Dagens jobbjag och tomatsoppa

Första dagen på jobbet. Jätteroligt! Kul att träffa tjejerna (inga killar där idag). Magkänslan säger att det kommer bli en rolig jobbsommar.
Trött i fötterna är jag dock. Lite ovan att gå på butiksgolvet, men det brukar ju gå över redan efter ett par dagar.


Dagens jobbjag. Klänningen köpte jag här om dagen på och skorna
inhandlades igår. Sorry, bilden är jättesuddig, men ni får stå ut!


Tomatsoppan står på spisen. Väntar på att den ska bli klar så jag kan käka lite. Hungrig! Ska fortsätta med examensarbetet sedan. Fick en del gjort igår, men en del kvar också så jag ska försöka komma någon vart ikväll. Det dumma är att värmen gör mig helt seg i huvudet. Men de ska nog gå bra.

Va har ni gjort i värmen? Är ni ledig och solar och badar eller jobbar ni också?

Puss!♥



Utlovade bilder

Här kommer lite utlovad bilder. Håll till godo!




Såhär fin var min syster på balen. Tyvärr regnade det. Tur att man kan bidraga
med ett matchande paraply då. För övrigt var mamma och L lika glada som
alltid!






Sedan bar det av till Kalmar för två rekryteringsdagar. Bodde hos fina Ilina
och var ute och käkade med söta Hanna på kvällen. Lägg extra märke till
den underbara Josef Frank-plånboken. Den är Hannas och är enligt mig
(och Hanna också såklart) helt fantastisk! Tack för en underbar kväll tjejer!
Och roliga dagar Ilina!


Helgen efter det bar det av hem till Tanum igen för att fira midsommar.
Midsommarbakelser med grädde och jordgubbar ska man ju ha såklart!
Firade midsommaraftonen med förfest hos söta Frida tillsammans med
lite annat folk. Så kul!



Sista helgen i Götet. Ingen grillfest med tanke på min elaka förkylning men
sushi och en drink med söta Tirsa gick ner ändå. Man kunde ju inte hålla sig
i värmen! Fikade en stor is Chai innan jag åkte igår. Underbart gott!



Sådär. Nu är ni lite uppdaterade. Bättre sent än aldrig.

Puss!♥



Nu är det bara ett glas vin som saknas!

Kom fram till Karlstad igår kväll. Var otroligt varmt att köra eftersom AC:n var trasig. Stannade i Frändefors på vägen upp och käkade en sallad. Heja Frändefors. Ni förstår. Inget mer om det. Packade upp det mesta igår för att kunna njuta av en ledig dag idag.

Jag och Lotta spenderade dagen på stan. Lite shopping. Ett par skor. Åt god kyckling- och fetaostsallad på Mache. Har saknat det. Salladerna där är grymma! Var inne på jobbet och pratade lite och kollade läget. Börjar jobba imorgon. Ska bli så roligt! Känner mig taggad. Pepp på att sälja liksom. Det är så det ska va.

Nu sitter jag på balkongen och njuter av kvällssolen. Underbart. Lovely! Det är bara ett glas vin som fattas, men om jag känner Karlstadtjejerna rätt så ska nog det ordna sig under kommande dagar och resten av sommaren så jag nöjer mig med mitt bubbelvatten med päronsmak.


Nu ska jag skriva lite på mitt examensarbet. Tänkte bli klar ikväll. Eller någon annan dag kanske.


Puss!♥



Moving out. Moving on.

Är fortfarande seg efter förkylningen. Tyvärr pendlar fortfarande mellan hosta och snuva. Hoppas att det snart ger med sig.

Skulle ha varit i Kungsbacka och grillat igår, men jag var helt slut så det fick bli lite mat på stan och sedan lördagsmys i soffan med Sex - & the City filmen. Lika underbar varje gång.

Har packat ihop allt här nu. Syster är på väg hit och snart bär det av till Karlstad. Jag har verkligen haft det så så underbart bra dom här tre månaderna i Göteborg så det känns lite tråkigt att flytta härifrån. Men å andra sidan ska det bli så roligt, som jag skrev innan, att träffa alla mina värmlänningar igen! Supersommar, here I come!
T och J; jag har trivts så bra med att bo hos er. Vi hörs och ses ju igen!
Göteborgstjejerna; I'll be back!

Ett litet tacktal blev de nu eller vad man ska säga. TACK för mig för nu Götet, vi ses snart igen!!

Har en del bilder att uppdatera med, men just nu är allt nerpackat så ni får dom en annan dag.

Nästa gång vi hörs är jag i Värmland.


Puss!♥



Min natt: Turkosa kuddar och en hysterisk brud

Ja, då var sista dagen gjort på Fräscht då. Känns lite tråkigt för jag har lärt mig massor och trivts bra. Men imorgon bär det av till Karlstad igen. Två månader med jobb på MQ. Ska bli så roligt att träffa alla goa MQ:are och alla andra vänner. Vilken sommar det kommer bli!!!

Har varit förkyld i flera dagar nu. Steg 1 är ont i halsen. I steg 2 går det över till snuvighet. Steg 3 är hosta och steg 4 är heshet. Jag är på steg 3-4 nu. Hes och rosslig hosta. Inte roligt. Och att dessutom försöka sova i den här värmen tillsammans med hostan är inte kul! Det var i och för sig inte därför jag vaknade i natt vid 3-tiden och inte kunde somna om förrän efter en timma.

Börjar med att jag drömmer att någon skriker hur dålig jag är och slänger hysteriskt turkosa kuddar efter mig. Stagade med turkosa kuddar här om dagen, så dom vet jag vart dom kommer ifrån. Den skrikande bruden däremot förstår jag snabbt att jag inte drömmer om utan hon är utanför/nedanför mitt halvvöppna fönster (jag bor på 2:a våningen). Skriker helt hysteriskt "Jag är så dum i huvudet. Det är mitt fel, jag är så dum i huvudet. Dra åt h-vete ..." och så fortsätter det. Blir skitskraj och går in i nästa  rum för att se vad som händer. Riktigt läskigt för jag vet ju inte om hon är ensam eller vad som händer. Ser henne inte, men hör att hon är lite längre bort än innan. Helt sjukt, helt förtvivlad fortsätter hon gråtande, skikande säga massa saker. Förstår inte allt hon säger, men förstår i alla fall att hon måste prata med någon i telefon för man hör ingen svar. Håller på så i nästan en timma. Sjukt läskig känsla, men hör ändå att hon börjar lugna ner sig lite mot slutet så jag släpper det. Tar ett tag innan jag somnar om kan jag säga, lite skakad och upprörd efter bravaderna här på Guldheden.


Nej, nu är det dags för lite frulle. Smoothie it is!


Puss!♥



Sista dagen på Fräscht imorgon

Hemma efter jobbet. Har gjort en staging, planerat + två tömningar. Och så värmen ovanpå det! Lite trött i kroppen och hjärnan nu. Ska ta en kall dusch och sedan äta lite mat. Är såå sugen på grekisk sallad, så det tror jag att det får bli ikväll.

Sista dagen på Fräscht imorgon.

Puss!♥



...

Jag orkar inte skriva nu. Det är för mycket runt omkring. Känner inte för att skriva. Igen. Jag återkommer.


Puss!♥



Mina tjejer, ni är underbara!

Hade en så mysig och rolig kväll igår. Mina tjejer, ni är underbara! Dessutom god caesarsallad, gott rosévin och ett par iskalla päroncider. Kan det bli bättre? Skulle inte tro det. Uteservering hela kvällen. Det är sommar det vill jag lova! Uppdateringar med det ena och andra och lite snack om framtiden. Lovely! Kommer sakna er mina Kalmariter, men vi ses ju snart igen när det är examensdags om ett par veckor.

Intervjuerna har gått bra. Känns konstigt att det ska sitta en helt ny klass där till hösten där jag har fått varit med och bestämt delar av den! Men roligt! Superroligt!

Hann med en lunch med L på Skafferiet också. Älskade skafferiet. Synd bara att dom hade ändrat innehållet i kycklingsalladen (även om det fortfarande var gott). Jättekul att ses L! Snart ses vi igen och då är det Karlstad som gäller!

Sitter på tåget hem till Göteborg nu. Hem, ja, det är ju faktiskt hem nu och det känns verkligen så även om jag "bara" är inneboende. Allt känns bra just nu faktiskt. Happy!

Har tagit lite bilder, men har fortfarande ingen kabel så ni får hålla ut lite till!

"Värnamo, Värnamo nästa!"

Ska skriva lite på mitt exarbete nu.

Puss!♥



Mat och vin på stan

Redo för mat och vin med Hanna och Ilina. Ni har väl förresten inte missat hennes blogg?? Den hittar ni här.




Puss!♥



Utkast: Jag mår ... Så kan det gå med dåligt batteri

"Jag mår bättre nu. Har vilat upp mig hemma hos mamma. Eller ja, vilat och vilat. Jo, eller nej, jaja hur som helst har jag varit där och hälsat på i helgen. Åkte på fredag förmiddag och dagens mission var att fixa systers hår inför balen. Jättefint blev hon med håret, klänningen och allt det andra. Lovar att lägga ut en bild men just nu har jag ingen kabel till kameran med mig så ni får hålla ut!

Igår gick förmiddagen åt till att fixa potatissalld till 50 pers! Yes, vi hade släktträffa med fastrar, farbröder, kusiner och kusinbarn på min pappas sida senare på kvällen och vi blir allt som allt ca. 50 pers!
 Blev en supertrevlig kväll och det tror jag alla tyckte!

Är på väg till Kalmar nu. Ska rekry......"

Så långt hann jag skriva igår innan batteriet tog slut på datorn.

Har rekryterat nya studenter inför höstens utbildnings för fullt idag. Kul!

Vi hörs!

Puss!♥



Hals + resten av kroppen

Oj vilken dag! Är väldigt seg i kroppen och har fortfarande ont i halsen. Jobbade. Tog det lugnare än vanligt p.g.a. hals +  resten av kroppen.

Däckade i soffan när jag kom hem. "T, kan du väcka mig när maten är klar?"

Har kollat på Mamma Mia-filmen. Lika bra och underbar som alltid. Ett riktigt lyckopiller and I like it!


Nu ska jag snart krypa i säng. Upp imorgon och åka till Tanum. Fixa håret på minisis eftersom hon slutar 9:an imorgon och ska ha bal. Kul!


Puss!♥



Grey's

Var sjukt trött förut så jag råkade somna en halvtimma mellan 19 - 19:30. Skönt för det hjälpte verkligen.

Kollade på Grey's. Ojoj vilken avsnitt. Inte ett öga va torrt, eller vad säger ni?


Puss!♥



Har ni också fått tillbaka pengar??

Idag är en trött dag. Börjar få lite ont i halsen + att jag är seg i kroppen. Hoppas verkligen inte att det blir mer än såhär med detta.

Kort dag på jobbet. Gick hem och käkade och vilade lite. Träffade M, som jag lärt känna i korridoren i Kalmar, på stan och fikade en goood latte.

Kollade precis in mitt konto och jag hade fått tillbaka mina efterlängtade skattepengar. Dock är det väl inte så roligt som det verkar för dom ska sparas inför sommaren; t.ex. boende, mat och annat tråkigt innan man får första lönen i augusti. Suck! Men jag är hur som helst glad att jag fick tillbaka något.
 Har ni också fått tillbaka pengar?!


Puss!♥



GRATTIS på xx-årsdagen

Ojoj vad trött jag är. Fått massa gjort idag. Kul dag på jobbet. Kom hem. Åkte och handlade. Fick köra T's bil. Åh, det är inte ofta jag kör längre men grymt kul är det. Fick parkerade till och med. Stolt! Lagade encilladas när jag kom hem. Lollo's recept. Lovely! Sen middag så nu händer det inte så mycket mer idag. Sova och upp och jobba imorgon.


Jo, förresten. Min mamma fyller år idag! GRATTIS på xx-årsdagen!


Puss!♥



Cykel is da shit. Eller, i alla fall i nerförsback!

Var lite trött idag morse, men kom igång på vägen till jobbet. Cykel is da shit! Eller, i alla fall på ditvägen när det är nerförsbacke hela vägen!
Full fart på jobbet. Kul, men nu börjar det ta på veckorna. Bara den här och två till. Känns konstigt att det har gått så snabbt även om det på ett annat sätt känns som att jag har bott här längre än två månader! Fattar ni vad jag menar?

Har ätit årets första färskpotatis till middag idag. Åh, det är såå gott! Rabarberpaj till efterrätt. Lyxigt och smarrigt!


Nu ska jag sova. Godnatt!

Puss!♥



Jag sammanfattar helgen med ett ord; SUPERBRA!

Trött är ett väldigt passande ord just nu. Faktiskt måste jag säga att det är positivt för jag har haft en grymt rolig helg. Lite vin med F och D i fredags. Syster kom och shoppade loss igår. Very nice! Kul förresten att ni har kommenterat min fråga i förra inlägget. Fler åsikter kanske?
Vidare. Fotbollen gick ju åt h-vete men orka lägga energi på det. Utekväll igår. Very nice! Sent blev det, men vad gör det när man kan slappa hela dagen idag! Pratat med söööta Ilina. Snart ses vi i Kalmar. Och du också Hanna. Ses till veckan ju!!! Längtar!! Minireunion innan vi ses vid examensdagen allihop! 
 
Har lagat gulaschsoppa ikväll och kollat på en grym dokumentär om hur makt och pengar påverkar och styr världen. Tre timmar lång, så jag ska se klart imorgon.
Så jag sammanfattar helgen med ett ord; SUPERBRA!

Vad har ni gjort?
Firade ni nationaldagen?
Röstade ni i EU-valet?
Åt ni god mat?
Något annat roligt???


Puss!♥



Stekar'n och hennes syster, haha

Har haft syster här idag. Shoppat loss på stan. Nya skor, sandaler. Lite nytt under, smink och nya glajor. Lotta var inte så dålig heller och fick med sig ett par påsar med nytt hem. Käkade lunch. Kycklingsallad. Shoppade lite mer och avslutade med en kaffe mocca creme på Frank's. Mycket lyckad dag med andra ord!


Har förresten röstat idag till EU-valet. Var så nära att strunta i det, men så ville jag ändå göra det. Vad? Det håller jag för mig själv. Superbra att man kunde rösta i Nordstan utan att ha med sig sitt röstkort. Jag uppgav bara personnummer och fick en valsedel. Fick visa leg och sedan var det klart! Bra va?
 Har ni röstat?


Jag i nya glajorna med en underbar kaffe mocca creme i handen.



Syster med brillorna på och en likadan kaffe i högsta hugg!


Nu till dagens fråga:

Tycker ni att vi är lika, jag och Lotta?


Frågar eftersom jag har fått höra det oftare och oftare på sistonde. Kräver nu ett eller flera svar från er mina vänner!


Puss!♥



Sjukt taggad

Vaknade av klockan i morse trots att jag är ledig. Visste ni att den stänger av sig när man har snoozat den i en timma. Inte jag, men nu vet jag det. Tänkte vara lite duktig och gå upp i tid för att få något gjort. Gick upp vid nio. Tyckte faktiskt att det var rätt så duktigt ändå, trots att jag hade snoozat den där timman.

Yoghurten var slut och jag var så sugen på en smoothie. Drog på mig mjukisbrallorna, en tjock tröja och ett osminkat fejs och gick ner till Coop. Mitt kära, älskade DYRA Coop. Handlade frukost. Det är det här jag älskar med stan. Allt finns bara ett par minuter bort. And I like it!

Sitter nu fortfarande osminkad i mjukisarna (dock ingen tjock tröja längre, men en tunn tröja) och skriver på mitt exarbete. Har fått en del gjort idag och jag börjar känna att det nog kommer att lösa sig, även om det är en hel del kvar att göra. Kan meddela att det inte har kännts så förrän idag.

Kollade på Draknästet igår kväll. Har inte sett det innan, men jag blev sjukt taggad att jobba och verkligen visa att jag vill komma någon vart nu efter utbildningen. Vet inte varför riktigt, men just nu känner jag mig bara sjuk taggad på en massa saker. Positivt? Javisst!

Ett något flummigt inlägg det är, men I like it. Nog för nu och happy friday!

Puss!♥



Thai till middag och en ledig dag imorgon

Dåligt med uppdatering här. Igen. Haft otroligt mkt att göra på jobbet och det har blivit ett par sena kvällar den här veckan. Men kul har det varit. Roligt att känna att man utvecklas i jobbet. Fick staga ett hemmaSPA igår. Det blev jättebra!
 Nu är det bara tre veckor kvar efter den här. Oj vad snabbt det har gått.

Håller på med mitt examensarbetet nu. Är ledig imorgon så då ska det fixas en hel del med det tänkte jag. Börjar faktiskt bli någonting av det nu, men det är ändå massor kvar att göra. Redovisning om fem veckor så nu börjar det dra ihop sig till examen.

Väntar på middag nu. Thai idag. Åh, det är såå gott.

Puss!♥



RSS 2.0