Jag har haft en grymt kul helg

Jag har haft en superbra helg. Lollo kom i fredags eftermiddag. Gick direkt och käkade thai för att sedan gå vidare till lorensbergskabarén. Jättebra kabaré och perfekta platser. Dom jag bor hos hade fått biljetter genom jobbet. Så kul att vi fick följa med! Åkte hem efter det för att ladda inför lördagens shopping.

Heldag på stan med underbart väder och sedan en grymt kul utekväll på det. Kan ju inte bli så mycket bättre, eller hur?

Idag har vi solat i slottsskogen. Hur skönt som helst. Så roligt att du kom och hälsade på Lollo! Det måste göras om snart igen.

Är jättetrött nu och ska sova. Vi hörs imorgon. Ny vecka med en ny måndag!


Puss!♥



Blåbär - & jordgubbssmoothie

I princip varje morgon äter jag en tallrik med müsli med fil, en knäckemacka och ett glas juice. Det är standard. Tråkigt, ja kanske, men så är det.
 Idag när jag hade massa tid på mig struntade jag i det och gjorde en lite lyxigare frukost. Smoothie med blåbär och jordgubbar, juice och knäckemacka med ost, tomat och basilika. Se själva!


Min frukost idag.


Det är så enkelt att göra smoothie:

♥ 2 dl vaniljyoghurt
♥ 1 banan
♥ ca.1 ½ dl frysta bär

Häll allt i en mixer (eller använd stavmixern) och kör till en slät smoothie.

Idag hade jag i blåbär och jordgubbar, men det går bra med vilka bär som helst!
Häll upp i ett glas och njut!
Gott, snabbt och nyttigt!


Puss!♥



Städa, sätta in papper i pärmen och annat torsdagsnöje

Oj, oj vilken dag! Kundbesök och tömning i ett, men en god lasagne hann jag i alla fall köpa och käka till lunch. Är superlugnt på jobbet imorgon så då är jag ledig. Ska försöka skriva lite på exarbetet, även om det tar emot lite. Man är så inne i jobbet att man nästan glömmer bort att man går i skolan. Positivt - javisst, men tyvärr har arbetet blivit lite lidande så imorgon ska jag fixa med det på dagen.

Efter det ska jag ner till centralen och möta söta Lollo. Åh, det ska blir så roligt att hon kommer och hälsar på. Ska dricka vin, shoppa och bara ha kul. Har dessutom spåtts superfint väder med 20-25 grader under lördag och söndag så det kan väl inte bli mycket bättre än så här känns det som!

Nu har jag lite att pyssla med. Ska städa, sätta in massa papper och få lite ordning i min pärm + att jag tänkte måla mina naglar i någon snygg färg. Det där sista kanske inte är så viktigt, men det ska jag i alla fall göra.


Nu tar jag helgen! Vad gör ni?


Puss!♥




Citronkyckling med zuchinitagliatelle

Effektiv dag på jobbet. Tömning av två lägenheter + en staging. Stagingen blev verkligen bra och kunden verkade supernöjd. Mycket bra!

Skyndade mig hem för att både laga mat och tvätta. Hade idétorka på mat så jag kollade i en grym italiensk kokbok och hittade ett recept på citronkyckling med zuchinitagliatelle. De ni! Smakade riktigt bra och kändes riktigt nyttigt och fräscht. Det receptet kommer jag definitivt att spara.

Nej nu ska jag nana för det är ju en dag imorgon också. Blåser ute och jag har öppet fönster så jag tror att jag somnar gott i mina nytvättade lakan.


Puss!♥



Lilla, DYRA, Coop Nära

Jaha, då var måndagen redan avklarad då. Var rätt trött i morse. Konstigt att man blir trött av långhelg?! Hur som helst har vi hunnit med en hel del på jobbet idag. Tömning + staging + konsultation. Var hemma vid sju. Fick mat; köttfärssås och spagetti. Smakar alltid bra!

Fick ett reklambland från det lilla, DYRA, Coop Nära som ligger ett par minuter bort från här jag bor. Surprise; massa billig frukt & grönt. Yes, perfekt, tänkte jag. Hur ofta kostar mango 5 kr st liksom?! Glad och nöjd gick jag mot Coop. Och vad tror ni? Jo, såklart är både mangon, annansen och salladslöken (allt detta hade jag siktat in mig på) slut!!! Så det enda jag fick med mig hem var melon, som i och för sig var god. Synd bara att det inte var mango. Men vad kan man förvänta sig av lilla Coop. Kanske inte så mycket. Hoppas ju att dom får hem mer under veckan. Jag lovar arr hålla er uppdaterade!


Puss!♥



Det är sånt man har söndagar till

Oj vad helgen har gått snabbt. Hade nästan inga planer, förutom att syster skulle komma hit och shoppa, när jag gick hem från jobbet i onsdags. Dagarna bara flyger förbi.

Idag har jag och Tirsa varit på Freeport i Kungsbacka och fyndat lite. Ja, jo, ja, pengarna kommer inte förrän i morgon, men jag lånade av mina sparpengar och det enda jag köpte var en tröja för 129 spänn! Så nu har jag ursäktat mig för mig själv också.

MQ har en outletbutik där också, men jag är faktiskt lite besviken. Inte mycket att hänga i granen även om det var halva priset på allt. Tyvärr. Men som tur är tycker inte alla som jag så om ni åker dit kanske ni hittar något!

Är hungrig och väntar på middagen; laxburgare! Åh vad det är skönt att turas om att laga mat. Jag gillar det här med att vara inneboende, inte bara därför, men jag är ju faktiskt aldrig ensam.

Snart reprisen på Grey's. Missade det i onsdags så jag tänkte ta igen det nu. Det är sånt man har söndagar till!


Puss!♥



Gott, snabbt och billigt. Men idag; framför allt billigt.

Det luktar nystädat i hela lägenheten nu. Så skönt att ha det gjort, för att städa är oftast något som tar emot. Har inte hunnit handla än. Ska gå till konsum nu och handla för det har jag inte hunnit med än. Tänkte laga svamprisotto; gott, snabbt och billigt. Uppskattar allt detta men framför allt att det är billigt nu när det är två dagar kvar tills pengarna ramlar in.

Puss!♥



Äntligen hemma har väl gjort sitt?

Godmorgon! Eller ni kanske har varit vakna länge? Jag tycker i alla fall att det var underbart att få sova länge idag. Sitter i soffan och käkar frukost och tittar på ett gammalt avsnitt av Äntligen Hemma. Inte min favorit, för jag tycker det har gjort sitt efter alla sina säsonger, men det duger ändå just nu.

Tänkte ta en promenad till affären sedan. Helt tomt i kylskåpet.

Ska städa och röja upp ordentligt på mitt rum idag också. Ser verkligen ut som f**.


Puss!♥



Fågelskit mitt i stan, mitt i prick!

Började morgonen med att möta upp Matilda på centralen. Käkade frukost på Espresso House. Åh, det är alltid lika gott! Vidare in till stan för shopping till syster yster. Hon ska på bal/avslutningsfest nu när hon slutar 9:an och behövde en klänning att ha på sig. Kul mission måste jag säga. Det är inte varje dag man bara går runt och letar fina klänningar. 
 Vi hittade i alla fall en jättesöt, kort, lite fluffig på MQ. Bra val med både butik och klänning måste jag ju säga, haha. Jo, men faktiskt så är den klänningen en av mina favoriter av det som finns just nu och den passar perfekt för det här!

Lunchade på Condecco. Mozzarellasallad. Gott, även om Matildas basilikaaioli var det godaste!


Är hemma nu och försöker göra lite nytta genom att skriva en jobbansökan. Usch, det är alltid segt att skriva sånt, men det måste man ju för att ha chans att komma på intervju.

Måste även berätta dagens värsta och mest komiska sak. Jag och M gick mot Kompassen och eftersom det har regnat från och till under dagen trodde jag att det var vatten som droppade ner från taket, men ICKE; det var en fågel som bajsade! Usch!!! M fick lite på tröjan och på sin jacka. Jag klarade mig nästan undan men fick lite på ryggen på min jacka. Fy f*n va äckligt! Sånt händer väl inte mig eller? Tydligen, så nu ska jackan genast tvättas ren från den äckliga skiten! 


Fyndade det här rosa headbandet för en tia på indiska.

Tack för en trevlig dag på stan sis!


Puss!♥




Dåligt

Jag vet att det är dåligt uppdaterat här nu men jag har ingen lust att skriva just för tillfället. Återkommer!


Puss!♥



Nu tar jag helgen

Idag har det verkligen varit en händelserik dag på jobbet. Började dagen med en tömning. Snabbt och lätt gick det. Åkte på inredningsbesök (folk som vill ha hjälp att inreda sitt hem, alltså inte samma som staging inför försäljning utan "vanlig" inredningshjälp). Lärorikt och kul. Kunden hade ett nybyggt hus med både natur och vatten som utsikt. Underbart hus där det verkligen fanns alla möjligheter att inreda snyggt!

Fortsatte med lunch och sedan bar det av på en konsultation. Kunden bodde i ett fint, dyrt område, men det var verkligen inte ngt han representerade själv. Så efter en timma där var det skönt att komma hem till ett par i en vanlig liten tvåa. Avslutade dagen med en tredje konsultation i en trea i stan. 


Så idag har det hunnits med en hel del. Imorgon är jag ledig för att alla andra på jobbet är lediga. Tänkte börja med mitt ex-arbete då. Får se hur det går med det.


Puss!♥



Lovely

Oj, oj. Nu ska ni få en liten uppdatering sedan sist. Jobbade mellan kl 8-21 igår. Huset skulle ju stagas och vi som hade planerat två och en halv dag till det jobbade över och gjorde klart det. Var rätt mör när jag kom hem vid kvart i tio kan jag meddela. Men kul är det! Trivs med jobbet och tjejerna där är supergulliga.

Idag har vi både stagat och tömt. När man köper home stagingtjänsten av Fräscht får man ha grejerna hemma hos sig (hyra) i sex veckor innan vi kommer och hämtar det. Eller om man får sålt sin bostad innan det så hämtar ("tömmer") vi lägenheten eller huset innan de sex veckorna har gått.

Åh, ikväll ska jag äta pannbiff. Pratade på jobbet förut om hur gott det är och när jag kommer hem talar J om för mig att det är det som blir middag idag. (För er som har missat så turas jag och dom jag bor hos om att göra middag.) Lovely!


Puss!♥



Over

Så var helgen snart slut igen då. Sov lääänge på lördag och njöt av att inte behövs göra någonting alls! Läste ut min bra bok. Eller alltså det var en chicklit som man bara ville skulle fortsätta och aldrig ta slut. Ni vet en sån där bok som handlar om en snygg, framgångsrik tjej som jobbar med något coolt och råkar ut för både det ena och det andra. Ja, ni vet... Det är ju inte direkt som att läsa bra böcker av kända författare, men ni som har läst sådanna typer av böcker förstår vad jag menar, right?

Hur som helt. Kvällen spenderades hos F igen och ett gäng kompisar till henne. Träffade hennes syster som jag inte träffat på så länge. Kul!

Har haft en väldigt lugn dag här hemma idag. Åkte med T och handlade en sväng. Fyndade en vinterjacka (ja, jag vet att det inte är vinter på ett tag men är det typ 80% rea så kan man inte motstå den.) Har jag letat hela denna vintern efter en liknande och inte hittat någon så idag tror jag bara att det var ment to be. 200 spänn får gå på sparkontot. Det enda rätta, eller hur?!

Nej, lite TV ni och sedan sova. Ska staga ett hus imorgon så jag behöver all energi jag kan få!

Puss!♥



Helg

Ja, då var det helgen nu då. Har haft en supertrevlig kväll hemma hos F med hennes kompis C. Druckit lite rosé och snackat skit. Måste bara säga att rosé är lovely. Dricker vit och rött också och börjar känna mig lite halvt vuxen, men det är ju gott! Eller hur?

Ja, nu är klockan alltså 3 såhär på fredag natt eller lördag morgon, hur man nu vill se det. Åh, blir inte ett dugg intressant detta inlägget men något tänkte jag i alla fall skriva nu när jag inte kan somna.

Ska läsa lite i min bok och förska nanna sedan.

Natti natt från Götet!

Puss!♥



Någon som håller med?

Det har varit konstigt väder här nu i flera dagar. Spöregnar på morgonen och spricker upp och blir sol på eftermiddagen. Inte så skönt att cykla till jobbet på morgonen med andra ord. Har haft massa kläder på mig + mössa och vantar så jag har ändå klarat mig ganska bra från att bli sjöblöt. Har i och för sig haft med mig kläder till jobbet och bytt till dagens outfit när jag har kommit fram. Men ändå. Jag hatar regn! Så nu vet ni det.
 Någon mer som tycker samma eller annat?


Idag har det varit lungt på jobbet. Eller ja, två kundbesök och en massa planering inför kommande stagingar. Imorgon ska det stagas igen. Åh! Det är verkligen kul det här jobbet. Har redan gjort 4 veckor nu och det har gått otroligt snabbt. Tänkt att det redan är en månad sedan jag flyttade hit!

Nej, nu väntar jag på att mamma ska ringa. Hon skulle äta när jag ringde för en stund sedan och sa att hon skulle ringa upp.


Imorgon är det helgen mina vänner. Vad händer?

Puss!♥



Efter regn kommer solsken

Gjorde en långdag igår på jobbet. Han med två stagingar. Den ena var i ett superfint hus som ligger precis vid havet. Lovely! Behövde dock göras en del och det blev så stor skillnad när vi var klara. Kul!

Tycker bara att det blir bättre och bättre både jobbet och här i Götet över huvid taget. Har det superbra! Skönt, för man vet ju aldrig när man flyttar till en ny stad hur det kommer att bli.

Morgonen idag började däremot inte riktigt så bra. Det regnade och blåste så jag bestämde mig för att skippa cykeln och ta vagnen till jobbet. Tar längre tid än att cykla så jag hade 10 minuter mindre på mig. Kom på i sista stund innan jag sprang hemifrån att jag skulle fylla vatten i min vattenflaska. Så vad tror ni händer när jag springer till bussen? Jo, korken läcker och allt vattnet rinner ut i väskan, genom väskan och blöter ner mina byxor. Lovely? Not! Allt i väskan blir plaskblött men jag hann i alla fall rädda min mobil och som tur var hade jag ett par näsdukar med mig som jag försökte torka lite med.
 Usch! Ingen bra början på morgonen. Men dagen annars har varit superbra. Och efter lunch bestämde sig solen för att titta fram. Skönt! Så istället för att åka spårvagn hem tog jag en prommenad på ca 45 min. Nice!



Plockade med mig en liten bukett på vägen hem. Passade på att ta några
andra blombilder också. Någon som vet vad den med de stora gula
klockorna heter?



Håller nu på och tvättar och ska göra ett röj här på mitt rum.


Ni då? Någon som har något kul att berätta?!


Puss!♥



Bakelser och annat

Det gick bra att få hem alla grejerna. Har pusslat och har nu grejer lite här och var. Var jättetrött och förkyld när jag kom fram på tordagen så det blev inget Valborgsfirande för min del.

Dagen efter däremot drog jag och Lollo ner till Grebbestad och satt och drack lite vin i solen. Lovely!

Firade syster igår kväll med lite släktingar. Mat och bakelser som jag och hon hade styrt upp. Mycket gott!


Bakelserna


Nu är jag tillbaka i Götet och redo för en ny lärorik, kreativ vecka på Fräscht.


Puss!♥



RSS 2.0