Godmorgon!



Jag idag


Ha en underbar dag alla ni läsare!


Puss!♥



The boy in the striped pyjamas

Åh, vilken bra och sorglig film jag precis har sett tillsammans med dom andra som bor här. The boy in the striped pyjamas heter denna underbara, men ledsamma film.

Om filmen:

Under andra världskriget tvingas åttaårige Bruno att flytta från vännerna och tryggheten i Berlin till "landet", där hans far är befälhavare över ett koncentrationsläger. Detta håller familjen dock hemligt för Bruno, som på egen hand upptäcker sina nya omgivningar. Här lär han känna Shmuel, en jämngammal judisk pojke som är fånge på lägret, och en vänskap uppstår mellan pojkarna.



Se den, för det var en fantastiskt vacker och hemsk berättelse.



Puss & Godnatt!♥



Lite bilder från dagen

Lite kaffe, två tialotter och en bra bok så kände jag mig nöjd. Hade en hel del packning med mig. Svårt att resa med bara en liten resväska. "Stella & Sebastian" hette boken jag köpte. Skriven av Jenny Leeb. Ska läsa dom sista 100 sidorna ikväll tror jag. Kan verkligen inte sluta.


Puss!♥



Kalmar

Nu är jag tillbaka i Kalmar igen. Åkte idag på förmiddagen och kom fram för en timma sedan. Resan har gått otroligt snabbt (7 timmar) eftersom jag köpte en ny bok som jag inte kunde sluta läsa.

Skriver mer sedan och lägger ut några bilder. Måste cykla och handla nu för det var alldeles tomt här på min hylla i kylen.


Puss!♥



Mammas "nya" vardagsrum

Här kommer några bilder från hur det ser ut i vardagsrummet nu när det är klart. Har tyvärr inga "före"-bilder, men ni som har varit och hälsat på vet ju hur det såg ut innan. Det mesta är bara ommöblerat, men några saker som soffbord, fotpall och mattan under soffbordet är nya. Lite konstigt ljus, men det får ni stå ut med!



Bytt gardiner, nytt soffbord, matta och fotpall.



Byrån kom mer till sin rätt här (som pianot stod förut).


Myshörna med fåtölj, pall, bord och myslampa.



Matsalsgruppen och pianot fick ta soffgruppens gamla plats. (Den röda
lampan skall inte stå kvar i fortsättningen).


Puss!♥



Idag är det onsdag

Oj, vad jag har sovit gott i natt. Var ganska trött igår kväll efter en heldag på IKEA, en stor semla och möbelmontering. Har precis ätit frukost och det är gott att äta hemma hos någon annan än sig själv. Sirapslimpa är inte varje dag! Mm.

I eftermiddag kommer mormor hit och äter middag. Ugnsbakade rotfrukter, något kött (och ngt veg till mormor) och tzatziki blir det då.


En annan fördel med att vara hemma är att det finns tvättmaskin som man kan använda utan att boka (!). Ska slänga med ett par tröjor nu. Har tagit "ta bort" på en fläck (kan vara rödvin) och hoppas, hoppas att den går bort.



Jag och mamma på julafton 2008


Puss!♥



Förlovning i kungahuset

Hemma från IKEA och möts av de strålande roliga nyheterna om att Kronprinsessan Victoria och Daniel Westling har förlovat sig. Det hade ju såklart inte undgått mig helt uner dagen eftersom det har spekulerats hit och dit om detta på både radio, tv och tidningar.
Väldigt roligt tycker jag och det var verkligen på tiden. Men min mamma är snäppet gladare, Hon älskar verkligen kungligheter. Jag ska inte säga något för jag tycker också att det är väldigt kul men hon är snäppet gladare.





Nu ska jag jag fixa lite med det vi köpte på IKEA. Blev bl.a två lampor, tre mattor, ett soffbord, en fotpall, växter och såklart lite ljus.
 Ska på Body Pump tillsammans med syster sedan.


Puss!♥



IKEA

Redo för att åka till IKEA nu. Eftersom vi gjorde en lite makeover här hemma hos mamma så behövs de ett par nya saker för att det ska bli ännu bättre. Återkommer senare med en rapport.


Puss!♥



Bilder från en blomsterflicka

Det här har jag fått göra under mina två dagar i blomsteraffären. Oj, vad roligt det har varit och vad mycket jag har fått gjort och lärt mig. Det mesta har kommit med på bild och om någon undrar så, ja, jag gillar rosa! Enjoy!



Tulpanbukett



Visst är krukorna helt underbara. Fick en sådan här med ett litet arrange-
mang i som praktikantpresent!



Jag fick göra ett eget oasisarrangemang.



Såhär fint blev det, eller vad tycker ni?



Plantering i kruka.



Skyltade om i butiken.



Lite närmare.



Helgbukett 1...



...och 2.



Tulpanbuketten och oasisarrangemanget i butiken.


Puss!♥



Fika på "Sjögrens I Backen"

Jag och mamma tog en fika i Grebbestad när hon slutade jobba. En supergod chokladmuffins med vaniljkräm. Visste ser den god ut? Och så kaffe till det såklart!


Kaffe och muffins på Sjögrens I Backen


Nu: Lägga in bilderna jag har lovat er.
 
ikväll: 183 dagar och naturgodis. Ni har väl inte missat den serien?


Puss!♥



Måndag igen

Är kvar i Tanum. Jag tog sovmorgon idag. Så skönt att få sova tills man vaknar någon gång ibland. Har ätit frukost nu och ska sätta migoch leta lite boende och jobb på nätet. Det gäller ju att ha koll på dom få jobb som ligger ute så att man inte missar något.

Ska kanske åka till Strömstd sedan efter mamma har slutat jobba.

Vad ska ni göra idag?


Puss!♥



Home Makeover

Oj vad dålig uppdatering det har varit här under helgen. Ska bli lite skärpning. Jag vet att jag lovade er bilder på det jag gjorde när jag var med i blomsteraffären. Det kommer, men inte idag. Håll ut!

Anledningen till att jag inte har hunnit skriva är att jag har vänt upp och ner på hela (nej. inte riktigt hela men delar av) mammas hus. Jag har i alla fall gjort om hela systers rum + vardagsrummet. Åh, det är ju så roligt och superfint blev det. Eller hur? Lutar nog åt att det blir något med inredning på LIA:n. Återkommer när jag har bestämt mig.

Sedan har D hunnit hälsa på en sväng också. Roligt eftersom det var längesen vi sågs. Snart är det i alla fall slut på Kalmar och då blir det lättare. Om det nu blir Göteborg så är det i alla fall betydligt närmare än Kalmar.

Nej, nu ska jag dricka kaffe och sedan ska jag fortätta greja.


Puss!♥



Blomsterflicka

Åh, vilken rolig dag jag har haft! Har fått binda buketter och gjort ett litet arrangemang i kruka. Massa nytt och så mycket fina blommor och andra saker att jobba med. Trodde inte att jag skulle få lära mig allt det så det är verkligen kul! Ska vara med imorgon också och då verkade det som att det är lite skyltning på gång.

Jag har tagit kort på lite av det jag har gjort. Ni får inte se idag men jag lovar att jag ska lägga ut bilder så fort jag hinner..

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan ska jag sova.


Dagens ord: kreativ



Puss!♥



Torsdag

Nu är jag i Tanum. Mötet i Göteborg igår gick bra, men jag är fortfarande lite förvirrad över hur jag ska göra. Jag vill bara ha klart allt nu så jag kan veta vart jag ska flytta och vad jag ska göra.

Ska snart gå upp till blomsteraffären. Idag ska jag vara med Ellinor och titta och lära mig lite om blommor och annat roligt. Har ju så mycket "ledigt" från skolan så jag bestämde mig för att åka hem och uttnyttja tiden till något bra, kul och lärorikt.


Puss!♥

Karriärsutveckling, pitabröd och Veronica Maggio

Karriärsutveckling. Japp, så stod det på schemat idag. Vi fick lite hjälp med att hitta LIA-platser eller att bolla idéer om dom. Bra tycker jag. Ringde ett par samtal. Men man lär sig ganska snabbt att man får fler NEJ än JA. Antar att det är en del av utbildningen; säljaren måste kunna ta ett nej och ha Rätt Mental Intsällning (RMI). Haha, det var en del av tentan. Jag kommer i alla fall ihåg något.

Ikväll kommer Elina hit en sväng och fikar. Matfika med pitabröd får det blir. Låter det bra?

Måste packa också för imorgon åker jag hem. Hem till mamma och Matilda. Ska bli så kul för det var verkligen längesedan nu. Ska mellanlanda i Göteborg. Shoppa med Matilda och sedan ha möte med en eventuell LIA-plats. Spännande. Har förberett mig lite med frågor men det är ändå lite svårt att veta vad hon vill ha reda på. Det löser sig såklart. Bara man är sig själv. Den bästa sidan av sig själv!

Ni måste bara lyssna på den här. Underbar låt! Tyvärr hittade jag ingen video, men ni får väl sätta på och sedan scrolla ner och läsa några äldre inlägg.:


Veronica Maggio - Gammal Sång


Puss!♥



Dagens




Såhär har jag sett ut idag i min favoritkavaj från
By Malene Birger.

(Ursäkta klädhögen i bakgrunden)


Puss!♥



Gästföreläsare

Gäsrföreläsarna var väl både och. Den första föreläste om intervjuteknik, förhandlingsteknik och kroppsspråk. Bra tycker jag eftersom det var lätt att aplicera på egna erfrarenheter och verkligheten. Den andra däremot, som föreläste om finansiering, var väl sådär. Kunde ha varit intressant men han var ingen bra föreläsare.

Ni ska få min dagens senare.

Puss!♥



Den andra semlan för i år

Kvällen spenderades till att börja med hos H. Mycket trevligt och gott kaffe. När jag kom tillbaka hit hem var det massa folk i köket mittemot så jag gick dit och kollade läget. Där bakades det minsann semlor och spelades kort. Mums! Tack för det!


Skola imorgon. Gästföreläsare. Lagen om offentlig upphandling + något mer. Ska bli intressant och se vad dom har att säga.

Nu: Sova.

Puss & Godnatt!♥



e5.blogg.se

Gillar ni musik så ska ni kika in på min kära vän Elina's blogg.



 


 

http://e5.blogg.se


Puss!♥



En solig söndag i februari

Underbart väder! Sol och klarblå himmel. Har suttit ute på balkongen, jag och F, i tre timmar och bara njutit. Fikat, läst Elle och käkat lunch. Kan det bli mycket bättre? Skulle inte tro det! För övrigt har jag fått tusen nya fräknar också. Räcker ju att jag sticker ut näsan i solen så kommer dom smygande. Fast jag gillar dom.

Hur är vädret hos er?



Puss!♥



Nattsudd

Sitter här vid datorn och kollar lite bloggar och lyssnar på Lykke Li. Åh, så bra hon är. Speciellt såhär när man blrjar bli lite seg men ändå inte är tillräckligt trött för att gå och lägga sig.

Har röjt upp i köket efter pizzabaket. God pizza och det blev en hel del över, så det blir lunch imorgon också. Jippe! Trevligt sällskap och lite Melodifestival blev det också. Tycker personligen att det börjar spåra ur lite med alla delfinaler + att det inte räcker att ringa och rösta en gång utan att man efter att dom har tagit bort tre artister ska ringa och rösta igen. Ja, jag vet att jag kanske låter tråkig nu, men så är det jag tycker i alla fall.
Tack för en trevlig kväll i alla fall, även om jag spang fram och tillbaka lite väl mycket kanske.


Puss!♥



Bilder från igår








Så här såg det ut i Kalmar igår eftermiddag. Fint va?


Puss!♥



Sälenbilder

Tod lite bilder när vi var i Sälen och hälsade på Lotta och åkte skidor. Har varit lite seg på att lägga in dom men här kommer dom i alla fall:


Puss!♥



♥ ♥ ♥

Jaha, då var det den mest rmantiska dagen på hela året? Eller? Jo, jag vet det är väl ganska mysigt men ändå är det ganska mycket en dag som handeln tjänar mycket pengar på. Jag tycker absolut att man kan göra något extra mys, men det räcker väl med något litet som visar att man bryr sig? Eller?

Jag utnyttjade min morgon/förmiddag/lunch till att sova. Fest igår här i korridoren. Superskoj, men man behöver sova också. Skönt!

Strålande solsken här idag. Härligt för man blir så glad av det. Tror jag brukar skriva det när det är fint väder, men det påverkar mig så otroligt mycket. Någon som håller med mig?


Ska göra pizza ikväll med T och M. Myisgt och gott. Ska köpa sån där färdig deg på rulle. Har ni provat? Gott?
Ska äta lite av chokladen som jag fick av mamma på posten igår. Mm!



Den söta chokladen som kom på posten igår.


 

Puss!♥



En snöig fredag

Oj vad skönt det var att sova i natt. Blev ju alldeles för lite natten innan så jag gick faktiskt ich la mig redan 21:30 igår kväll. Undrar när det hände senaste? Skönt var det i alla fall.

Ledig idag och vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Fortfarande massor med snö ute och som sagt väljer jag hellre snö (åker på skidsemester) än att ha den här hos mig. Men tyvärr är det inte mycket att göra åt. Solen tittade i alla fall fram nu en liten, liten stund och det är verkligen välbehövligt.

Sitter och lyssnar på P3 och kollar lediga jobb. Kommer inte så långt just för tillfället men har i alla fall gjort något en stund.
Längtar hem till andra sidan sverige + Karlstad. Var ett tag sedan jag var hemma och hälsade på nu, men jag ska faktiskt åka dit på onsdag och det ska bli superroligt! Verkar som min Sälensyster, Lotta, också kommer ner och hälsar på. Inte så ofta vi ses allihop tillsammans längre så det ska blir kul!


Nu ska jag ta en dusch och fixa till mig lite. Brukar kännas bättre då!


Bild från när jag och Matilda var på semster på Mallorca i somras. Skulle
gärna åka iväg just nu och få lite sol, värme och ny energi! Någon som
vill hänga med?


Sålänge kan väl ni skriva en liten kommentar om vad ni vill läsa om här på bloggen. Vad ni saknar, vad ni tycker är bra eller om det ska bli mer av något. Jag vet att det är en del som läser och det hade varit roligt att veta vad ni tycker!



Puss!♥



Utmanad!

Jag har blivit utmanad av Cicci.

Instruktioner:
  • Gå till din fotomapp
  • Öppna den 6e mappen
  • Ta den 6e bilden
  • Publicera bilden på din blogg och skriv något om den
  • Utmana 6 andra att göra det samma och länka till dem


Bilden är tagen på trappan som tillhör en secondhandbutik i Kalmar. Den
togs på en av mina första promenader här i stan och är en av mina
favoriter. Älskar bilden eftersom den är inspirerar mig till kreativitet.
 

Jag utmanar:
♥ Matilda
♥ Lotta
♥ Ellinor
♥ Elina
♥ Therese
♥ Frida


Puss! ♥




Massor med snö

Morning!

Sitter hemma hosT. Sov här för det var så sjukt mycket snö att jag inte orkade gå hem i halkan efter efterfesten. Väldigt trött, men nu ska vi snart dra till skolan. Kom otroligt mycket snö under hela kvällen och natten + att det var fruset under så det är ingen lek att ta sig någonstans.

 Hörs senare!

Puss!♥



Tenta, party + partyoutfit

Sådär ja, nu var tentan avklarad. Gick bra tror jag. Kändes i alla fall som det. Åkte till H sen och gjorde marknadsföringsuppgiften som ska vara inlämnad till imorgon.

Nu blir det paarty!



Dagens partyoutfit. (Ni får ursäkta min butchiga min, haha)


Puss!♥



Personlig väckarklocka

Godmorgon!


Har sovit underbart gott inatt. Kändes som att jag låg inlindad i små rosa moln, haha. Mitt sköna täcke. Hade satt klockan på sju och kvart över sex vaknar jag av att det ringer i mobilen. D ringer. Jaha, vad vill han nu då? Svarar, men hör bara en väckarklocka som står och tjuter. Han sätter både kockradion och mobilen för att komma upp och har antagligen på något sätt lyckats ringa mig istället för att snooza. När jag sedan ringer upp honom svarar han, men det är fortfarande bara tjut jag hör. Då är man trött!


Nu: Cykla till skolan i snön och göra tentan.


Puss!♥



Slutspurtsplugg

Hade verkligen en effektiv dag igår. Hann med "listan" + att baka födeseldagkaka till F som fyllde år förra veckan. Body Pumpen var superbra men ojoj vilken träningsverk jag har idag. Gör ont, men är ändå skönt ont.

Har varit i skolan idag och haft föreläsning i "Säkerhet, svinn & snatterier". Antar att det är en ganska viktig sak att kunna men jag kan inte påstå att det var speciellt roligt.

Efter skolan drog vi hem till P. Fikade och tentapluggade det sista. Är helt slut i huvudet nu av allt, men jag tror nog att det ska gå bra imorgon. Jättetrött nu så ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt. Tidigt betyder innan kl 23. Har så svårt att hålla mig till någon tidigare tid. Jaja, nu vet ni det också.

Klantig och trött som jag är hyvlade jag av en bit skinn på tummen förut när jag skulle hyvla bort den tjocka vaxkanten som är på sidan av osten. Usch vad ont det gjorde och så blöder det ju så förbannat på fingertoppen. Tur att det finns plåster!


Imorgon:

♥ Tenta
♥ Göra marknadsföringsuppgiften som ska lämnas in på torsdag
♥ TentaFEST!


Nej, nu ska jag kolla lite bloggar, sedan borsta tänderna och efter det sova.


Puss & Godnatt!♥



Fullt upp

Godmorgon!

Sitter här och äter frukost och kollar på nyhetsmorgon. Strålande sol ute. Underbart!

 Det här ska jag ha för mig idag:

♥ Plugga inför tentan
♥ Handla mat
♥ Träna Body Pump

♥ Städa våran toalett

+ Lite andra saker.


Bäst att sätta igång! 


Home sweet home

Så, nu är jag hemma. Fick sitta på en plats den sista timman, från Växjö. Kändes som att det nästan kunde ha kvittat då.  Men vi var i alla fall i tid och jag är hemma nu. Elina och Sofie mötte mig på stationen utan att det egntligen var planerat. Mycket trevligt med sällskap halva vägen hem.


Nej, nu ska jag äta.
Sen plugga.


Puss!♥



Tågresan

Bytet gick bra i Göteborg och jag kom med rätt tåg och allt. Problemet nu är bara att jag inte hade bokat någon sittplats (eftersom det "alltid" finns platser över + en obokad vagn). Helt fullt överallt och ingen obokad vagn så jag och X antal andra sitter/står nu i gångarna. Som tur var kan jag sitta på min väska så det går väl ingen nöd på mig men efter snart två timmar skulle jag gärna vilja ha en stol att sitta på.
 
Får se om jag får sitta kvar här dom drygt två timmarna som är kvar till Kalmar eller om det snart går av en del folk så man kan få någonstans att sitta.


Batteriet är snart slut. Uppdatering och fortsättning kommer senare.


Puss! ♥



Söndag

Igår kväll kom Lollo och Erik och hälsade på. Åt  lite försenad födelsedagstårta och snackade lite skit. Mycket trevligt! Blev en lugn kväll eftersom jag skulle upp relativt tidigt idag.

Nu sitter jag på tåget hem till Kalmar. Eller hur var det nu med hem? Jaja, idag är det hem till Kalmar som gäller. Är påväg till Göteborg nu och ska byta där. En omväg, jag vet, men bara ett byte, lite billigare biljett + kortare restid än buss. Sju timmar känns nästan inte som någon lång resa alls längre. Konstigt vad snabbt man välnjer sig vid avstånd.

Har druckit kaffe, läst tidningen och pluggat lite. Läste en artikel i tågtidningen Kupé om hur man lyckas i karriären. Dom hade intervjuat en kvinnlig chef om hur hon hade gjort och hur hon klättrar vidare. Intressant och motiverande. Mer sånt, tack!


Har en del nya idéer inför kommande månader. Ska bara försöka få ner allt på papper. Lättare att få någonting gjort på riktigt då. I alla fall om man heter Josefin.



På tåget idag.



Har ni haft en bra helg?


Puss!♥



Hemfärd och tentaplugg

Godmorgon!

Nu är vi hemma igen. Har haft det superbra! Kom hem igår på dagen. L skulle jobba och vi hade bestämt oss för att bara åka två dagar. Skönt att komma hem i tid också. Handlade, fixade mat och satte sedan igång med att städa. Kanske inte det roligaste men oj vad skönt det var att få det rent och fint igen.

Avslutade kvällen hos D's föräldrar där det bjöds på räktårta (pajdegsbotten med ost i + cremefraicheröra med kryddor, räkor och dill på). Mums!

Sitter i soffan och pluggar nu. Ja, lördag morgon, jag vet. Men eftersom jag har varit i Sälen och har tenta på onsdag så finns det tyvärr ingen återvändo.

Det börjar kurra i magen nu efter lite frukost så det får snart bli lite fil och macka.


Puss!♥



Sälen so far

Har varit en superbra dag här i Sälen. Åkte i Lindvallen hela dagen och jag måste säga att jag tyckt att både backarna och snön var jättebra. Trodde jag skulle vara välsigt ringrostig sen förra året, men första åket gick över min förväntan, Kul!



Har ätit taccos och kollat TV hemma hos Lotta ikväll. Det tar på krafterna att åka skidor så jag ska snart sova.

Imorgon blir det troligen Tandådalen istället.
Gillar ni att åka skidor?


Puss & Godnatt!♥



Hemma

Hemma nu. Har packat inför imorgon. Trött. Ska sova nu.


Puss!♥



Påväg hem

Sitter i bilen nu. Är påväg hem till Karlstad. Åker vidare till Sälen imorgon som jag skrev här om dagen (eller var det igår?). Åh, jag längtar efter skidbackarna nu. Ska bli så skoj att både åka skidor, få en liten "minisemester" + hälsa på syster.


Nu har vi åkt i ca en halvtimma och det tar ungefär 6 timmar så vi är framme senare ikväll. Älskar att kunna ha med min Lap Top och kunna blogga i bilen.



Jag & Daniel bilen. Tur att chauffören är koncentrerad på vägen.


Puss!♥



Och så fick jag min plattång till slut

Hemma igen och en plattång fick jag allt med mig. Men inte från ON OFF utan från Media Mark.
 

På ON OFF:

Kommer in i butiken. Ingen personal förutom tre stycken i kassan. En tjej, en kille (väligt ung) och en gubbe.

Jag: Ursäkta, skulle jag kunna få hjälp med en plattång?

Tjejen: Ööh, jaa. (Kollar på killen). Du kan väl det där?

Killen: Ööh, ja.

Killen följer med mig till hyllan med plattänger. Är tyst.

Jag: Ja, en plattång var det.

Killen: Mm. Jag kan inte så mycket om det här för hon som brukar använda (?) en är inte här idag.

Jag: Nehej?

Han frågar gubben om han kan hjälpa till.

Gubben: Jag brukar ju inte använda plattång, haha.

Inte roligt!

Jag: Öh, nej okej, men jag undrar vilken som är bäst om jag vill ha bästa möjliga för att håret ska ta så lite skada som möjligt?

Gubben: Nja, jag vet inte.

Läser innantill för mig från informationslapparna som finns vid varje produkt. Keramiska plattor, upp till 200 grader, bla, bla, bla. Frågar även tjejen som står kvar i kassan om hon brukar använda plattång. Öh, nej inte hon heller men hon gissar att "den där" (pekar på en) är bra.

Gubben: Ja, det verkar som att den här är bäst. Den innehåller sån där aDvokadoolja och sånt. Det är nog bra.

Jag: Jaha, men jag måste nog tänka lite på det här då.

Gubben: Jaha, och så kan du ju köpa sånt här shampoo och sånt till också.

Jag: Öh, jaja.

Jag och Daniel kollar på varandra och går där ifrån.


Vaddå hon som brukar ANVÄNDA plattång är inte här? Jag skiter väl i om säljaren använder en eller inte. Jag vill ha information om produkterna och ha dom jämförda mot varandra. Den han visade verkade ju vettig och det var den jag själv hade kollat på, men ALDRIG att jag skulle handla av någon av dom!

Åkte till Media Mark istället, fick hjälp av en superbra säljare som kunde massa om sina produkter, visade och jämförde olika modeller och kom till sist fram till att den som IDIOTSÄLJAREN på ON OFF hade rekommenderat nog var bäst. Supernöjd med servicen där + att den kostade 100 kronor mindre.

Min nya Remmington S9950.

Och så lite info för er som gillar att läsa innantill:

Remington Keramisk plattång
S9950

Ny revolutionerande plattång med inbyggd glansbehandling för håret. Andra generationens keramik plattor gör det möjligt. En inbyggd värmeaktiverande teknologi gör att plattorna sprider en lätt blandning av glansförhöjande medel innehållande avokado olja och E vitamin över håret under stylingen. Håret blir glänsande och mjukt utan att lämna en oljig känsla.

-Digital värmeinställning 150ºC - 230ºC
-Automatisk voltomställning för hela världen
-Automatisk avstängning efter 60 min.
-Flytande plattor för jämnt tryck på håret
-Plattlås i stängt läge för enkel förvaring
-Låsfunktion för temperatur-inställningen
-Värmetålig förvaringspåse



Sådär, det blev ett lååångt inlägg men jag var tvungen att berätta för er om den sämsta säljaren jag någonsin mött och sen sämsta servicen jag någonsin råkat ut för.
 

Puss!♥



A little bit confused

Kom hem från skolan för en stund sen. Måste säga att den tar mer energi än den ger just för tillfället för allt är så förvirrat. Ska ha möte imorgon med klassen och se om vi kan peppa varandra lite till att få tillbaka gnistan.


Har skrivit CV och meritförteckning nu. Uppgift för denna veckan. Måste fixa det idag för imorgon åker vi tillbaka till Karlstad för att sedan åka vidare till Sälen på onsdagen. Ska hälsa på syster L och åka skidor. Ska bli otroligt roligt.



Nej, nu ska jag inte sitta här längre för jag ska till ON OFF och köpa ny plattång. Ja, jag vet att man inte blir gladare av prylar (egentligen) men det är är faktiskt nödvändigt för min gick sönder här om dagen. Kanske ingen katastrof kan vissa tycka men jag använder den såpass ofta att det är dags att investera i en ny.



Hörs senare!

Puss!♥



Nybäddat

jag fyndade två påslakansett på IKEA's fyndavdelning när vi var där i torsdags. Nu är sängen nybäddad med ett av dom. Endast 49:-/st. Perfekt!







Puss!♥



Den nya skålen




Puss!♥



Promenad vid Kalmar slott

Vi var på promenad vid slottet igår och passade på att ta lite bilder. Tar ju i princip alla bloggbilder med telefonen och jag tycker oftast att det blir ganska bra kvalitet. Vill verkligen ha en riktig, bra kamera istället men det ligger inte högst upp på priolistan för tillfället. Är man student så är man.





Puss!♥



RSS 2.0