Orrefors

Jag och Daniel bestämde oss igår kväll för att ta en sväng till Orrefors och kolla in deras glasbruk. Inte rätt säsong direkt, men vi kollade på nätet och det stod att det skulle vara öppet. Åkte dit, helt ensamma i butiken och när vi försökte gå in till huset där dom blåser glaset så var det låst! Illa! Men vi gick runt huset och träffade på en tjej som hjälpte oss så att vi fick komma in och titta.
 Häftigt att se när dom blåser och tillverkar alla fina skålar, glas och vaser. Köpte även en skål med mig hem från butiken som låg brevid. Utförsäljning av 1:a handssorteringen och det tackar man ju inte nej till. Bild på skålen kanske kommer senare.

Puss!♥



Paus

Har ringt olika företag med lite blandad framgång. Jag håller på att bli tokig för här om dagen trodde jag att jag var klar och visste vad jag skulle göra, men så har jag tänkt mycket och känt efter i hjärtat vad jag egentligen vill. Har omprioriterat lite, så nu har jag ett par olika brancher med i leken igen.

Nej, nu ska jag ta paus och åka till IKEA. Kanske kan hitta något roligt, billigt fynd där. Behöver lite blommor om inte annat. Daniel kom förresten hit igår, så vi ska åka bil. Haha, väldigt lyxigt!



Puss!♥



...

Sorry för dåligt uppdatering men det har liksom inte funnits så mycket att skriva om. Vet inte om det finns det nu heller. Ska ringa lite företag idag. Återkommer.


Puss!♥



Ny energi!

Träningen var superbra. Fast hon som har passet på torsdagar är snäppet vassare ändå. Nu har jag fått jättemycket ny energi. Hoppas att den håller i sig hela dagen imorgon också.


Nej, nu blir det dusch och sedan lite mat.



Jag innan träningen. Vet dock inte varför det blir en smurfeffekt i ansiket.
Konstigt ljus antar jag.


Puss!♥



Jag vill ha ny energi! NU!

Kom precis hem från skolan. Drog över en liten stund på tiden för att föreläsaren var lite sen i morse. Vet inte om jag tyckte om det eftersom vi har till klockan 16 på schemat, men ändå.
 
 Vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen. Den har varit sådär. Han snackade väldigt mycket och mycket av det han pratade om visste man inte riktigt varför man skulle lära sig. Mycket tomprat. Blir förhoppningsvis lite bättre imorgon. Hoppas verkligen det för just nu behöver jag allt pepp jag kan få för att bli inspirerad att fortsätta och tycka att det är kul.


Nu: Äta mat.

Sen: Träna Body Jam. Kul + att det ger ny energi!



Fortsätt gärna att kommentera inlägget om vilka ni är som är här och kikar; det är så kul att läsa!



Puss!♥



Godmorgon!

Godmorgon!


Nu ska jag iväg till skolan. Marknadsföring och kundpsykologi står på dagens schema och är ett nytt ämne som vi läser den här veckan.



Jag idag.


Ha en bra dag allihop!


Puss!♥



Vem är du?

Kul att se att fler och fler har hittat hit till bloggen. Nu är min fråga till alla er? Vilka är ni? Ni kan väl bara lämna en liten kommentar så att jag får veta. Är så nyfiken!


Puss!♥



Back home

Hemma igen. Det var roligt att klättra men mycket mer fysiskt jobbigt än jag trodde. Har precis käkat lite mat och ska kolla handbollen nu. Sverige - Ungern.


Puss!♥



Klättring

Var en kul kväll igår. Det var förresten supergott att grilla Riesen. Dom bara smälte i munnen. Farligt gott.

Pigg och fräsch idag, såklart. Ska iväg och testa på en helt ny grej (för mig) nu; klättning. T som bor i den andra korridoren gör det och sa att det var gratis denna veckan så jag och E ska testa idag. Hm, jag är väl inte jättehöjdrädd, men vi får se hur det går. 8 meter är maxhöjd.


Hörs senare!


Puss!♥



Är det gott att grilla Riesen?

Har varit på stan och lunchat med Tess och Magnus. Åt kycklingsallad. Mysigt och jag är fortfarande så mätt. Var inne och sa hej till Elina på hennes jobb. Åkte och handlade lite inför kvällen. Ikväll blir det nämligen grillning med lite folk från huset som jag bor i. Kul! Kanske utgång också sen, vi får se vad som händer. Planerar inte så mycket mer än att grilla lax. Och Riesen. Ja, dom där chokladgodisarna. Skulle tydligen vara gott att grilla så jag måste ju bara testa eftersom det i vanliga fall är en av mina stora favoriter. Återkommer med resultatet imorgon.




Riesen



Är supertrött mest hela tiden. Undrar om det beror på vädret eller att jag inte har druckit kaffe idag? Hm, troligen både och.

Vad hittar ni på idag då? Blir det party ikväll eller mys hemma i soffan?



Puss!♥



Ett "NEJ", ett "Återkom" + att Blondinbella åkte ur Let's Dance

Dagen idag har gått åt till lite olika saker. Först till att ligga kvar i sängen liite för länge och kolla på TV. Inte för att det egentligen var något att titta på (efter 10 med Malou, ja jag vet lite tantvarning kanske?) men i alla fall var det en ganska intressant intervju med Magdalena Graaf. Usch och fy vad illa hon har blivit behandlad av sitt ex.


Jaja, i alla fall. Efter en dusch och lite frukost satte jag igång med att ringa upp lite olika företag och höra om dom var sugna på att ta emot mig på LIA. Det gick sådär med ett ganska blandat resultat av svar. Någon sa direkt NEJ eftersom jag inte gick någon dekoratör/inredningsutbildning. En annan var på inköpsmässa i Paris. När jag frågade vilken dag det passade att återkomma fick jag till svar att jag kunde ringa igen första veckan i februari för då hade hon kommit hem från både Paris och Danmark. Jaha, upptagen människa. Men det verkar vara ett bra företag så henne ska jag absolut kontakta "I början av februari". Ett annat bra företag hade tyvärr redan fyllt praktikantkvoten för hela våren och sådär höll det på.
 Nej, jag får fortsätta att ringa lite till veckan. Har nämligen ett lite annorlunda företag också att kontakta. Men jag kan inte riktigt bestämma om jag tycker att jag vill eller inte. Tål att tänkas på över helgen.


Ikväll har det varit lugnt. Kollade Let's Dance med F. Blondinbella åkte ut och det kändes väl nästan som rätt beslut i alla fall. Hon var inte speciellt duktig, men utan att nämna några namn så fanns det ju kanske vissa andra som var ännu sämre, så hon kunde kanske ha fått varit kvar en vecka till åtminstone. Jaja, inte för att jag bryr mig så mycket men det var ju det enda som gick att kolla på när utbudet av kanaler är dåligt.


Nej, nu ska jag strax sova. Vi hörs imorgon!



Såhär såg det ut på våran balkong förra våren.



Förresten, hittade den här bilden från förra våren. Någon mer än jag som är sugen på vår, sol och lite värme?


Puss!♥



Fika med tjejerna

Igår fikade jag med Elina och Therese. Var på ett ganska nytt ställe. Mysigt! Drack kaffe och åt panini. Mumma! Gick en liten sväng på stan efter det. Blev en T-shirt från Gina's REA; 49:-. Perfekt!

Åkte hem och städade vårat genemsamma kök och toalett. Min städvecka så det kändes skönt att få det gjort. Hatar att städa men älskar när det är rent och fräscht. Hm, det där går ju inte riktigt ihop så jag får försöka jobba på det. 

Körde ett Body Jam-pass igår också. Det var så längesedan jag körde nu och det var superroligt. Ny koreografi som var bra. Det som är kul med Body Jam är att det är lite utmaning så ju fler gånger man kör desto roligare blir det. Ska ta det lite lugnt med träningen och trappa upp lite försiktigare än jag brukar efter jag har varit sjuk för att förhoppningsvis slippa bli sjuk direkt igen. Så att mitt immunförsvar hinner med liksom. Problemet är bara att jag inte vill trappa upp lugnt, men jag måste nu om det ska bli hållbart.




Fika på stan med tjejerna.




Puss!♥



Uppsägning

Nu ska jag snart åka in till stan. Ska säga upp min lägenhet. Två månaders uppsägning så jag måste flytta ut innan den 1 april. Jag vet ju inte än vart jag ska flytta då eftersom det beror på var jag ska göra min LIA, men jag ska i alla fall inte vara kvar här i Kalmar.

Trevligt igår kväll, men Elina bangade, så det var bara jag och Tess.
 Blir fika i stan efter jag har varit på Kalmarhem.


Måste hinna städa idag också. Min städvecka i köket så nu är det dags att ta tag i det.


Puss!♥



Vin ikväll

Jobbat med skyltning hela dagen i skolan. Jätteroligt och man fick verkligen vara kreativ och tänka till lite för att det skulle bli något riktigt bra.


Har kollat lite möjliga LIA-platser idah. Usch, det är svårt men jag börjar bli lite mindre förvirrad i alla fall. Ska försöka ringa några företag imorgon och höra lite mer om vad dom har att erbjuda.


Snart kommer Elina och Therese. Ska dricka lite vin och snacka skit. Trevligt va?




Puss!♥



Paket

Det var gott med tårta. Marängtårta med glass, grädde och bananer. Mums!

Fick förresten ett paket på posten idag. En lite försenad födelsedagspresent från min Gudmor & Gudfar. Jättefina glasunderlägg och söta servetter. 



 Paketet. Alltid lika roligt när det är något annat än räkningar i brevlådan.




 

Puss!♥



Åh så trevligt




Inbjudan till mig från min nya granne


Den här lappen hängde på min dörr när jag kom hem från skolan. Emma, min nya granne (som jag delar toa och dusch med), skall bjuda mig och L på tårta idag eftersom vi har fyllt år. Väldigt trevligt och så gulligt av henne!!

Men innan det blir tårta ska jag fixa lite mat. Det kurrar i magen efter något att äta. Kanske inte så konstigt eftersom vi åt lunch halv 12 idag. Mot köket!


Puss!♥



Go'kväll!

Nu ska jag alldeles strax sova. Ligger i sängen nu och skriver. Det är ju det som är det allra bästa med en Lap Top; den kan man har överallt hela tiden. Eller ja, kanske inte hela tiden men i alla fall över allt. Hmm, vad meningsfulla meningar jag skrev nu, haha.


I alla fall så har Therese varit här hela kvällen. Lagade pannkakor, gick promenad och kollade på Idrottsgalan på SVT. Antar att jag stinker vitlök just nu. Har nämligen ätit taccochips med vitlöksdipp. Med mycket viltök. Jaja, jag är ju ändå ensam här så det spelar ju inte någon roll ändå då.


Bild från juldagspromenad.



Jaja, nog svamlat för idag. Skola imorgon. Skyltning på schemat! Äntligen!





Puss & Godnatt!♥



Hahaha!




Björn Gustavsson som Benjamin i Morgonsoffan


Jag kan inte sluta skratta!


Puss!♥



Snart tillbaka i Kalmar igen

Sitter återigen på bussen mellan Stockholm och Kalmar. Lite segt, men jag tycker ändå att det har gått ganska så snabbt. Är framme om en och en halv timma. Ska packa upp allt. Hann ju bara mellanlanda ett par dagar förra veckan så nu är jag sugen på att fixa lite i mitt rum och få det mysigt igen. För jag gillar bäst när dte är mysigt ju! Speciellt i det här regnrusket. Då är levande ljus nästintill oslagbart att piffa upp lite med.


Har fått så mycket nya intryck under helgen och mässan. Jag har ju ganska mycket mer at tänka igenom nu än jag hade innan jag åkte. Jag kan fortfarande inte bestämma mig för exakt vilken bransch jag vill jobba inom, men förhoppningsvis blir jag klokare och klokare nu. Är ju knappt tre månader kavr till nästa och sista LIA:n så jag måste helt enkelt ta tag i det här ordentligt nu! NU! Eller ja, kanske inte just precis nu men snart i alla fall.


Vad hittar ni på idag då? Jobbar? Skola? Annat?



Puss!♥



Testing, testing

Har fixat photoshop och några andra Adobe-program (tror de blir rätt så eller?). Jag har lekt lite med mina bilder som jag lovade att vosa er från mässan. Här kommer ett litet smakprov och test på resultatet av mitt första collage i InDesign.


Nå, vad tycker ni? Bra?


Puss!♥



I Stockholm

Så, nu har jag lite tid att skriva. Har verkligen varit fullt upp hela tiden sedan jag kom hit till Stockholm. Efter en lång bussresa var jag i alla fall framme och eftersom det var ganska sent så gick jag och la mig ganska direkt.

Gick upp tidigt på torsdagen för att vara på mässan när den öppnade. Mötte Therese. Gick på mässan hela dagen. Man fick tyvärr inte fotografera så jag har inga biler att visa upp. Eller jo förresten, man fick ta kort  innan man kom i i själva mässhallen på utställningen med årets tema "Sagans värld". Har dock inte hunnit lägga in dom i datorn ännu, men ni ska få se. Lovar!

Jag var på mässan igår också, fast ensam. Det har verkligen varit superskoj, men jag kan tänka mig att det kanske är ännu roligare om man får lov att köpa in saker, t.ex om man har en butik eller så. Har även presenterat mig för en del folk i olika branscher och flera var positiva till utbildningen och så. Ska försöka smälta lite nu vad som verkar bra eller mindre bra. Återkommer när jag har tänkt klart, haha.

Följde med Therese på inflyttningsfest till en av hennes kompisar igår kväll. Kul och trevligt!


Idag har vi varit på stan hela dagen. Mycket folk, mycket REA, men faktiskt inte så mycket handlat. Ett vitt baslinne på Zara och en stickad tröja från Beyond Retro. Billigt, snyggt och bra!


Nej, nu ska jag kolla lite på det jag har fått tag på under mässan. Kolla lite bloggar om inredning och så som jag blivit tipsad om.



Puss!♥



Påväg till Stockholm & Formexmässan

Sitter på bussen till Sthlm nu. T tog flyget upp men jag bestämde mig ändå för att ta bussen. Lite billigare plus att jag inte behövde komma upp snabbt i och med att I och A håller på med ett projekt till en tävling som ska lämnas in imorgon och det är typ det enda de gör idag. Ska ju inte åka hem förrän på måndag igen så jag kommer nog ändå hinna allt jag ska göra ändå hoppas jag.


Snart är batteriet slut till min älskade Lap Top så då ska jag nog sova en stund istället. Blev så himla glad först när jag fick se att det fanns eluttag = jag kan ladda datorn. Men tyvärr finns det ingen ström i dom. Blä. Varför finns dom där då? Frågade chauffören men han sa bara att det tyvärr har varit krångel och att dom inte fungerar som dom ska. Helt tydligt det!


Jaja, nu ska jag dricka lite yoghurt och käka lite macka.


Hörs kanske senare när jag har kommit fram. Annars hörs vi imorgon och jag ska försöka ta roliga bilder från mässan och visa er! För det vill ni se va?




Puss!♥



Gammal fil

Tidigare ikväll i vårat kök:
 

L: Vet du vem som har facket längst upp i kylskåpsdörren?

Jag: Öh, nej vaddå då?

L: Det står gammal fil där tror jag.

Jag: Jaha, tror?

Kollar filen.

Jag: Fy f*n! Den gick ju ut den 3:e oktober förra året!




Jag bara undrar hur äckligt det kan bli? Vem har lämnat den där? Och vem fick ta hand om den? Jo, jag!


Bara så ni vet!

Puss!♥



Tack för snickerskakorna!

Oj, nu var det längesedan jag skrev något här. Jag hade en superbra födelsedag och det var jätteroligt att Mamma och systrarna kunde komma, även om Lotta var förkyld och så.

Tack Lollo för snickerskakorna, dom var otroligt goda. Jag tycker absolut du ska fortsätta med din nya hemmafruhobby, haha!

Jag är tillbaka i Kalmar nu och har börjat skolan idag igen. Roligt att träffa alla här igen. Daniel åkte med mig hit ner. Blev bäst så. Han är ju ändå sjukskriven och jag hade så mycket packning. Inte roligt att åka heller när jag var så förkyld.


Imorgon åker jag till Stockholm. Ska gå på Formexmässan hela helgen (eller åtminstone två eller tre dagar) och bo hos Isabell och Andreas. Kul att träffa dom! Blir väl en sväng till stan också och kanske kunna fynda lite på REA-slutspurten. Love REA!



Nej, nu ska jag gå och laga lite mat. Potatis- & purjosoppa står på dagens meny. Mm, visst är det gott med soppa?


Puss!♥




 

Vad är det för en dag?

Jo, det är min födelsedag idag. Jag fyller 21 år! Börjar bli gammal nu. Över 20! Lollo kallade mig för kärring förut. Tur du henne att hon är tant och snart också fyller kärring haha!


Nu ska jag duka fram fika i köket. Mamma, Matilda och Lotta kommer snart. Ikväll ska jag ha lite kalas och då kommer Danels familj också hit.



Förra året firade jag min födelsedag i Åre. Såhär fin var jag då i min väst
som jag tvingades ha  hela dagen i backen. Haha!



Puss!♥



Wiiehoo!

Ringde till SJ och kollade upp biljetten idag eftersom söta Elina hade kommenterat här och påmint mig om att hon jag köpte biljetten av kanske hade bokat med sitt Piro-kort. Men det hade hon inte som tur var så jag är på den säkra sidan och åker gratis! Wiiehoo!

Idag jobbade jag min sista dag för nu i alla fall. Blir kanske någon helg under våren om jag är hemma och så, men annars blir det lugnt ett tag nu. Fick blommor av min gulliga chef idag eftersom jag fyller år imorgon. Ja, inte för att jag slutade utan för att jag fyller år. Rosa tulpaner! Åh, älskar rosa blommor som ni som har läst här ett tag kanske har förstått?


Nej, nu skall jag återgå till tårtbaket.

Puss!♥



Helt otroligt bra

Har lunch nu. Kortlunch eftersom jag jobbar kortdag. Käkade ciabatta med Creme Bonjour och tomat. Mums. Ja, jag vet att det inte är riktig lunch men det får bli middag ikväll istället.


Vet ni vilken tur jag hade igår då? Jo, jag satt och kollade på hur jag ska ta mig tillbaka till Kalmar på söndag eller måndag. Kostar ju en del. Runt 500 för tåget och 300 för bussen. Okej bussen är ju inte så jättedyr, men det svider ändå lite nu när man inte har fått pengar från CSN än. Kollade Blocket.se bara för skojs skull och gissa vad jag hittade där? En biljett på söndag klockan 13:10 från Karlstad till Kalmar för 25(!) kr. Någon som har köpt en SJ-kampanjbiljett (åk för 25 kronor och du är under 25 i januari) och när jag frågade henne om den fanns kvar så skrev hon att den gör det och att hon inte ens ville ha 25 kronor för den! Helt sjukt! Gratisresa. Var det meningen tro? Hon är i alla fall e riktig ängel och jag tänker hädanefter alltid kolla på Blocket innan jag gör något annat.



Puss!♥



Yesman!

Kom precis hem från bion. KOllade Yesman, den nya med Jim Carrey. Rolig, men inte den bästa han har gjort! Fullsatt var det i alla fall och hon som satt brevid Daniel hoppade till rejält två gånger och slog nästan till honom en gång. Hon träffade bara kepsen haha.

Jobb imorgon i alla fall. C skickade meddelande och frågade om jag kunde jobba. Såklart jag kunde!
 Nej, nu ska jag planera lite inför min födelsedag som är på torsdag. Ska ha kalas för mamma, systrarna och D's familj. Det är lite som måste handlas och lite annat som ska fixas.

Förresten blev det bra med håret men jag funderar på om det ska vara lite mer rött i. A som klipper mig lovade att hon ska fixa det åt mig om jag vill så jag ska nog gå tillbaka och säga att jag vill ha det fixat. Ni får vänta lite på en bild.


Godnatt och sov gott!



Puss!♥



Hårfix

Idag ska jag fixa håret. Färga, slinga och klippa. Ska bli så skönt, även om det kanske inte är katastrof med utväxten. Men det mesta av den röda färgen jag la i sist har försvunnit nästan helt nu A ska få styra upp det. Jag blev ju så himla nöjd sist gång så jag hoppas bli lika nöjd idag!
 Ska inte klippa alls mycket, bara toppa lite på det, för jag gillar att ha det långt. Har aldrig haft så här långt hår.



Puss!♥



Spring, sprang, sprungit

Har jobbat idag och när jag kom hem förut fick jag för mig att jag skulle ut och springa. Ja, alltså det är inte likt mig. Har ju i och för sig gillat att träna innan me, men det var längesedan jag var ute och sprang. 11 minusgrader ute så nu när jag kom in kändes de att jag har fått in mycket kalluft i lungorna. Men skönt var det!


Ska duscha nu och sedan äta lite.


Puss!♥



Tack!

Vad gulliga ni är! Tack för alla söta kommentarer angående nyårsinlägget! Jag måste säga att jag trivdes superbra i klänningen och kände mig skitsnygg!

Igår kväll var jag hos Lollo och åt mat och snackade massa skit om allt och ingenting. Sov där och jobbade några timmar idag. Vad skulle man då hitta på ikväll? Jo, det slutade med att jag och Lollo nu sitter här hos mig och har käkat taccogratäng, ska kolla Sex and the city-filmen (igen, man kan inte se den för många gånger. Det är den och mamma mia) och dricker vin och en pina colada. Mums och mys!



Jobb imorgon igen.


Puss!



Godmorgon!

Jag är redan vaken och ska snart åka till jobbet. C ringde igår och frågade om jag kunde jobba för det är en tjej som har blivit sjuk. Jobbar 8-18. Lång dag. Det beror på att MQ:s REA börjar idag. Öppnar förr klubbmedlemmar kl 7 så det kommer nog vara en hel del folk idag!

Nej, nu måste jag gå så jag hinner med bussen.


Puss!♥



Året som gick 2008

Lovade ju er en liten summering av året 2008. Här kommer lite månad för månad.


Januari

Vi åkte till Åre i snöstorm och firade min 20-årsdag. Underbart roligt och jag lärde mig åka skidor ganska hyfsat jämfört med innan. Fick mersmak och hann även med en dagstur till Branäs i slutet av månaden. Köpte även träningskort och började träna ganska mycket.  Jobbade som vikarie på dagis.


Februari

Vi drömde om en Thailandsresa, men när pengarna inte riktigt räckte till det bokade vi en vecka i Turkiet i maj istället. Slängde även in en ansökan om sommarjobb på IKEA sista dagen innan sistaansökningsdatum.


Mars

Jag tränade fortfarande mycket och tyckte det var jätteroligt! Fick komma till IKEA på jobbintervju och var superglad över att ha kommit så långt i rekryteringsprocessen.Jag åkte på TUR-mässan med Matilda och letade inspiration inför Turkietresan. Fyndade möbler till balkongen på loppis och fick påskbesök av mamma, Matilda och mormor.


April

Jaaa! Jag fick jobbet på IKEA! Lycka! Jag fixade en hel del med balkongen. La trätrall, planterade blommor och odlade diverse kryddor och blommor.


Maj

Hann med en hel del i Maj. Jag fixade mina naglar hos Helena och verkligen älskade det. Jag fick för mig att bleka håret och gjorde blonda slingor och inte blev riktigt blonda på första försöket, men på andra. Köpte ny bikini och drog till Turkiet sista veckan på maj.


Juni

Avslutade mitt vikarierande på dagis och började på IKEA. Massa nytt och jätteroligt! Fick även reda på att jag hade kommit in på en utbildningen i Kalmar och tänkte mycket på hur jag skulle göra med det. Kalmar eller inte Kalmar?


Juli

Kalmar! Nu var det bestämt. Jag köpte min dator och klippte lugg. Två bra beslut eller kanske man ska kalla det för investeringar?


Augusti

Jag och Matilda drog till Mallis en vecka och blev bruna och fina. När jag kom hem därifrån började jag förbereda flytten. Fick ett rum i en korridor. Det var allt jag visste. Daniel hjälpte mig att köra ner grejer sista helgen den här månaden. Mycket tankar om hur det skulle bli och om det verkligen var ett rätt beslut. Spännande och förväntansfullt.


September

Började skolan och träffade nya kompisar i klassen direkt. Therese och Elina kändes "rätt" direkt. Fikade och festade en hel del. Skoooj! Visst var det långt hem och jag längtade efter Daniel men med två bra tjejer som dom trivdes jag bra i nya staden.


Oktober

Vi hade läst klart dom första kurserna och tentorna var avklarade. Åkte hem till Karlstad för att göra min första LIA på MQ här i Karlstad.


November

MQ var bättre än jag hade trott och jag trivdes verkligen superbra. Dom gillade mig och jag gillade dom. Lärde mig massa nytt och fick gå med kommunikatören L ganska mycket. Kreativt och roligt! Fick vara med och göra julskyltningen.
Jag färgade håret rött, eller ja i alla fall åt det röda hållet.


December

Jag var tillbaka i Kalmar igen för att gå i skolan ett par veckor till innan jullovet. Festade, pysslade och bakade. Millencollin, julkort och lussekatter. Daniel kom och hälsade på mig en vecka innan det var dags att dra hem på jullov. Jobbade extra under lovet på MQ. Kul! Firade jul i Tanum och fick massa fina julklappar.

Min nyårsafton i bilder


Jag igår kväll, i klänning från Monkii.







Jag dukade framför allt i vitt och rosa. Rosa krysantemum, rosa och lila
smarties och mörkbruna paljetter.



Fördrinken som bestod av vitt vin, fruktsoda och baccardi melon. Och så 
frusna geléhallon i botten.



Efter det blev det mat . Grillplanka med potatissallad, kex och ost. Det var
inte mycket kvar av den när vi hade ätit färdigt. Till efterätt åt vi kladdkaka
med grädde, hallon & blåbär. Tyvärr hann jag inte få med desserten på kort.



Daniel fixar skumpa inför tolvslaget.



Och när vi hade skålat och önskat varandra Gott Nytt År gick vi ut och sköt
raketer.



Nyårspuss!



 Finns hur mycket bilder som helst från kvällen men eftersom jag inte vet om alla vill vara med på bild här så behåller jag dom för mig själv. Kan säga att vi skrattade och dansade hela natten och hade en superbra kväll.


Hade ni ett bra nyår?
Vad gjorde ni?



Puss!♥





RSS 2.0