Byttan

Byttan ikväll med kärlekstema. Något rött ska man ha på sig. Syns ju inte här, men jag har ett rött bälte och Elina har röda trosor. Hoppas hon kommer in med dom som ursäkt, haha. Blir dock en lugn kväll eftersom jag ska jobba imorgon.




Puss! ♥

 



Ja, eller jo, eller kanske

Lunch på jobbet. Snabblagade lite lax och ris igår när jag kom hem så jag skulle ha matlåda idag. Hör ni det nu, jag äter faktiskt inte pastapesto varje dag, även om det är en snabbklassiker för min del!

Blir nog en sväng till Byttan ikväll. Eller, ja, jo, vi får väl se var vi hamnar till slut. Men troligtvis Byttan.


                                                               Puss! ♥

 



Miss you

Alla ni, mina underbara vänner, som inte bor här i Kalmar. Jag saknar er!



                                                             Puss! ♥

 



Underbara lampa

Jag köpte en liten inflyttningspresent till mig själv igår på IKEA. Ja, om någon undrar så är det helt tillåtet. Hur som helst är det en stor bordlampa i svart och vitt. Åh, den har ja kollat på ända sen den kom förra sommaren. Underbar! Precis den ville jag ha så jag unnade mig den. Man måste unna sig ibland. Hoppas nu att den kommer platsa här i mitt vardagsrum.

Bild: ikea.se

 

Nå? Vad tycker ni?

Puss! ♥



Later

Handlade massa roligt igår. Jysk, Plantagen och IKEA. Hittade en otroligt fin taklampa på Mairo också men jag vågade inte ens titta på priset så den får jag snällt gå och sukta efter ett tag till.

Efter två vändor med Elinas lilla Golf var allt med och så småningom skall nog lägenheten börja likna något. Lovar att ta bilder. Ska låna Elinas kamera eftersom min är störd. Håll ut, bilderna kommer!

Idag blir det jobb.

Later!


                                                             Puss! ♥

Ett vackert halsband

Oj, jag hinner verkligen inte med att läsa alla roliga, fina bloggar längre. Har varit så mycket annat så jag blev superglad för kommentaren jag fick igår kväll av min kusin Ellinor igår kväll.

Självklart ska jag vara med och tävla om halsbandet hon lottar ut just nu.



Vill ni också vara med och tävla? Klicka här!


Puss! ♥

 


 


Ingen värme

Hittade en lapp i postlådan när jag kom hem igår. "Imorgon onsdag 28/10 kommer vi under dagtid stänga av värmen p.g.a. renovering på första våningen. Vi behöver under dagen komma in i er lägenhet för att lufta elementen."
Tror ni att det var lätt att utnyttja sin sovmorgon när det dånar i elementen? Nej! Dom har inte varit inne i min lägenhet än, men runt klockan åtta började dom greja med elementen under och det lät kan jag meddela!

Jaja, nog klagat för nu.

Ska göra mig klar nu och åka till IKEA.


Puss! ♥



Imorgon så ska det shoppas

Efter nio jobbdagar är jag ledig imorgon. Då ska det shoppas till lägenheten. Blir en sväng till IKEA, en till stan och kanske till någon annan rolig stans också. Det vet man aldrig. Färg till bord och stolar måste jag också köpa.

Nej, nu ska jag inte sitta här och blogga. Ska dra till sötaste Elina och kolla på film. Mys!

                                                          Puss! ♥



Så är det bara

Betala räkningar är tråkigt. Någon som håller med mig? Tyvärr är ju det något man måste göra i slutet av varje månad så det är bara att acceptera. Jaja.

Kan meddela att jag piggnade till i morse så fort jag fick en kaffe på jobbet. Tur va! Kaffe är fina grejer det.

Köpte en ny tröja som jag funderar på om jag ska ha imorgon tillsammans med mina leggings med skinndetaljer. Ja, det får nog bli så.

Nog för nu.

                                                              Puss! ♥

 



Right?

Jag har sovit som en prinsessa i natt. Skönt! Ska alldeles strax rusa till bussen.

Måndag. Vad ska ni hitta på under veckan?



Ser lite trött ut, men det är väl okej på måndag morgon, right?


Puss! ♥

 



Sova sött och drömma fina drömmar

En lista blev det och den blev låång. 32 söta saker fick jag ihop. Allt från små dörrkroppar och krokar till en snygg tvålpump och handdukar som matchar varandra. Mitt hem ska någon dag få en liten förvandling och snart kommer man inte ens märka att jag precis har flyttat in. Jag vill trivas, trivas med mig, min lägenhet och allt annat underbart.

Det är lite kallt här. Jag ska krypa ner under täcket och sova min skönhetssömn nu tänkte jag. Jobb imorgon igen.


                                                             Puss! ♥


Bra idé!

Kom på ett mycket roligare projekt än köksbordet. Är trött så jag ska sova tidigt, men först tänkte jag skriva en lååång lista på allt jag vill köpa till lägenheten. Bordet tar jag nog imorgon kväll istället.

                                              
                                                             Puss! ♥

 



So far, so good

Oj oj vilken premiärshelg. Massor med folk. Glada, trevliga kunder som självklart handlade massa fina saker. Tror knappt att jag har haft en enda otrevlig, missnöjd kund. Det kändes liksom i luften att alla var sugna på att se allt det nya och att humöret smittade av sig. Mycket trevligt.

Blev lite vin i trevligt sällskap i går kväll och gissa om det var skönt att kunna dra tillbaka klockan en timma och sova lite extra i morse. Behövligt efter några långa, roliga dagar på jobbet. Det kändes nästan som att det var meningen att vintertiden skulle passa in just den här helgen.

Lägenheten ser ut ungefär som den gjorde för en veckan sen, förra söndagen. Har fortfarande mitt gröna balkongbord tillsammans med mina ejännuommåladestolar i köket, lite lådor (delvis tomma och delvis halvfulla) som ska flyttas ner i källaren och det fattas en hel del piff innan jag kommer känna mig helt nöjd. Men det gör inget just nu. Jag känner mig inte stressad riktigt än i alla fall. Tänkte greja lite på onsdag när jag är ledig och sitter faktiskt jut nu och funderar på om jag kanske ska ta tag i den där IKEAkartongen som innehåller mitt nya köksbord och montera ihop det.
Ja, det är frågan.


                                                              Puss!♥

 



Önska mig lycka till

Om lite mindre än en timma öppnar vi vår nya, fina butik! Är grymt taggad och det känns jätteroligt! Jobbar hela helgen också så här lär det inte bli så mycket uppdateringar. Bara så ni vet.

Önska mig lycka till! :)




Puss! ♥



Ready for the weekend

En macka i den ena handen och en smoothie i den andra. Är påväg till jobbet. Imorgon öppnar vi så nu är det sista rycket idag. Fullt upp så jag ville bara göra en liten update så ni vet vad jag gör.

                                                                Puss! ♥

 



Pigg och fräsch

Tog cykeln till affären förut och handlade lite mat. Svamprisotto serverades till middag ikväll. Gott och snabbt fixat.

Det mesta är uppackat ur lådor och väskor nu. Skönt. Att jag har ett grönt trädgårdsbord och blå pinnstolar får gå. Stolarna skall bli svarta så småning om och så ska trädgårdsbordet bytas ut mot ett vanligt som också ska få en omgång med den svarta färgen. Kommer bli så bra när det är färdigt.

Skulle diska efter maten förut men det behövdes inte för jag har ju diskmaskin nu. Lyxigt värre!

Ligger och funderar på om jag ska fixa naglarna innan jag får och lägger mig. Tror faktiskt det får bli så. Ikväll bilr det sova tidigt så man är pigg och fräsch imorgon på jobbet. Ny dag, ny möjligheter!


                                                           Puss! ♥



Ljus i hallen

Har kopplat ihop och satt upp spotlighten till hallen. Känner mig duktig. Det var lite pilligt, men till slut så gick det. Ljus i hallen. Check.


                                                            Puss! ♥

 



Tack snälla ni!

Jag har sovit gott första natten i min nya lägenhet. Oj vad vi slet med alla grejer. Men till slut kom allt på plats med hjälp av flyttgänget och några snälla, starka grannar. Känns verkligen som en superlägenhet och jag tror att jag kommer trivas bra. Jättebra.

Så nu mina vänner är ni välkomna att hälsa på hemma hos mig i min alldeles egna lägenhet. Min lägenhet där det bara är jag som bestämmer hur jag vill ha det. Oj vad skönt det känns att kunna skriva så.

Har tagit bilder med min telefon som jag tänkte att ni skulle få se. Problemet är bara att det inte är med någon USB-sladd till min nya telefon så ni får hålla ut lite tills jag har fixat det.

Mamma, syster och G åkte för en liten stund sedan så nu ska jag börja packa upp och in i skåp och hyllor.

Tack snälla ni för all hjälp!


                                                              Puss! ♥

 







Grön med prinsesskrona

Jag välkomnar min första nya inredningsdetalj  till lägenheten: en grön plastgroda med rosa prinsessa. Hon får bo på toaletten och hon verkar trivas bra där!
Mycket mer än så finns inte här ännu, men flyttgänget borde vara här när dom helst.

Sitter på golvet med datorn, lyssnar på Elin Sigvardsson och sjunger. Det ekar mellan takbjälkarna. Ja, ni läste rätt jag har takbjälkar i mitt vardagsrum. Happy!

 

Later!


                                                            Puss! ♥


Hem till mig

Nu är mamma, Matilda och G på väg hit med flyttlasset. Jag ska gå till lägenheten nu, hem till mig, och kolla läget. Fixa lite småsaker som behöver handlas och förbereda så att det går bra att bära upp alla saker senare i eftermiddag.

                                                            Puss! ♥

Varför säga emot?

Det blir bara ett litet kort inlägg här nu så ni vet att jag lever. Ungefär. Eller jaja. Dåligt med updateringar kanske man skulle kunna säga. Hur som helst beror det ju på mitt roliga jobb. Vi packar upp hänger ut och fixar med det ena och andra. Det kommer bli såå fint i våran nya butik när vi öppnar nästa fredag.

Imorgon får jag tillträde till min lägenhet, så på lördag kommer mamma, Matilda och mammas kompis hit med mitt flyttlass. Åh, det kommer bli så bra. Grymt bra!

Livet är väl bara underbart ibland och jag säger inte emot.


                                                             Puss! ♥

 



Soffa. Check!

Idag mina vänner jag har kollat på min lägenhet. Supermysig. Var dock inte mycket till belysning där så lite mörkt var det men jag måste säga att jag tror att jag kommer bli nöjd. Mycket nöjd!

Passade på att köpa en soffa sedan också. Hittade en på Blocket igår. Åkte och kollade idag och slog till direkt eftersom den var jättefin. Hämtar den på lördag.

Mera jobb imorgon. Åh. Det känns superskoj!


                                                                 Puss! ♥

 



Jag känner att det här kommer bli bra

Första dagen på jobbet. Åh, det var superroligt. Trevliga människor och en superschyst butik. Kommer bli så bra -jag känner verkligen det.

Imorgon får jag nyckel till lägenheten!

Ikväll har jag och Elina roat oss med att öva på att göra fiskbensflätor på varandra. Och här är resultatet:







Nej, gott folk. Nu ska jag siva. Det är ju en jobbdag imorgon också.

Puss & Godnatt! ♥



Det behövs bara en liten uppfräschning

Har varit och kollat på dom där möblerna jag skrev om i förra inlägget. Stolarna var helt okej, även om dom behöver en liten uppfräschning med ny färg. Ska bara kolla hur lägenheten ser ut innan jag bestämmer mig. Hoppas på att få nyckeln imorgon. Gick förbi huset, där jag ska bo, förut och det ser jättemysigt ut. Hoppas att det är lika fint inne i också.

Imorgon börjar jag jobba i den nya MQ-butiken som ska öppna här i Kalmar. Åh, det ska bli så roligt! En liten rapport kommer imorgon kväll.


                                                                Puss! ♥

 



Och lite bilder på det

Regn och rusk. Men det hör ju liksom till på hösten. Det kan ju till och med vara lite småmysigt en söndag som idag. Då finns det liksom inga måste att göra något. Man får ligga och kolla på SATC med gott samvete, dricka te och gå i mysbyxor.

Hade en kul kväll igår. Alla människor verkade vara festsugna och det kan ju bara sluta på ett sätt - party! Lite bilder på det:





Elina har åkt och jobbat så jag fördriver lite tid vid datorn och lite med att prata i telefon. Pratade länge med Lollo förut. Finns så mycket att prata om nu när vi bor så långt ifrån varandra. Det finns det ju såklart ändå men, ja, så är det i alla fall.

Ska gå och kolla på lite möbler sen. Såg en annons på blocket och eftersom hon bor precis granne med min nya lägenhet tänkte jag att det kan vara värt att kolla om hon har något jag kan ha användning för.


Puss! ♥

 


 


Rosa!




Rosa blev det till slut. Nu väntar jag bara på att Elina ska komma hem från jobbet och att Sverige ska vinna!!


Puss! ♥

 



Rött rosa rött rosa

Håret blev vågit (vågat). Nej nu får jag sluta. Hur som helst. Ska ta en bild med Youcam sen, men först ska jag sminka mig lite. Frågan är då: rött eller rosa läppstift. Hm. Tål att tänkas på. Vad tycker ni?

Puss! ♥

 



Min nya stad är din stad!

Så där ja. Nu bor jag i Kalmar. JAG BOR I KALMAR. Jag tror nästan inte att jag har fattat att jag ska bo här nu. Inte åka hem efter några dagars visit här hos Elina som jag har gjort tidigare. Utan om en vecka åker jag hem, hem till mig och min nya lägenhet istället. Underbart!

Skrattade förut:

Elina: Det är rätt roligt Jossan, för nu när du inte har bott på något fast ställe på ett tag har du hela tiden sagt att nästa gång, så fort du får ett jobb i någon ny stad är det min tur att komma och hälsa på dig.

Jag: Ja, precis. 

Elina: Och vart hamnade du? Jo, här hos mig i Kalmar. Haha!

Jag: Haha, ja! Men du är så välkommen att hälsa på i min nya stad även om det råkade bli i din stad.

Så nu kommer vi ju kunna hälsa på varandra hela tiden. Lovely!
Dock är ni många som är långt borta nu, men ni är hjärtligt välkomna att hälsa på mig i min nya stad. Hör bara av er ett par dagar innan så jag hinner städa.


Så. Vad har jag haft för mig idag? Jo. Först blev det en sväng in till stan. Fixade busskort, hälsade på Elina i butiken och köpte med en box vin.

Hem och lämnade boxen och sedan bar det av till IKEA. Kollade efter ny soffa med ett sådär givande resultat. Har i alla fall hittat en som jag tror skulle bli bra.

Sitter och kollar TV nu. Har precis satt i Elinas vågtång, så ikväll blir det vågat! Nej, usch va dåligt.
Nog om det. Vin och lite utgång står på kvällens.




Den här bilden är tagen för ganska exakt ett år sedan när jag precis hade flyttat hit för att plugga. Kalmar - I'm back!



Puss! ♥



Update

Sitter på tåget nu och bara väntar på att komma fram. Är snart i Borås så det är ett par timmar kvar. Har en bra känsla i magen. Det här kommer bli grymt!

Ni får inte glömma att slänga i en liten kommentar om vilka ni är som läser här!


                                                             Puss! ♥



Vem är du?

Färdigpackad. Ja, mer eller mindre i alla fall. Om ett par timmar åker (läs flyttar) jag med min fullpackade väska. Är framme senare ikväll. 50 mil tar ju sin lilla tid att åka. Men jag är ju SJ trogna så dom där timmarna känns inte som något stort problem länge.

Förresten, jätteroligt med era kommentarer! Det är så roligt när man loggar in att ha små söta kommentarer att läsa. Fortsätt med det.
Jag vet att ni är några stycken som läser här och eftersom jag ser hur många ni är hade det varit roligt att se vilka ni är.

Vem är du som läser? Vad heter du? Hur gammal är du? Var bor du?




Puss! ♥

 



I like to move it, move it

Har packat och packat idag. Imorgon bär det av till Kalmar. JAG FLYTTAR TILL KALMAR! Elina, nu kommer jag till dig igen min kära vän!
Längtar så till måndag och att börja jobba. Spännande, nytt och roligt. Jätteroligt!

Nej, nu ska jag packa lite till.



Söta Elina


Puss! ♥

 



Regn utöver det vanliga

Och vad hittade jag nu i mormors källare undrar ni? Jo, en matservis, kaffeservis, matberedare, strykjärn, ljuslyktor, massa böcker och annat smått och gott. Hela 12 lådor var det. Oj, vad mycket grejer som ska in i min nya lägenhet!


Kom precis hem från en mindre rolig biltur. Åkte till Frida i Göteborg för att hämta hit min cykel som har stått hos henne sen jag flyttade i våras. Inga problem. Regnade halva vägen dit, men helt okej att köra. På tillbakavägen hade regnrusket och stormen nått även Götet. Så hemresan bestod av regn, blåst och x antal vattenplaningar. Körde i 80 på motorvägen. Trodde aldrig att jag skulle komma hem igen. Men det gick ju bra till slut ändå, även om  både axlar och nacke är stela och ögonen mycket trötta.

Godnatt!


                                                              Puss! ♥

 



Ja, då är det bara att flytta in då!

Vet ni?! Jag har fått lägenhet!!! Fram och tillbaka, men till slut blev det en två på 47 kvadrat nära centrum i Kalmar. Det läggs in nya golv, nya vitvaror och målas liitee. Underbart! Åh, det ska bli så skönt med sitt eget igen. Det blir inflyttning om ett par veckor så sålänge fårjag bo hos min kära vän Elina och hennes N. Supergulligt, verkligen! Vi ska bli sambos Elina (och N)!!!

Ska åka till mormor nu. Har en del flyttkartonger i hennes förråd, eftersom det blev lite trångt här hos mamma med både mina och Lotta prylar. Packade ju bara ihop allt snabbt när jag flyttade i våras, så jag ska ta mig en kik på vad jag faktiskt har i dom där lådorna. Kan ju bli riktigt spännande.



Puss! ♥

 


 

 

 



NoYes.se

En ny telefon är beställd och på väg. Åh, vad skönt det ska bli att slippa ha en som beter sig lite som den känner för. Måste ju säga att det är en fördel om alarmet ringer på morgonen. Bara ett litet exempel.
Beställde från NoYes.se. Någon som testat att beställa där?

Det går lite trögt med lägenhet. Åh att det ska va så svårt med en liten etta eller tvåa. Som sagt, om någon vet någon som hyr ut säg gärna till.

Hyrde film igår. Jag kanske var den sista som såg "Män som hatar kvinnor", men det får gå för bra var det i alla fall. Riktigt bra. Skämms fortfarande lite för att jag inte har läst böckerna eftersom alla säger att dom är så otroligt bra. Ska gör det någon gång. Jag lovar.

Blev ett mycket blandat inlägg. Jaja, så kan det gå.


                                                             Puss!♥

 



Fantastiskt ful

Har duschat, fixat mig och snart bär det av till Nordby med syster. Dagens mission är att hitta en höst/vinterjacka till henne och kanske eventuellt stövlar och en ny mobil till mig. Ända sen jag tappade min i somras har jag haft min gamla som iofs fyller sin funktion; det går att ringa och smsa. Men förutom det inga funktioner, plus att den stänger av sig lite när den vill. Nu har jag nästan övertalat mig själv att köpa en ny, men vi får se. Som sagt, den andra duger även om den har sina brister och är fantastiskt ful.


                                                            Puss! ♥

 



Ett och ett halvt år sen

Ååh va roligt det var att träffa Frida igen. Över ett och ett halvt år sedan sist. Skandal! Så länge får det inte bli innan vi ses igen, eller hur! I alla fall, jätteroligt att träffa både dig och A!



Formex vår 2009


Formex vår 2009



Puss! ♥

 



Fika




Nu blir det fika i Grebbestad med Frida och hennes A. Mys i höstrusket.


Puss!♥

 





Fredag, klarblå himmel och sol

Helg igen. Skönt. Även om jag är ledig så blir det ju skillnad på vardag och helg ändå. Den största skillnaden är väl att alla andra också är lediga och det är ju trevligt. Blir en lugn och skön helg här hemma hos mamma. Sista helgen innan jag flyttar och börjar nya jobbet. Ska träffa F, som jag inte inte har träffat på evigheter. Hon är hemma och hälsar på sin familj så det passade ju nu när jag också är hemma.

Åh, jag längtar så mycket till att börja jobba och flytta. Har letat lägenhet för fullt hela den här veckan. Får reda på två stycken på måndag, varav jag verkligen, verkligen hoppas på den ena. Håll tummarna för mig!


                                                               Puss!♥

 


 


Höstmys med mintchoklad

Lite ljusare och mycket fräschare i håret. Skönt med nyklippt, mjukt hår. Plus att den hemska utväxten är borta. Tycker lite utväxkt kan va fint, men inte när det har gått så långt som det hade gjort nu, haha.
Ni får ingen bild i dag, för det känner jag inte alls för. Ni får en från förra hösten istället:



Hösten -08

Har varit ute och gått med syster nu. Ska snart titta på Idol och äta mörk choklad med mintbitar. Marabou Premium. Har ni testat den? Om inte - gör det!

Puss!♥

 






Klipp, klipp

Redo för klipp och färg. Åh, va skönt det ska bli att fixa den fantastiskt hemska utväxten jag har. Tre månader sedan sist så det ska verkligen bli behövligt!


Puss! ♥

 



RSS 2.0