Packing, packing

Packa, packa, packa! Det är vad jag har pysslat med hela dagen här i Karlstad. Tror faktiskt att jag har fått ner det mesta i lådor nu. För många lådor, som det alltid blir. Det blir dessutom alltid mer än man tror när man börjar dra fram grejerna. Jag lär mig aldrig, men idag tar jag mig rätten att skylla på att flera av lådorna är matservis, kaffeservis och böcker! Sånt som man inte tänker på att man har eftersom det står där snällt i sina hyllor.

Nu ska det sista läggas ner och sedan ska vi hämta kärran.

Puss!♥



Karlstad

Sov länge i morse. Åh, det hjälper verkligen att vila. Är fortfarande väldigt seg i kroppen, ont i halsen och snuvig.

Hade bestämt sedan innan att jag skulle vara ledig imorgon, eftersom vi får ta en dag varannan vecka till examensarbetet. Så idag åker jag till Karlstad och packar mina sista saker som är kvar hos D. Lollo är snäll och hjälper mig att köra grejerna till Tanum imorgon kväll. Tack! Du är en ängel!


Nej, nu ska jag vila lite. Sedan packa lite saker jag behöver under helgen.

Puss!♥



Grattis syster!

Hade ännu mer ont i halsen när jag vaknade i morse. Tyvärr. Stoppade i mig en ipren och gick till jobbet. Gick okej, men jag kände i hela kroppen att jag inte är helt hundra. Stannar hemma imorgon och vilar upp mig och hoppas på att det blir bättre. Vila är väl det allra bästa för att friska till.
 
Mer än en person idag har frågat om jag har fått Svininfluensan. Men NEJ det tror jag verkligen inte. Ont i halsen har jag och inte mycket annat så de så!


T har lagat underbar chokladpannacotta så det är vad jag tänker friska till med nu. Alla sätt är bra utom dom dåliga, right?!

Och förresten... GRATTIS!!!! Till min syster Lotta som fyller 20 år idag!




Puss!♥



Regn och åska

Idag blev det en lång, men rolig dag på jobbet. Kom hem för en timma sedan. Vi har stagat hela dagen. Det är lite pussel för att få ihop allt, men ju mer man lär sig desto roligare!

Ser att det regnar ute nu. Tur att jag klarade mig undan det i alla fall. Oj, nu åskar det också! Bäst att hålla sig inne.

Håller på att bli förkyld också. Lite småont i halsen, så jag hoppas att det slutar där och inte blir något större av det. Dricker te nu och ska sova tidigt så bacillerna försvinner!


Puss!♥



Natti natt

Sovmorgon i morse. Lovely!
 Har varit i stan idag och shoppat lite. Mest tråkiga, men nödvändiga saker; leggings, schampo + balsam och deo. En hel del folk på stan. Trevligt!

Svängde förbi Frida en snabb sväng och sa hej.

Var ute och sprang en runda förut. Mitt i allt ringer Ilina och jag svarade. Haha, måste ha varit rätt anfådd. Jo, jag slutade springa och gick när jag pratatde med henne, men ändå.

Jobb imorgon igen. Två olika stagingar tror jag. Ja, vi får se.

Har ni haft en bra helg? Vad har ni hittat på?

Puss!♥



Bl.a fest och sol i Slottsskogen

Oj, nu var det ett par dagar sedan här. Jag har haft fullt upp. Har jobbat och fixat med lite andra grejer. Var ute och käkade och drack lite vin igår kväll med ett gäng tjejer (Frida som jag har sommarjobbat med i Grebbestad ett par somrar var det som styrde upp och frågade om jag ville hänga på dom) och sedan en liten utgång på det. Kul!

Idag har vi käkat jättegod frukost hemma hos hennes kompis och efter det solade vi i Slottsskogen det underbara vädret. En liten uppdate där alltså!


Puss!♥



Spring i benen

Var ute och sprang förut. Skönt att passa på när man slutar tidigt. Jag har nämligen sagt upp mitt gymkort eftersom jag inte tror jag kommer hinna och att det just nu inte är värt priset. Bäst att inte lägga ner träningen helt bara för det, så cykla fram och tillbaka till jobbet + att försöka springa någon eller ett par gånger i veckan tänkte jag försöka med. Finns ett bra spår 5 minuter från här jag bor. Perfekt!

Sitter och letar fakta och läser på lite inför examnesarbetet. Ska berätta för er vad jag har valt för uppgift, men inte idag, ni får vänta lite tills jag är helt 100 på att det är det här jag vill skriva om.


Puss!  ♥



Kort dag

Jobbade fram till lunch idag. Var först med på en konsultation av en liten etta och därefter en tömning av en lägenhet som blivit såld. När man har stagat hemma hos någon ingår det i priset att grejerna får stå kvar i sex veckor, så att det hinner bli både fotografering och visning och förhoppningsvis försäljning av bostaden inom de sex veckorna.


Åkte till ICA Maxi och handlade lite mat när jag slutade. Oj vad mycket mer man får för pengarna där än på Copp som ligger tre minuter härifrån. Ska nog försöka handla där i fortsättningen, även om det är en bit att cykla. Skönt i alla fall att ha handlat lite eftersom jag ska laga middag imorgon.

Måste försöka börja lite med examensarbetet nu. Usch, vet inte var jag ska börja och riktigt vad jag ska göra än. Men det löser sig - som alltid!

Puss!♥



Kul!

Oj vad dagen gick snabbt på jobbet idag. Åkte och gjorde klart det sista på lägenheten vi stagade igår. D.v.s; Fylla på med lite frukt, grönt, godis, blommor m.m så att allt är fint inför fotograferingen.
 Direkt efter det till nästa och stagade ett uterum + uteplats. Riktigt fint blev det med korgfåtöljer och massa kuddar, filtar, växter och annat mys. Åkte och handlade lite småsaker och lämnade nycklar.
 Lite sen, men välbehövlig lunch. Laxpasta. Mums!
Avslutade dagen med en konsultation hemma hos ett par som bor i en tvåa här i stan. 
En jätterolig dag idag och jag märker att man börjar känna igen vissa rutiner efter några dagar och då är det ju lättare att jobba. Kul!


Jag vet att flera i klassen läser här så:
Hur har alla ni andra det på era LIA-platser? Skulle vara kul att höra från er!


Puss!♥



Mina kalmariter!

Så, nu var det kväll igen. Dagarna går så otroligt fort. Jobb mellan 8 och 17 (ungefär, beror en del på vad som ska göras under dagen). Sedan cykla hem och fixa mat. Äta och sedan är klockan oftast ganska mycket när man är klar. Är ju helt klart trött på kvällarna nu jämfört när jag bodde i Kalmar och knappt gick i skolan i alla fall. Somnar som en stock redan vid halv elva elva och det är tidigt jämfört med Kalmartiderna.

Whatever! Jag har i alla fall varit på jobbet (ja, jag kallar det jobbet även om det är min praktik). Har stagat en två i stan som blev riktigt fin. Fullt upp och jag kommer nog att bli stark av allt bärande! Dagarna ser olika samma ut om ni förstår. Grundgrejerna är ju samma, men ändå är det alltid olika uppdrag som gör det väldigt varierat.

Vi turas om att laga mat, jag och dom jag bor hos, och idag var det min tur igen. Mammas recept på "Paradisgryta" med grönskaker och kassler. Mumms!


Nej, nu ska jag sova. Btw så saknar jag mina kalmariter! Måste försöka åka och hälsa på er någon helg!


Puss!♥



Ingen rubrik

Usch vad dåligt det har varit med skrivandet här nu på ett tag. Jo, jag har väl skrivit, men det känns som att det kanske inte är så inspirerande inlägg som jag egentligen vill att det ska vara.  Jag skyller lite på att det har varit mycket annat som har tagit upp min tid nu i ett par veckor. Börjar landa i Göteborg nu och antar att inspirationen kommer så snart man har kommit in i både boende, praktik och stan. För även om det är roligt så tar det ju ett tag innan det känns som hemma.
Men nu är detta mitt hem och det kommer bli superbra hoppas och tror jag!

Hur som helst. Jag har ju, som jag skrev kort igår, varit och hälsat på familjen hela helgen. Eftersom det var ett tag sedan nu var det så kul att träffas och prata på riktigt och inte i telefon. Blir ju ändå inte samma sak. Fika och en sväng till Grebbestad. Otroligt fint där nu när det är vår och sol. Har väl inte gjort så mycket förutom då att ätit god mat och umgåtts. Jo, vi var ju förresten och fikade hos mormor idag och så var G och hälsade på igår kväll. Men ändå lugnt och skönt.

Kom tillbaka till Götet nu för ett par timmar sedan. Har käkat, duschat och ska snart sova. Praktik imorgon igen.
Blir jätteglad av era kommentarer! Alltid lika roligt att läsa så fortsätt gärna med det!
Vi hörs!

Puss!♥



Tanum

Åkte till Tanum igår efter jobbet. Har varit i Grebbestad och fikat med mamma idag. Mysigt och riktigt härligt väder. Varmt och skönt.

Blir inte så mycket mer skrivet nu. Men då har ni i alla fall lite koll på vad jag hittar på.


Puss!♥



Frågegrej

Har inte så mycket för mig, så jag snor den här frågegrejen från Louise

1. Hur gammal är du om fem år?

26 år

2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?

Tjejerna på jobbet
3. Vilken är den senaste filmen du sett?

Milk
4. Vem ringde du senast?

Tess
5. Vem skickade du sms till senast?

Minisyster

6. Föredrar du att ringa eller skicka sms?

Båda. Men oftast ringer jag nog.
7. När såg du senast din mamma?

Oj, allt för länge sedan. Två månader sen ungefär. Men ska dit imorgon!

8. När vaknade du idag?

07:10

9. Vilken plats föredrar du minst?

Oj, svårt. Pass på den frågan.
10. Vad fick dig att skratta senast?

Skratta ordentligt; Ilina (men jag säger inte åt vad haha)

11. Hur stor är din säng?

120 cm

12. Har du en stationär eller bärbar dator?

Bärbar

13. Hur många landskap har du bott i?

3; Bohuslän, Värmland och Småland.

14. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?

Skor

15. Vilken är din favoritefterrätt?

Kladdkaka är alltid gott

16. Tycker du om kinamat?

Ja de gör jag väl

17. Vad dricker du till frukost?

Juice och ibland kaffe

18. Sover du på någon speciell sida?

Hm, nej jag sover på mage, så magsidan då?!

19. Kan du spela poker?

JA!

20. Är du en beroendemänniska?

Nja, ibland så

21. Känner du någon som har samma födelsedag som du?

Japp! Och om ni åker till korridoren i Kalmar, där jag bodde, så kan ni få se hela lisan på vilka som fyller år på världens bästa dag; men då framför allt JAG, Linus och Elvis. Eller glömde jag någon nu??

22. Vill du ha barn?

Ja någon gång så.

23. Kan du något annat språk än svenska?

Engelska och lite franska och lite italienska.
24. Har du någon gång åkt ambulans?

Nej!

25. Föredrar du havet eller bassäng?

Havet såklart. Man är väl västkusttjej!

26. Vad spenderar du helst pengar på?

Kläder och skor.
27. Äger du dyrbara smycken?

Nja det skulle jag nog inte vilja påstå.

28. Vilket är ditt favoritprogram på tv?

SATC, även om det bara går repriser nu.

29. Vad har du för ringsignal?

Fascination

30. Kan du byta olja på bilen?

Ja, eller nej kanske inte. Men jag kan fylla på spolarvätska!

31. Har du fått fortkörningsböter någon gång?

Nope.

32. Vilken är den senaste boken du läste?
"Den jag ville ha"

33. Läser du dagstidningen?

Ja, men inte varje dag.

34. Dansar du i bilen?

Ja, ibland så haha.

35. Vilken radiostation lyssnade du på sist?

P3.

36. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?

Två artikelnummer till stolöverdrag från IKEA.

37. När var du i kyrkan senast?

Hm, när Emelie och Micke gifte sig i somras.

38. Hur länge har du campat som längst?
Undrar om det blev 4 nätter i trädgården någon sommar. Ja, 4 tror jag.



Puss!♥



Creme Brulee



Blev bjuden på Creme Brulee när jag kom hit i måndags. Helt lovely kan jag säga. T som bor här tycker om att bara. Mycket trevligt måste jag säga, eller hur? (Sorry för dålig bild, men ni får tänka er en underbar smak).

För övrigt blev det varken bok eller Coop förut. Målade naglarna och tog en powernap istället.


Puss!♥



Lära och lyssna

Dag två på praktiken är nu gjord. Mycket lugnare idag. Vad jag förstår så är det lite olika mycket från dag till dag beroende hur många stagingar, möten och annat man har att fixa och dona med.
 Fick åka med på konsultation idag och se hur det går till när man har första mötet med kunden. Spännande och roligt. Det är ju aldrig exakt på ett och samma sätt hemma hos någon så det finns mycket att lära sig. Jag försöker lyssna och snappa upp så mycket som möjligt hela tiden i alla fall.

Cyklar för övrigt till och från Mölndal nu om dagarna och eftersom jag bor på Guldheden, som ligger väldigt högt upp i Göteborg så går det snabbt och lätt till jobbet, men desto trögare och svettigare på hemvägen. Jag får nog min dagliga motion genom detta skulle jag tro.

Nu ska jag läsa lite bok. Eller jag kanske ska gå til Coop och handla lite. Får se vad jag bestämmer mig för.

Puss!♥



Första dagen på praktiken

Cyklade lite fel i morse men jag kom i alla fall fram till min LIA-plats till slut. Det var en hel del att göra idag så det var bara att sätta igång direkt!

Dom som jobbar där verkar trevliga och jag tror det kommer att bli jätteroligt. Är ganska trött nu så det blir en tidig kväll ikväll. Jag lovar att hålla er uppdaterade om vad jag gör och vad som händer under dagarna när jag har smält alla nya intryck och kommit in i jobbet lite bättre.


Puss!♥



Göteborg

Åkte med tåget mot Göteborg vid 9-tiden i morse. Massa packning, eller ja tillräckligt för att precis orka bära på det själv. En stor resväska med resten av kläderna (som jag inte hade med när jag och Lollo åkte ner), skor, hår- och sminkgrejer, några böcker och datorn. Det kanske inte låter så mycket, men det var det kan jag säga!
 Dessutom har jag med mig alla kläder, skor och jackor (utom vinterjackan) så det var lite meckigt att få in allt på mina 12 kvadrat men det gick!

Tog en taxi från centralen med alla grejer. Dom jag bor hos var hemma och åt sen frukost så jag åt lite med dom och sedan har jag roat mig med att packa upp grejer i ett par timmar.
 Åkte och handlade också. Finns en liten Coop Nära-butik 5 minuter härifrån. Perfekt om man ska ha lite smågrejer, men mycket dyrare än "vanliga" Coop så jag får nog försöka handla på vägen hem på jobbet. Skulle tydligen ligga ICA MAXI och Willys på vägen och det är ju mycket billigare!

Har tagit några bilder på mitt nya rum, så ni kan få se hur jag har det!




Japp, ni ser rätt, jag har en hel del kläder och skor. Men tänk på att det bara är 12 kvadrat! Men annars mysigt, eller vad säger ni? Ljust och fräscht är det och det tycker jag är det viktigaste. Jag delar ju dessutom kök och vardagsrum med dom som bor här så det känns helt okej! Dom är för övrigt jättetrevliga så jag tror absolut inte att det kommer att blir några problem.

Ska snart käka. Vad gör ni? Ni kan väl berätta lite. Vi kör som dom har på P3 "Christer" ibland tycker jag;

VAD GÖR DU JUST NU???


Roligt om ni skriver något så att jag har lite att läsa ikväll!


Puss!♥




Mitt liv i resväskan

Ja ni. Riktigt bra fest var det i går och STORT grattis till Linda, som fyller år idag! Förfest hemma hos L och sedan utgång på Blue Moon. Nice!

Lite tungt att gå upp i morse. Men bara jag hade fått i mig lite frukost så kändes det genast mycket bättre. Åkte och jobbade några timmar. Väldigt lugnt idag. Inte så konstigt kanske eftersom det är påskdagen och de flesta är hemma och myser!

Håller på att packa min väska. Igen! Imorgon bär det av till Göteborg. Det är med lite skräckblandad fötjusning eftersom allt är nytt och spännande, men det ska bli superroligt! Åker imorgon bitti med tåget och är framme runt lunch.
 Undrar just när jag ska bo på ett och samma ställe i mer än ett år? Jaja, det är kul att se sig om och testa nya saker. Det som inte dödar - härdar. Right?

Uppdatering kommer imorgon när jag har landat på min nya adress.


Puss!♥



Påskpuss!♥

Glad påsk på er alla gubbar och kärringar!

Jobb fram till 15 idag och sedan blir det hem, fixa sig och sedan åka till Linda på födelsedags/påskfest. Wohoo!

Va gör ni ikväll på påskaftons kväll?


Påskpuss!♥



Långfredag

Godmorgon på er!

Har precis sminkat mig och sitter och funderar på vad jag ska ta på mig idag. Jobb 12 - 16. Köpte ett nytt linne/klänning igår, men jag när jag kom hem och provade den här hemma så tyckte jag det var fel storlek så jag tror att jag ska byta den till en mindre. Vi får se, ska försöka komma ihåg att ta en bild sedan.


Vad hittar ni på under påsk? 


Puss! ♥



The curious case of Benjamin Button

The curious case of Benjamin Button. Den filmen blev det ikväll och jag kan bara säga att den var underbar, även om den var lite lång, så se den! Ni kommer förstå vad jag menar!

Puss & Godnnatt!♥



"SM-guld..."

Äntligen hemma från jobbet. Eller alltså inte äntligen för att det är tråkigt på jobbet utan för att jag först fick vänta på bussen en halvtimma efter det att jag slutade och när bussen väl kom så skulle ju alla som hade kollat på Färjestad på torget (SM-guld igår om någon har missat det) hem igen. Usch och fy vad mycket folk. Full på alla platser + att det stod minst 20 pers. Det brukar ta ungefär 30 minuter att åka hem, men idag tog det drygt 45 minuter då alla dessutom skrek "SM-guld, SM-uld, SM-guld" och "Ge mig ett F -F! Ge mig ett B - B! Ge mig ett K - K! Vad blir det? - FBK! Vad sa ni? - FBK? Igen! FBK!".

Är ni glada att dom vann? Håller ni på någon annan? Eller bryr ni er inte?


Nu blir det nog en film och sedan sova. Jobb imorgon också så ingen utgång ikväll. Det får vänta tills på lördag.

Puss!♥



Skärtorsdag

Satte klockan lite tidigare idag och gick ut och gick en promenad. Det kanske inte är något jag kommer fortsätta med, men oj vad skönt det var och man får faktiskt lite extra energi också! Har duschat, käkat frukost och sitter och väntar på att gå till bussen om några minuter.

Börjar jobba om en timma. Kan nog bli en del folk idag, förutom den stunden när Färjestad ska firas för sitt SM-guld på torget. Då vet man var alla Karlstadbor håller till.


Vi hörs!


Puss!♥



Böcker för 2:-/st

Regnrusk ute, men hos Karro var det jättemysigt. Drack kaffe och åt lunch. Kasslersallad. Mm! Och vilket fint hus dom har. Stora ytor och supersnygg inredning. Hennes kille, som är en riktigt händig man, hade gjort skitsnygga sängbord som jag tänkte ta kort på, men det glömde jag såklart!



Såhär ser jag ut idag med T-shirt med tryck...



... jeans & vita tygskor trots regnet


Åkte förbi Solareturen (loppis i stan) på hemvägen. Tänkte mest kolla eftersom det var längesedan jag var där. Fyndade dock böcker för 2:-/st. Vissa ser verkligen ut som nya medans någon är lite skavd i kanten, men vad gör det när dom kostar TVÅ kronor.
"Matilda" del 1 och 2 av Leslie Pearse (inbundna)


 


En till av Leslie Pearse "Charity" & "Game over" av Adele Parks.


"Lovers & Gamblers" av Jackie Collins & "Det sägs att en stjärna faller" av Linda Gray Sexton



"Vattenmelonen" & "En oväntad semster" av Marian Keyes



Så alla dessa böcker för 16:-


Vissa av böckerna har jag redan läst, som t.ex. "Vattenmelonen" och "En oväntad semster", men eftersom jag tyckte dom var så bra och bara har lånat dom innan kändes det värt dom där kronorna. Det ska bli spännande att se hur Leslie Pearse's böcker är, eftersom jag har läst en innan och tyckte att den var bra.

Har ni läst någon av dom här? I så fall vad tyckte ni??


Puss!♥






Onsdag morgon eller kanske f.m?

Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott?! Underbart att sova måste jag säga, men idag satte jag faktiskt klockan eftersom jag ska åka och hälsa på Karro i huset som dom byggde i somras. Hon däremot slutar jobba nu om en liten stund. Beundrar henne verkligen som börjar jobba klockan 5(!) nästan varje morgon!

Grått väder här idag. Hos er?


Puss!♥



Hmm..

Hm, jag antar att en del av er kanske vet om det och för er som inte vet så är jag och Daniel inte tillsammans längre. Jag vill inte skriva en massa om det här och det kanske är ett tråkigt sätt att berätta det på, men nu vet ni i alla fall.
 Vi är hur som helst fortfarande vänner och bor tillsammans fram tills jag flyttar till Göteborg nästa vecka. Det var väl att vi är mer som vänner än tillsammans som gjorde att det blev såhär nu till slut. Vi har ju varit tillsammans i fyra år och det känns tråkigt, men nu är det såhär.
 Jag hoppas att ni förstår att jag skriver det här nu och att jag inte kommer skriva mycket mer om det eftersom det känns för privat att berätta mer än såhär på bloggen, men att jag ändå vill att ni ska veta. Ni som läser och som jag känner privat kommer jag ju prata med ändå och ni andra får nöja er såhär.


Puss!♥




Fräknig av vårsolen

Gick en promenad idag också. Så skönt i detta underbara väder. Lagom när jag kom tillbaka hade solen kommit fram på balkongen, så där jag har jag nu suttit och bara njutit i två timmar.

Har ni lika fint väder hos er?

Puss!♥



Vårpromenad

Några vårbilder kommer här från min promenad i solskenet igår. Underbart med vårsolen!





Puss!♥



Lite uppdatering sen sist + Klipp + färg

Trevlig fest i lördags och mycket god mat. Påskbuffé med lax, västerbottenpaj, potatisgratäng, köttbullar, prinskorv, ägghalvor, räkröra och massa annat gott. Mums!

Åkte till Lollo efter jobbet i söndags. Åt ost och kex och kollad på det senaste avsnittet av Robinsson. Har inte kollat något på det i år, men det var rätt bra faktiskt. Är kanske värt att fortsätta kolla om man inte har något speciellt för sig på lördagar.

Sov hos L och åkte direkt till stan igår för att klippa mig + färga håret. Är supernöjd med resultatet. Hon är så duktig, Anna, på Soda. Lunchade på Vero med Johanna efter hårfixandet. Ceasarsallad. Rekommenderas!


Nyklippt och färgad.

Vad tycks?


Puss!♥



Fest med MQ-gänget

En kostym lyckades jag sälja, antar att det är lite väl tidigt för att sälja flera stycken på en dag, men en i alla fall som sagt. Dessutom sålde jag en vit klänning med tyllkjol, men inte till en student eller konfirmand, utan till en blivande brud. Yes, nästa lördag skulle hon gifta sig och jag fick hjälpa henna att välja klänning. En vit klänning som inte är en "riktig" brudklänning, men hon blev superfin i den här!

Ikväll blir det fest med MQ-gänget!


Puss!♥



Natti natt

Det blev en lugn, men mycket trevlig kväll. Nachostallrik och ett par öl gick ner. Mums! Spännande match i hockeyn också, även om det väl inte slutade riktigt som alla ville.

Erika ringde mig förut idag. Åh, det var så roligt att prata och det var allt för länge sedan. Förlåt om jag är dålig på att höra av mig!

Upp och jobba imorgon. Kul att jobba lördagar för då är det oftast full fart. Hoppas på att få sälja några studentklänningar eller kostymer imorgon eftersom det har kommit in så mycket fint sånt i butiken. Nej, nu ska jag sova.

Puss & Godnatt!♥



Christer i P3 med "Fredagsflörten"

Lyssar för tillfället på P3 och Christer, med "Fredagsflörten". När den delen av programmet är avklarat, fredagsflörten alltså, så kommer ju "Vad gör du just nu..." elelr vad dom kallar det. Det går i alla fall ut på att man ska ringa in och berätta vad man gör just nu.
 Kom att tänka på att det är det idag, för förra fredagen satt jag och Elina i köket i korridoren och åt mat och lyssnade på P3 Christer. Jag brukar alltid fundera på om jag gör något speciellt som är värt att ringa in och berätta och då, förra fredagen, sa Elina att vi borde ringa in och säga att "Vi äter vår sista måltid och är lite sentimentala över att Jossan ska flytta". Haha, nej vi gjorde inte det, tyvärr eftersom det hade varit roligt. Och jag tänker inte ringa in idag heller.

Intresseklubben antecknar tycker kanske ni, men då vet ni i alla fall vad jag gjorde för ganska exakt en vecka sedan.


Puss!♥



Vad hittar ni på i helgen?

Idag är jag ledig. Ja, jag vet jag är ofta ledig, men nu jobbar jag ju lite också, så idag är det inget jobb = ledig. Sov lite längre än jag hade tänkt, men jag var trött sova är ju såå skönt. Eller hur?

Har varit ute och gått en promenad nu. Tyvärr är det grått och tråkigt ute idag, jag som hade längtat efter att få vara ute i solen men icke!

Ikväll ska jag in till stan och kolla på hockey. Ja, ni läste rätt, slutspelet är inte det som intresserar mig mest, men lite mat och massa trevliga människor så tror jag det blir kanon. Det är ju ändå bra stämning. Eller ja, förhoppningsvis i alla fall. Det beror väl på om Färjestad vinner eller inte.

Jobb imorgon igen så det blir en lugn kväll.


Vad hittar ni på i helgen?

Nyckelringen jag fick av söta Elina när jag flyttade. Saknar dig gumman!


Puss!♥



Förresten

Kom hem för jobbet för en liten stund sedan. Trött efter en lång dag, men skönt trött eftersom det känns att man har gjort något.
Nu är det inte jag som är praktikanten längre, utan nu är det en ny praktikant som också heter Josefin. Tydligen blev jag "Josefin Den Äldre" då, haha.
 Känns bra att ha en titel i alla fall. Det är det inte alla som har.

Förresten, ni från klassen som läser här; var är all utlovad information om tentor, uppgifter och arbeten. Jag bara undrar?!

Puss!♥



Jobb

Jobba idag. Möte först och sedan jobba i butiken. Det känns som att det var jättelängesedan och det ska bli superkul.


Vi hörs!


Puss!♥



...

Det gick bra igår i Göteborg. Vi hittade rätt och allt. Inte illa med tanke på alla kringelikrokar. Och det var upp, upp, upp. Jag ska bo på en av stans högsta punkter, så min motion kommer jag nog få i alla fall.
 Jättefint, ljust litet rum med det nödvändigaste; säng, garderob, skrivbord och ett litet sängskåp. Hade ju även med mig en klädstång och det var nog tur det. Garderoben var i och för sig inte så liten, ganska rymlig faktiskt, men jag har ju en del kläder så...

Nu ska jag fixa lite här i lägenheten. Är fortfarande lite stökigt efter flytten från Kalmar. Ska hinna med en dusch och kanske en prommenad i solskenet också. Sedan ska jag träffa Karro och fika i stan. Mys!


Vad hittar ni på? Skiner solen hos er?


Puss!♥



RSS 2.0