Bilderna kommer...Men inte idag

Kollar igenom bilderna från min resa nu. Det blev en hel del och jag lovar att lägga upp några stycken här, men inte idag. Ni får hålla er lite till!

Resan hem gick i alla fall bra. Väldigt smidigt och inga förseningar. Var väldigt trött när jag kom hem, men det var så skönt att kunna krama om Daniel och att  han stod på flygplatsen och väntade på mig! Skönt att åka bil hem och slippa tåget. Helt okej med tåg i och för sig, men när man kommer tillbaka längtar man ju mest av allt hem! Tog dock vägen om familjen och åt lite mat och visade mina Londonfynd.
 Dagen efter började jag jobba halv 8, men jag kan tala om för er att det inte var helt enkelt att komma ur sängen. Så varmt och skönt och mina ögon var inte alls inprogrammerade att öppna sig. Tidigt idag också; 07:00, men det gick ändå lite bättre. Slutade klockan ett och åkte hem och sov i en dryg timma. Behövligt säger jag bara och eftersom jag inte börjar förrän kl 10 imorgon kan jag äntligen få sova. Sedan är det ju helg, igen (!), och då blir det lååång sov morgon med mys.

Daniel skulle egentligen ha dömt både igår och idag men eftersom han hade lite ont i halsen gav han bort matcherna. Skönt!

Ska snart sova nu, min skönhetsömn. Mycket viktigt om ni frågar mig. Jag blir inte mig själv om jag inte får sova åtminstone 7 timmar per natt. Men om jag fick bestämma skulle dygnet ha 26 timmar så man kunde sova minst 9 timmar med gott samvete.

Ska väcka Daniel nu, som ligger och sover sött på soffan, så jag får lite sällskap i sängen.


Ta hand om er!

Nyarsblasan fixad!

Ja, helt underbart fin ar den. Hittade den pa Zara idag. Gra med silvriga paljetter. Mycket lyxigt kanns det. Var bara tvungen att beratta det. Sa nu ar det inte mycket pengar kvar att spendera, men det ar ju sa det ska va! Ska packa lite nu och ta en dusch sedan sa att allt ar klart infor hemresan.

Saknar er dar hemma, speciellt dig Daniel!!!


Over & Out

Rapport fran London!

Ja, det blir ett kort inlagg nu. Konstigt att inte kunna anvanda alla vara svenska bokstaver. Allt ar jattebra har i London. Det gar dock ner pengar an man tror nar man stannar nagra dagar, aven fast jag inte tycker att jag har shoppat sa jattemycket! Flygresan hit gick smidigt vilket kandes superskont. Hoppas pa lika bra flyt pa hemvagen. 5 dagar bara flyger forbi men det har varit hur bra som helst!

Har varit pa Oxford Street och shoppat lite med Lollo. Riktigt skoj att traffa dig!! Har aven hunnit med Portobello och en Flower Market (Synd att man inte kan ta med blommor hem for dom var helt underbara ovh superbilliga). Var pa egen hand idag en stund eftersom Isabell var tvungen att jobba lite. Det var trevligt att strosa runt och spana second hand.  Och sa fort man tog upp kartan kom det folk och fragade "Are you lost miss??" Motte Isabell och Andreas pa Tate Modern och kollade pa en superbra konstutstallning. Har inte direkt varit pa konstmuseum forut men jag gillade det verkligen och kopte min forsta konstbok om utstallaren.

Ska traffa Frida imorgon, jatteroligt!! Shoppa upp dom sista pengarna och ta det lungt! Blir kanske nagra bilder och eventuellt en storre rapport nar jag kommer hem.

Ni far ha det sa bra! Ska sova nu! Gonatt, sov gott och sweet dreams:)

Ojdå!

Det var visst ett tag sedan jag skrev sist. Det har varit fullt upp men just nu finns det tid att skriva några rader. Vad har nu hänt sen sist då? Hmm, jo till att börja med har jag haft jobb varje dag vilket känns väldigt bra! Kom precis hem nu, hade stägning på en avdelning och då går man till 17:30. Sent imorgon och övermorgon med, fast bara till 16:30. Sedan ska jag bara jobba förmiddagen på torsdagen eftersom jag åker till London på eftermiddagen!!! Ska verkligen bli skoj att träffa lite känt folk. Plus att man såklart får chans att shoppa i en storstad som London! Topshop är jag väldigt sugen på, men vi får se vad vi hinner med! Jag får väl avlägga rapport när jag kommer hem och kanske ett och annat kort med!

Så har Lotta varit här och hälsat på torsdag-lördag också. Mycket trevligt att träffa henne nu när hon har varit på praktik i Wales nu i 4 veckor. Vi var en kort sväng på IKEA på torsdagen och eftersom jag slutade tidigt på fredagen hann vi med stan på eftermiddagen. Jag och Daniel fick lite godis och en burk med "Vitvarmchoklad-pulver och minimarshmallows". Tål att testas någon dag, ska bli mums!

Men nu kom Daniel hem från jobbet så nu ska vi sätta upp en spegel och greja med lite annat. Kanske bir en promenad sen också.


Ta hand om er!

Fixing

Jobbat idag på nytt ställe igen. Första dagen är ju alltid lite speciellt eftersom det till stor del går ut på att lära känna barnen och personalen. Jag har ju mina favoritställen nu, men det kanske beror på att det är på dom ställena (ursäkta stavningen, det är säkert bohuslänska??..hihi) jag har jobbat mest på också.
 Börjar i alla fall bli kallt som attans ute, så imorgon blir det till att ta med termobyxor till jobbet.

Har helt fått dille på att fixa om i lägenheten. jag förstår inte var all inspiration och kreativitet att skapa kommer ifrån?! Men det är ju superskoj så jag klagar inte. Får börja fundera på julkort snart också, får se hur kreativ jag orkar vara. Kanske köps det färsiga eller så tillverkas det. Det återstår att se.


Nej, nu börjar Grey's, så ni får ha en fortsatt trevlig kväll!


Take care!

Bilder från vårt nya vardagsrum

Ja, så är det. Helgerna går så fort tycker jag. Hade Daniels familj här på tack-för-hjälpen-middag i fredags för att Jonny har hjälpt oss att tapetsera i vardagsrummet och för att vi fick låna deras bil när vi var utan ett par veckor. Var i stan och shoppade lite igår. Fyndade en kjol på Vila för 75 kr. Mycket nöjd med det köpet! Köpte en skinnjacka också, kanske inget fynd direkt, men jag har varit sugen på en skinnjacka läänge nu. Daniel köpte sig nya brallor, skitsnygga, och några nya tröjor.

Här kommer lite utlovade bilder på vårt "nya" vardagsrum. Lite skillnad måste jag säga. Håller ni med mig? Ganska ommöblerat och lite nya grejer. Bilarna fick en helt egen hylla också, så nu är alla nöjda och glada. Jag älskar kristallkronan, och visst passar byrån bättre här? (Ursäkta om det inte är helt renplockat på golvet, men det får ni bortse ifrån) Trevlig visning

image12



image13



image14



image15



image16



image17



image18



image19


RSS 2.0