Kalmar & Växjö

Har precis lagt in resten av bilderna från kameran. Dom som är tagna efter Milano.


I Kalmar hos söta Elina:






Och så bar det av till Växjö och söta Erika:







Tack underbara ni för några superroliga dagar! Snart ses vi igen, nu när jag ska bli smålänning.


Puss!♥

 


 


Dagens

Dagens misson: Leta lägenhet i Kalmar. Om någon råkar ha en över så är ni välkomna att säga till!


Reamonn - Josephine


Så bra som det kan vara och lite till

Nu är jag tillbaka där jag startade ifrån för två veckor sen. Tanum - Karlstad - Milano - Karlstad - Kalmar - Växjö - Tanum.  Har varit supersuperbra och jag har inte bara med mig lite fler kläder och prylar som jag shoppat, utan ett jobb också! Hur skönt som helst! Det var liksom det enda jag saknade. Livet är underbart!!

Helgen i Växjö har varit hur mysig som helst. After Work på fredag, stan och utgång i lördags och en slapp söndag precis som det ska vara! 
Nästa gång ses vi i Kalmar, eller hur Erika!?!


                                                           Puss! ♥

 



Jaaaaa!

Jag fick jobbet på nya MQ i Kalmar. Tjohoooo! Yes!

Puss!♥



Växjö, oh yeah!

Har lämnat Kalmar och fortsätter min resa mot Växjö och söta Erika. Har haft några superdagar i Kalmar. Hann med att träffa lite gamla godingar från korridoren igår kväll. Mycket trevligt!

Nu kommer Erika med tåget vilken sekund som helst. Hörs!


                                                    Puss! ♥



Idag är idag

Behöver jag säga att vi hade roligt igår? Bilden nedanför talar för sig själv tror jag. Har sovit lääänge idag. Så skönt. Elina kommer strax hem från jobbet. Då blir det några avsnitt SATC. Det går inte att tröttna på dom fyra brudarna. Lovely!

Ikväll blir det Söderport. Ska träffa några av dom jag bodde med här i Kalmar. Mysigt.

Imorgon fortsätter jag mitt resande och åker till söta Erika i Växjö. Ska bli så kul att träffa dig min vän!


                                                           Puss! ♥



Uppdate 22:44



It's a free world. And you're a big girl!


Milanoweekend i bilder

Här kommer dom utlovade bilderna från min och Karros weekend i Milano med allt från besök i katedralen, shopping och marknad. Jag låter bilderna få tala för sig själva. Enjoy!




















Puss!♥



Kalmar, baby!

Nu är jag tillbaka i ett höstigt Sverige igen. Har haft en superbra helg i Milano. Italeiensk glass, cappucino och pizza. Gott rosévin och mycket trevligt resesällskap! Lugn och ro utan stress - som semester skall vara. Fylld av ny inspiration och sugen på höstmys. Kan inte bli bättre!

Som en söt vänn sa till mig när vi pratade i telefin förut:

"Det känns som livet precis har börjat, tycker inte du också det Jossan?!"

Joooo det tycker jag! VERKLIGEN!


Kom hem i natt. Sov några timmar för att sedan ge mig av mitt nästa stopp på min tvåveckorstrip - Kalmar. Sitter på bussen nu och är framme om en timma. Nästan nio timmar i buss. De' ni! Nej, då det är ingen fara. Det fanns ju eluttag och jag har med min dator så jag har suttit och kollat igenom alla bilder jag tog i Italien. Massa bilder ch jag lovar att ni snart ska få se. Tyvärr är mitt mobila bredband och dom Småländska skogarna ingen bra kombination så att ladda upp bilder nu är ingen idé. Jag är glad att det funkar såpass att man kan kolla nätet och lyssna på Spotify.


                                                           Puss! ♥

 



Milano, baby!

God morgon!

Hade en supermysig dag igår på stan med Louise. Kaffe, lite smygstart på shoppingen inför semestern och en underbar sallad på MaChe. Jag vet inte vad det är men det stället är såå bra! Kyckling, parmesan och krutonger. Mmm!

Idag bär det av till Milano. Ååh, ska bli så roligt, mysigt och skönt att åka iväg lite. Jag unnar mig det mitt i finanskrisen. Bra va? Att bygga sin egen högkonjunktur va det!

Ska packa det sista nu. Vi hörs till veckan igen när jag är tillbaka i Sverige igen.


Ciao!

                                                                            Puss!♥

 



Bara lite bitter. LITE!

Egentligen ska jag vara framme i Karlstad om 20 minuter, MEN, det är kommer jag inte vara. Kanske om TVÅ TIMMAR om jag har tur. Kom inget tåg så nu får jag åka ersättningsbuss och när jag frågar chauffören hur lång tid det kommer att ta säger han bara att han inte vet och att han inte vet hur han ska köra så om någon skulle vilja hjälpa till att förklara vägen vore det snällt. Vad är det här?? Ett j*vla skämt eller? Nej förmodligen inte eftersom det är SJ vi pratar om. Usch och fy!

Gissa förresten vart jag har väntat? Jo, Öxnered. Har ni varit i Öxnered vet ni vad jag menar. Det var jag och två alkisar. Jippie! Lyxalkisar dessutom som drack cube. Är det det senaste eller? Åh! Nej, nu tänker jag inte skriva mer men jag tycker bara att SJ borde sköta det här på ett bättre sätt. SKÄRPNING!

Ja, det här blev ett argt inlägg! Men det är den bittra sanningen.


Puss!


Att vänta och att längta

Så. Vaken, pigg och påväg.  Sitter i Uddevalla för tillfället och väntar på att tåget ska gå. Sjukt tråkigt med byte på över en timma måste jag säga, men det får gå. Jag har ju datron, en bra bok och kaffe här så mig går det ingen nöd på. Dessutom är det underbart väder. Stort plus för det!

Ska kika in en sväng på MQ sen. Säga hej och kolla läget. Saknar er allt mina vänner!

Blir förmodligen en sallad på MaChe innan jag drar vidare upp till Lollo en sväng. Hänga lite där och sedan bär det av till Karrokarroliiiina.

För övrigt kommer jag såklart att ta bilder i Milano och jag lovar att ni ska få se dom sedan. Promise!


Puss!♥

 



Uppdrag packa: Check!

Sådär. En fullpackad väska. Inte så svårt att fylla den med tanke på att jag ska vara borta några dagar. Det svåra var vilka plagg och diverse andra prylar som ska få följa med. Någon som känner igen sig?


 Nu är det i alla fall klart och jag är redo att ge mig iväg.
Ska bara sova lite först.




Hörs imorgon!

Puss!♥

 



Två veckor

Idag ska det packas. Packas för två veckors resande. Åker till Karlstad imorgon. Åker därifrån på torsdag till flygplatsen och sedan MILANO! Kommer hem natten till tisdag och åker med Karro tillbaka till Karlstad igen för att sova och därefter på tisdagen åka till Kalmar för att träffa Elina + fixa med lite annat. Förmodligen, beroende på allt, så passar jag på att hälsa på Erika, i Växjö, på vägen tillbaka. 

 Låter som en plan. Skönt, för jag älskar när det händer saker. Blir sjukt rastlös av att bara göra ingenting. Om två veckor är jag förhoppningsvis något klokare över framtiden också.


Så. Packa va det ja.


Puss!♥

 



Havet är underbart!

Söndag. Ja, vad ska man säga. Har inte gjort alls mycket idag. Var ute och åkte en sväng med mamma. Daftö, Öddö, Tjärnö och Saltö. Underbart höstväder och jag säger bara en sak - Havet är underbart!


Underbara västkusten hösten -08.


Puss!♥


This it me - and nowone else.







Trevlig lördagkväll på er! Vad hittar ni på??


Puss!♥



Morning sunshine!

Lördag morgon. Långfrukost med yoghurt, passionsfrukt, juice, kaffe och macka med massa goda pålägg. Hörs det att jag är hemma hos mama nu kanske? Haha, ibland måste man ju lyxa till det lite, right?

Puss!♥





Klockan är nu 23:50. Och?

Har inte så mycket för mig. Kollar lite bloggar och måste bara tipsa er om den här tjejen! Grym är hon. Grym på något bra, annorlunda och intressant sätt. Sånt gillas! Kolla in niotillfem här vettja.

Förresten sitter jag också och kollar Milanostuffinformationellertypnågotsånt eftersom vi åker på torsdag nästa vecka! Ja, jag har säkert redan nämnt det både en och två gånger, men det får ni stå ut med för det ska bli lovely!



London -06. Denna underbara stad kommer jag definitivt besöka igen.
Men först: Milano!



London. Tre år sedan första resan. Två år sedan jag var där sist. Love it och jag är säker på att Milano också är en underbar stad. Ska ju finnas en motsvarighet till Harrods där. Måste kollas upp. Nu.


Puss!♥


 


Josy Redhead

Sitter här och kollar lite gamla bilder från förra hösten. Funderar på om jag kanske ta och färga håret lite rödare igen. Vad tycker ni?



 

Lite ljusare än detta kanske, men ändå lite mörkare nu när det börjar bli höst?

Puss!♥



Lite hemligheter får man ha. Det har alla.

Nope. Det blev inget med det. En jobbintervju var det jag var på här om dagen, men konkurrensen är stenhård så icke. Jag tänker absolut inte deppa ihop för det. Aldrig! Har dessutom ett annat eventuellt projekt på g. Vet egentligen exakt vad jag skulle vilja göra men det kräver lite mer plugg så vi får väl se vad som händer. Förstår att det är tråkigt för er när jag är så "hemlig", men det är så det är. Det här är en personlig, men inte helt privat blogg, så allt avslöjar jag inte här. Däremot får ni gärna fråga mig om det är något ni undrar. Alla kan inte få veta allt helt enkelt. Sorry!

Ikväll blir det taccos och så testar jag din efterrätt Anna; vit chokladmousse. Ser fram emot det måste jag säga. Något på TV eller ska man kanske hyra film? Tips??

Vad ska ni göra ikväll?

Puss!♥



Karro är ledig - och jag också

Sitter ute i det underbara vädret. Shorts och linne. Ja jag vet att det är september men i solen är det faktiskt jättevarmt och det gäller att passa på! 
Läser en bok och dricker kaffe. Hoppas vädret håller i sig nu så man kan njuta av att det faktiskt är höst. Långa prommenader och sånt ni vet, haha.

Pratade med Karro förut. Synd att vi är lediga båda två men att det råkar va en bit emellan oss. Men om en vecka är vi i Mailano vännen och det ska bli såå roligt.

Vännerna betyder massor just nu. Och min söta familj också.

Vad gör ni idag? Solar ni också?



Vänskap! Ring mig Elina. Miss you!


Puss!♥



Tusen tankar

Småstressad. Glad. Förvirrad. Hoppas. Lite nervös. Förväntansfull. Jag vill, vill, vill. Mer än så kan jag inte avslöja just nu.

Puss!


Very Nice

Har haft en superbra helg. Tack för det alla söta!

Puss!♥



RSS 2.0