läs julklappar) för att direkt efter jobbet åka väster ute. "Hemhem". Hem till mamma och syster och fira jul. Ska bli roligt, dels för att det är jul och framför allt för att det var ett par månader sedan jag träffade dom sist. Sist var dom ju faktiskt här hos mig och hade med sig hela flyttlasset. Min tur att åka till dom nu då med andra ord!


Visst är det roligt att öppna postlådan när det ligger så många fina
julkort där i! Tack!


Så här glad blir man då! 


Puss! ♥

 



Dagens replik by min underbara vän Elina:

"Nu kändes det precis som att hela stället förvandlades till en fritidsgård och att vi måste betala oss ut för att komma här i från!"

Vi satt och lunchade grekisk buffé på Zorbas. Sen lunch vid fyratiden. Vi var ensamma på stället ända tills det dräller in flera gäng med tonåringar. Elinas replik kändes mycket passande och jag skrattade kan jag säga.

Köpte med mjölk på vägen hem och gjorde varm choklad. Mys! Ikväll blir det mys med dipp och morötter. Plus spelet Skipbo!

Tack. Hej!


Puss! ♥




Hur många tröjor det krävs för att ta en öl på stan

Utgången på Harry's igår va rolig. Otroligt mycket människor. Antar att många av dom va där för att spana in "Mammas pojkar" och Paradis Hotel-gänget. Hur som helst brydde jag mig inte över huvud taget om dom utan hade sjukt roligt på dansgolvet istället med mina vänner. Dansa, dansa, dansa!

Ikväll har jag varit på stan. Drack en öl med vännerna och lyssande på julmusik. Sjukt kallt ute så jag drog på mig dubbla leggings, två tröjor och ett tjock kofta. Plus att jag drog på mig skidstrumporna innan jag stoppade ner fötterna i mina stövlar. Mössa och vantar. Klar!






Puss! ♥

 



Frisörskolan del 2

Ni kan andas ut! Elina är nöjd med sitt hår. Det enda hon skulle vänta på nu var att den där miniminiutväxten man får efter ungefär en vecka ska komma. Jag förstår henne. Det känns alltid bättre efter några dagar, men fin och blond blev hon i alla fall.

Igår morse när jag gick till bussen var det kallt och bar mark. Jag hade på mig mina svarta tygskor. Dom skulle jag inte ha tagit om jag visste vad dagen skulle bjuda på!
 När jag stängde butiken och var påväg därifrån hade det snöat massor. Blöt, härlig snö som absout inte gick ihop med mina dojjor. Fick låna platspåsar att ha i skorna när jag gick hem från Elina. Tack för det! Jag var torr hela vägen hem!

Under natten har det snöat mer. Det är alldeles vitt över allt. Hoppas nu att detta kan få ligga kvar över jul och nyår. Det höjer ju myskänslan sjukt mycket!


Snöar det hos Dig?


                                                               Puss! ♥

 



Frisörskolan del1

Jag har köpt fiiina strumpbyxor idag. På H&M. Tänkte ha dom imorgon kväll när vi ska till Harry's. Säsongsfinal på Volym. Det ni!

Har lekt frisör ikväll och blekt Elinas utväxt. Hon sköljer ur det precis nu så jag hoppas att det blir bra. Ska klippa lite på topparna också. Spännande värre!

Puss!

Fixat och färdigt

Juklapparna är inhandlade. Eller nästan alla i alla fall. Känner mig nöjd. Passade på att ta tag i min utväxt och slitna hår också. Beställde tid för klipp och färg innan jag åker hem och firar jul nästa vecka.

Har fixat lite med julkorten ikväll så nu är allt klart och fixat. Ska bara skicka iväg dom också.





Puss! ♥

 



Jag va så j*vla vält

Fick en liten, liten gnutta luciakänsla igår. Fem minuter på TV:n. Lite synd eftersom jag tycker sånt är så mysigt. Var är julkänslan?

Tänkte försöka bättra på den idag genom lite inköp av julklappar. Dessutom är det kallt ute. Stort plus för att regnet och det gråa har bytts ut mot lite frisk luft och minusgrader.

Ska städa upp lite här först innan jag går in till stan. Det behövs kan jag meddela.


För övrigt ( vilket inte alls har med resten av inlägget att göra) : ibland smyger det sig in små bohuslänska ord när jag pratar, utan att jag direkt tänker på att mina småländska vänner inte riktigt förstår. Som:

"Ja, men det var ju den där gången jag cyklade vält."

"Cyklade vält?? Haha!"

"Haha, ja. Eller så heter det ju inte på svenska!?"

"Hana, nej! Men du Jossan, kan man GÅ vält också då?"

"Gå vält. Hm, nej. Om man inte välter när man går, men det brukar man ju inte göra."

"Nej, men det var ett roligt uttryck. Det låter lite som att man kan säga så när man har vart full: "Ja, men igår kväll alltså, jag va så j*vla vält.""

"Hahaha. Ja, det bestämmer vi!"

Kommentarer på det??


                                                              Puss! ♥





Jag uttalar mig inte om Idol. Jag äter bara B&J och är tyst!

Cyklade precis hem i natten. Eller ja, kvällen kanske man ska säga?! Hur som helst har jag haft en supermysig Idol-kväll i min gamla korridor med dom få som är kvar sen förra året. D.v.s Matilda och Tomas. Känns lite konstigt att komma dit utan att gå in till "mig", men å andra sidan så känns det verkligen hemma här i min nya lägenhet så det gör faktiskt ingenting. Jag är bara glad att jag har bott där och lärt känna som människorna. 

Kollade lite halvt om halvt och åt Ben & Jerry's Half baked. OM ni inte har smakat den så kan jag verkligen, verkligen rekommendera den. Underbar chokladglass med bitar av kladdkaka i.

Jag tänker för övrigt inte kommentera Idol över huvud taget. Har faktiskt inte ens någon åsikt. Tråkigt? Nja, alla andra verkar ju ha fullt upp med det så jag låter "alla" andra (läs 9 av 10 på FB och varannan blogg jag läst ikväll) hållas.

Eldar ner det sista som var kvar av ljusen i min kandilaber och lyssnar på mysmusik. Har för övrigt på mig mitt alldeles nya nattlinne, som även det kommer från Sonial Rykiel for H&M. Lovely! Jag kunde liksom inte över huvud taget låta bli att köpa det eftersom det stod "J O S E F I N" på det. Hur som helst (och som ni kanske redan förstått vid det här laget) är jag kär i kollektionen.




Fick förresten en fråga från Matilda förut när vi satt och tittade på Idol som jag tänkte skicka vidare till er alla söta:

"Vet du om du kan sjunga? På riktigt alltså? Har någon sagt det till dig?"


Puss & Godnatt! ♥



Julkänsla

Glögg med mandel och pepparkakor. Det är julkänsla!!


                                                            Puss! ♥

 



Lyckad julfest med MQ-gänget

Julfest med jobbet igår. Glögg och sedan trerättersbuffé på Byttan. Mycket bra och gott. Drack lite mera vin och avslutade kvällen på Harry's. Mycket folk, dans och allmänt väldigt bra.
Första men absolut inte sista festen med det gänget!

Idag är det tvättdag här på Kungsgatan. Finns bara en maskin så det här med tvätten är ett heldagsprojekt måste jag säga. Mjukisbrallor och sportbehå. Ibland är livet soft och osnyggt. Så är det bara.

Ska städa lite också. Mycket mer än så tror jag faktiskt inte att det händer idag. Eller? Inte just nu i alla fall. Säg till annars!


                                                             Puss! ♥

 



Jag, Erika och Sonia Rykiel

Hemma igen efter en mysig helg med Erika i Växjö. Jätteroligt att ses igen! Skulle ju inte ha shoppat något, men när Sonia Rykiel hade släppt sin nya underklädeskollektion på H&M kunde jag verkligen inte motstå att shoppa lite nytt att ha under. Snygga. sköna och dessutom bra passform.

Kul att jobba i Växjöbutiken idag. Mycket folk och tiden bara flög iväg.

Sitter i soffan med min adventsstjärna tänd nu. Vill ha den uppe läänge i år för det är så mysigt.
Funderar på lite allt möjligt. Ibland behöver man det. Så är det bara.
Börjar bli lite trött så snart ska jag nog gå och lägga mig.
Jobb imorgon.

                                                                 Puss!♥

 



Växjö hela helgen

Då var det redan fredag igen. Oj vad veckorna går. Jag har bott här i två månader redan. Här i min älskade lägenhet. Trivs ju såå bra här. Känns, som jag redan har skrivit, som hemma.

Har packat väskan och ska alldeles strax åka med tåget till Växjö. Hälsa på Erika hela helgen. Åh, vad kul det ska bli. Fest på Campus ikväll. Tjohoo! Men det blir inte bara fest öfr jag ska faktiskt göra lite nytta också. På söndag ska jag jobba på MQ i Växjö. Har fått äran att åka dit och hjälpa till. Skitskoj att få se hur dom har det där! Kom och hälsa på mig på söndag om ni har vägarna förbi!

Nej, nu måste jag dra så jag inte missar tåget.

Vad händer hos er i helgen?


                                                               Puss!♥

 



Det står skrivet i stjärnorna

Förresten. Tror ni på astro? Jag läser mitt varje dag på Elle.se och jag måste säga att jag nog tror liiite, lite på det för det stämmer ofta läskigt bra. Inte varje dag, men ofta!

Ta en titt vettja --> http://elle.se/allt-om-ditt-astro


Tror du på stjärnorna?!

                                                            Puss! ♥

 



Varje morgon lyssnar jag på Morgonpasset i P3

Dagen började mycket bättre idag. Åkte bussen till jobbet med Morgonpasset i P3 i lurarna och min broderade väska i handen. Den väskan är för övrigt en av mina favoriter. 
 Handlade en ny tröja. T-shirt med tryck från Zoul. Den tillsammans med mina älskade sammetsbyxor och glasögon blev dagens outfit. Kände mig nöjd. Har ingen bild. Tyvärr!

Tog en senare buss och hann med att handla innan jag åkte hem. Skönt att fylla på kylen lite. Lagade, och har precis ätit, kantarellrisotto med timjan. Det smakade bra vill jag lova.

Ska läsa lite i min nya bok.



Min broderade väska


Puss!♥

 


 

 



RSS 2.0