Onsdag i Karlstad

Uteservering med Johanna ikväll!


Later!

Puss!♥



Långa nätter


Självaste herr K

Sovmorgon i morse. Skönt! i och för sig skall jag väl inte klaga som aldrig börjar innan klockan tio, men det var hur som helst väldigt skönt.

Åkte en sväng till IKEA. Självaste herr Kamprad var på besök. Rätt roligt att jag lyckas tima exakt samma dag. Han var ju där förra året när jobbade och då trodde jag väl inte att jag skulle se honom där igen. Köpte några nya handdukar.

Åkte in till stan igen. Fyndade ett par chinos, två linnen och nya armband. Blev mat också. Det som är det tråkigaste att lägga pengarna på.

Har bara barit hemma och tagit det lugnt resten av dagen. Pratat lite i telefon och sökt ett jobb.

Bild från när jag och mamma var på Mårbacka förra veckan. Somrigt!


 

Puss!♥






Ni kommer att förstå hoppas jag

Dag för en veckas uppdatering! Jag tror att ni kommer förstå varför det var en vecka sedan sist.

I måndags flyttade från lägenheten jag har bott i i tre veckor för att komma lite närmare stan. Snälla Karro hjälpte till med det. Tusen tack!! Börjar bli van vid det där med att flytta nu känns det som. Känns bra här i nya lägenheten också. Jag måste säga att jag trivs dit jag kommer och tur är väl det! 
 Dagen innan kom Erika och Karro och drack lite vin och snackade en massa skit. Mycket underhållande kväll måste jag säga, eller hur tjejer??

Har jobbat resten av veckan. Massor att göra eftersom våran REA började i onsdags. Mycket folk, vilket är väldigt roligt. Dagarna går så snabbt. Hann med en kväll på Koriander i onsdags. Bra ställe det där! Min nya favorit tror jag.

Eftersom jag lagade mat när Erika var hemma hos mig sist så bjöd hon igen i torsdags. Lax med bulgur- och fetaostsallad och jordgubbs- och rabarberpaj med vaniljglass till efterrätt. Underbart gott kan jag meddela!

Söta Lollo kom hit i fredags och hälsade på. En mycket underhållande kväll blev det då också! MYCKET! Hon stannade tills i morse. Kul att ha dig här vännen!


Ja, jag har jobbat idag, men är ledig måndag och tisdag. Inget planerat men det är ganska skönt faktiskt. Ni förstår varför det inte har blivit mycket skrivet här antar jag.

Just det, förresten beställde jag dom andra väggorden också från Hemmating. Fick dom efter bara ett par dagar. Jättefina. Jag bara lägtar efter att få sätta upp dom på en vägg som är min egen. Inom en snar framtid kanske, kanske inte?


Puss!♥



Mysdagar med mamma

Jag har haft ett par jättemysiga dagar med med mamma här hos mig. Käkade mat på balkongen när hon kom på torsdag kväll. Fick examenspresent; en till Harry Potter-bok till samlingen. Tror att det fattas två stycken nu. Tack!!

Betsämde oss för att inte gå på stan på fredagen, utan att åka på en liten utflykt med bilen. Mot Sunne var tanken. Vi hamnade i Mårbacka till slut. Guidad visning på Selmas herrgård och fika i den mysiga trädgården. Innan det åt vi lunch på Solbacka gästgiveri. Mysigt. En heldag med superfint väder!

Avslutade med middag på Alfie på kvällen. Åt jätegod grillad hälleflundra med pepparrotscreme. Till efterrätt blev det italiensk vaniljglass med varma hjortron och en espresso till det. Underbart gott kan jag meddela.

Hon åkte igår morse. Jag jobbade hela dagen och sedan blev det paaarty på kvällen. Jätteroligt och massa glada, trevliga och festsugna människor. Det gillas!

Har tagit bilder, men har som vanligt inte lagt in dom från telefonen än.


Puss!♥




En lyckad kväll helt enkelt

Goda räkor, vin och mycket trevligt sällskap. Lite regn, men det kan jag leva med. Utgång. Massa folk. En lyckad kväll helt enkelt.

Ikväll kommer mamma och hälsar på. Jag jobbar hela sommaren och hinner inte åka hem. Trevligt att hon kommer hit istället!

Nej, nu ska jag jobba lite igen. Salladen från MaChe smkade lovely!

Puss!♥



Lunch

Lunchar nu och tänkte passa på att uppdatera lite här. Jobbade igår och åkte sedan hem för att laga lite mat och dammsuga. Tråkigt, men det är ju sånt som måste göras. Var supertrött och somnade tidigt; 23:30. Ja, det är tidigt jämför med hur jag har sovit det senaste. Lite trött idag, men det beror nog bara på att jag inte fått något kaffe än. Måste styras upp. Ska först gå ner till Coop och köpa lite frukt. Intressant va??

Ikväll blir det räkfrossa med MQ-gänget. Roligt! Hoppas bara att det inte börjar regna och åska som dom pratade om på vädret i morse.


Puss!♥



Anitoxidanter på burk, tack!

Kom hem ungefär en timma senare än beräknat i lördags kväll. Var helt slut efter resan. Packade upp min väska och däckade sedan i soffan framför Ondskan.
 Halsontet smög sig på igår morse. Gick direkt och köpte färsk ingerfära. Rev och hällde på hett vatten. Bästa medicinen mot förkylning helt klart. Så tröttsamt att jag får tillbaka det igen och igen bara.
 Orkar inte med det mer så idag på lunchen gick jag till hälsokost och köpte antioxidanter på burk. Har gjort det någon gång förut när kroppen inte vill hänga med i mitt tempo så jag hoppas att det ska funka den här gången också.

Nej, nu ska jag sova. Sova är ju också bra medicin.

Förresten, innan jag somnar; jag sålde kläder till en viss Värmlänning idag. Inte så spännande som det låter, men lite kul var det allt! Nu blev ni bra nyfikna va?!


Puss!♥



Väggdekor från "Hemmating"

Har hittat en mysig inredningssajt som bl.a. säljer väggdekorer i form av både bilder, citat och väggord. Blev så sugen på den söta ängeln att jag var tvungen att beställa en. Fick hem den idag i en smart förpackning. Lovely!

En sådan här förpackning fick jag med dekoren i. Perfekt

med tanke på min resväska!



Inspirationsbild från hemmating.se


Eftersom jag, som ni vet, för tillfället bor i min resväska, kommer jag ju att få vänta med att sätta upp dekoren tills jag fixat ett lite mer permanent boende. Jag blir så sugen på att fixa och greja en massa redan nu. Men - den som väntar på något gott - sägs det ju.


Jag föll även för typsnittet på bilden nedanför (liknande typsnitt som jag har i min heather) så jag funderar på att göra en beställning av dessa kloka ord också. Fint va? Man kan dessutom välja vilken färg man vill att texten eller bilden ska ha, men för min del är ju svart alltid svart!



"Dance... Love... Sing... Live"



Inspiration från hemsidan.

Bilder: http://hemmating.se


Alla produkterna är gjorda av vinyl och verkar vara lätta att montera upp på väggen. Kolla hur du går till väga här.


Det finns massor med olika dekor att välja på. Kolla in företagets hemsida här

 --> http://hemmating.se.


Puss!♥



Lite skakad

Ojoj. Vi är lite sena nu men det är helt förstårligt. Sitter och lyssnar på musik och så ser jag att någon framför mig reser sig upp och  kollar kontigt bakåt i vagnen. Tar av mig lurarna hör jag att någon ropar att "hämta hjälp!". Hon framför är redan påväg hämtar hjälp och eftersom jag sitter med ryggen mot har jag inte först sett vad som hände. En kvinna ligger och krampar på golvet. Hjälp kommer från en annan vagn, en narkossköterska som jobbar på ambulansen. Redan flera stycken som hjälper till så vi andra som sitter i vagnen vet inte vad vi ska göra. Ska man lägga sig i eller bara titta på? Förstår att dom som har kommit kan sin sak så jag och några andra försöker bara vara lugna och kolla efter mediciner, körkort, mobiltelefon o.s.v. Ingenting. Jo körkortet så vi fick reda på namnet. Konduktören ringer efter ambulans, som tar en himla tid på sig. Kvinnan andas men dom får ingen kontakt med henne. Hon hinner få ett litet anfall till innan dom kommer, som verkar gå över snabbare än det första. Dom bär ute henne på en bår och åker iväg. Läskigt.

Oj, känner mig lite skakad faktiskt, men det verkar ju som att det i alla fall löser sig. Tur att det finns kunnig vårdpersonal. Och tur att det fanns utbildad ambulanspersonal med bland resenärerna.


Puss!♥



Bilder från gårdagen

Är påväg tillbaka till Karlstad nu. Ha haft några jättebra dagar i Kalmar. Har åkt en och en halv timma och är framme vid åtta ikväll. Segt. Tur att jag fick tag på billiga biljetter i första klass så att man kan använda datorn hela vägen till Göteborg. Det finns nämligen eluttag vid varje plats här. Perfekt! Har suttit och kollat igenom bilder från igår. Håll till godo!
Har även lagt in bilder i tidigare inlägg. Ta en titt vettja.








Later!

Puss!♥




Update Kalmar

Lite kort update här i från Kalmar:

♥ Mötte tjejerna på stationen. Delade en flska vin och hängde på uteservering resten av kvällen.



♥ Sovmorgon igår. Häng på stan. Mycket häng måste jag säga. And I like it. Köpte kycklingsallad för 84 (!) kr till lunch och blev lite bitter när det inte ingick kaffe. Svaret var att lunchen bara var fram till kl 14 och nu är den tio över. Suck! Hur som helst. Det är glömt nu, haha.



♥ Utgång med tjejerna och killarna i klassen igår. Mycket trevligt. Vin, Sing Star och uteservering.




♥ Examen i morse. Kort och enkelt. Så nu är man klar då. Känns konstigt, fast det känns inte så mycket. Är så peppad på vad som kommer hända i framtiden. Inget planerat och jag känner mig inte ens stressad över det.

♥ Börjar ladda inför kvällen nu. Kollar SATC och har en baccardi och sminket i högsta hugg. Redo för middag med klassen och vidare efter det.




Puss!♥



Underbart! Lovely!

Sådär ja. Väntade 50 min i Jönköping och hann ladda batteriet lite i alla fall. Räcker till en reseuppdatering och några bilder. Men nej, det mobila bredandet orkar inte ladda upp några bilder här i dom småländska skogarna. Tyvärr. Ska försöka hinna med att lägga in dom ikväll.

Hur som helst går resan bra. Åker buss med "Maggan" nu. Hon hälsade välkommen i högtalarna precis och hjälpte mig dessutom att lägga in min stora, tunga väska i bagageutrymmet. Inte helt vanligt bland alla dessa småsura och uttråkade busschaffisar. Sånt gillar jag; folk som gillar sitt jobb!

Pratade precis med söta Ilina. Längtar tills jag är framme nu. Tess är redan där. Nog för att det är helt okej här på bussen, men ändå. Jag är prat- och skvallersugen. Ja, ni som känner mig vet att jag tycker om att prata, haha.

Måste även tillägga hur bra allt känns just nu. Livet leker. Underbart! Lovely! Kan inte bli så mycket bättre. Så nu vet ni! Var bara tvungen att berätta det för er. Jag vill aldrig att den här sommaren ska ta slut.



En bild orkade bredandet med. En gammal bild från i höstas. Den här är så Kalmar för mig. För visso är inga personer med, men ingen nämd och ingen glömd. Er jag saknar, Ni vet vilka ni är! Den bara påminner om allt bra, roligt och jobbigt jag gått igenom där. Ensam och tillsammans. Korridoren, klassen och alla märkliga och helt galet roliga projekt som har styrts upp under året. 
 Jag blir så nostalgisk nu när jag tänker på allt. Tur att jag snart är framme!


Puss!♥



Kalmar here I come!

Kalmar here I come! Sitter på bussen nu. Är framme i Jönköping om två och en halv timma för att där byta till bussen till Kalmar. Är inte framme förrän 20:45 ikväll. Åtta och en halv timma! Men det får gå för det ska bli såå kul att träffa alla igen.

Tur att jag har min dator med mig i alla fall. Tyvärr är batteriet snart slut, men det hinner jag ladda en stund i Jönköping.

Vi hörs!


Puss!♥



Glömde..

Glömde ju skriva att jag och Erika hade tjejmys hemma hos mig efter jobbet. Taccos och massa snack om diverse viktiga saker. Eller oviktiga, det beror på hur man ser det. Hur som helst väldigt mysigt och trevligt.

Ikväll ska jag tvätta och packa. Åker ju till Kalmar imorgon. Tjohoo!


Puss!♥




Partysessorna

Helgen är över och måndagen är avklarad. Avklarad på ett positivt sätt. Mycket folk i butiken vilket bara är roligt.

Helgen då. Jobbade lördag. Åkte hem och fixade mig för att dra vidare till Erika på förfest. Mycket trevligt! Utgång på det. Koriander. I like it! Lugn söndag med lite jobb och film.
 Blir väl snart igen hoppas jag och då blir vi kanske fler??!



Partysessorna!


Puss!♥



Ett dopp i Klarälven

Mys med grillning och ett dopp i Klarälven. Så skönt i vattnet. En lugn men jätterolig kväll. Kunde dock inte somna när jag kom hem så jag tände ljus och satte mig på balkongen med datorn och beställde bussbiljett till Kalmar. Åker på onsdag. Ska bli så roligt att träffa er igen!!

Jobb idag också. Undrar om det kanske blir lite mer folk idag när solen har försvunnit?


Puss!♥



Lunch

Lunch nu. Gjorde pastasallad med fetaost oc pesto i morse. Det smakade bra kan jag meddela!

Ikväll blir det grillning och bad. I like it!


Puss!♥



Sommar, sol och årets första dopp!

Onsdag kvällen spenderades på uteserveing med trevligt sällskap. Ett par glas rosé blev det, men väldigt lugnt. Var hemma redan vid tolv.


Glada värmlandstjejer i kvällssolen på "Båten"


Började gårdagen med att gå och fixa håret. Blev jättenöjd. Lite ljusare och mycket mindre slitet. Varje gång jag klipper och färgar bliir jag så sugen på att köpa en helt ny garderob. Så är det bara!

Mötte Karro sedan för lunch på MaChe. Körde på min standard; sallad med kyckling, feta och soltorkade tomater. Man orkar ju verkligen inte äta varm mat i den här värmen! Har ju inte träffats på ett par månader så det fanns en hel del att ta igen.

Köpte med oss jordgubbar och åkte ut till Skutberget. Solade och badade. Årets första dopp. Det var verkligen på tiden. Underbart skönt både i solen och vattnet. Riktigt varmt i vattnet faktiskt.


Söta Karro.


Solskyddsfaktor och supergoda jordgubbar.


Detta är sommar!


Puss!♥



Lovely frukost på balkongen

Fil med blåbär och hallon. Knäckebröd med keso och paprika. Det är min frukost idag och jag sitter på balkongen och äter det just nu. Underbart! Ska jobba men börjar inte förrän kl 12. Känns som jag har all tid i världen när jag börjar sent. Eller ja, sent och sent, men senare i alla fall. Mycket senare än jag har gjort på Fräscht som senaste tre månaderna. Det är stor skillnad på 8 och 12.

Verkar som att det är lite svalare idag. Lagom liksom. Vi svenskar gillar ju ordet lagom.

Nej, nu ska jag fixa det sista och sedan åka ner mot stan. Det sista innebär för övrigt att måla tånaglarna och borsta tänderna. Så vet ni!


Puss!♥



RSS 2.0