Slut På Ledigheten

Nu är min lediga helg snart slut. Börjar jobba imorgon igen efter tre dagars ledigt. Kl 6 är det som gäller då. Det är tidigt, men å andra sidan får man ju sluta tidigt också.

Kalaset i fredags var trevligt. Vi var 17 personer här i våran lägenhet. Men det gick bra ändå. Lite trångt, men vi fick i alla fall plats. Daniel fick en Soda Streamer av sina föräldrar så nu är det bubbelvatten som gäller här hos oss!

Kul att ni kom och hälsade på också, mamma och Matilda. Förberedde för kalaset på fredagen, men på igår åkte vi runt och kollade i stan. Visade olika delar av stan, vart univeristet låg, olika stadsdelar, Löfbergs Lila Arena och lite annat. Fikade sedan på stora torget. Mums med morotskaka, men oj så mätt man blev!

Utgång igår kväll. Var en hel del folk här och vi cyklade in till stan sen. Klararde oss precis undan regnet på invägen och när vi skulle cykla tillbaka hem inatt hade det precis slutat igen. Bra tajming helt enkelt. En kul kväll.

Idag har vi varit på konfirmation till Daniels kusin Therese. Dom sjöng och visade bildspel som redovisning. Roligt! Jättegod mat och tårta efteråt hemma hos dom.


Nej, nu ska nog jag ta och cykla ner till affären och handla lite. Måste ju äta lite ikväll också även om vi blev proppmätta förut.



Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0