495 minuter kvar av 2008

Nu är kladdkakan färdig och bordet nästan färdigdukat. Maten är hämtad och skumpan står i kylen. Nu ska jag bara skriva klart det här inlägget och sedan ska jag börja fixa mig inför kvällen. Lovar att ta kort på lite allt möljigt, mest hela tiden under kvällen.

Ja, och jag vet att jag kanske borde skriva en liten årskrönika som så många andra bloggare. Och jag har faktiskt tänkt att göra det också, men ni får vänta tills imorgon.

Vad ska ni göra ikväll? Hur firar ni på tolvslaget. Är det "Ring klocka, ring" på SVT som står på eller något annat?
Några nyårslöften?
God mat?
Annat kul?


Gott Nytt År på Er alla läsare!



Puss!♥



Det blev ingen kladdkaka ikväll

Jobbade till kl. 21 idag. Daniel hämtade mig efter jobbet och eftersom vi ändå var ute och åkte så passade vi på att hämta lite extrastolar inför morgondagen (alltså nyårsafton om någon har missat det?!) hos D:s föräldrar.

Imorgon blir det fest här hos oss med lite folk. Middag först och sedan paarty hela natten.
Skulle förbereda efterrätten nu ikväll tänkte jag; kladdkaka. Började smälta smöret och skulle plocka fram sockret. Alldeles för lite socker! Jaha, kanske man i värsta fall kan fixa det med bitsocker, tänkte jag. Jo, det kanske kunde gå. Ska plocka fram kakaon. Och? Ja, precis; INGEN kakao. Så kakan får bli bakad imorgon bitti istället. Ska hänga på dörren till ICA när dom öppnar, för jag tänker minsann inte stressa med det på eftermiddagen.


Nu blir det sova för mig!

Vi hörs imorgon; årets sista dag!

Puss!♥



Nyårsklänning; Check!

Klänningen på Monkii passade. Den sitter verkligen som ett smäck. Det är nästan så att det inte går att dra upp dragkedjan. Lägg märke till ordet nästan. Det betyder ju att det går om man kämpar lite och en fodralklänning ska sitta tajt! Ska ta på mig och visa för Daniel nu men ni får inte se förrän på nyårsafton. Så det så!


Mycket folk på stan idag också. Jaja, det är väl så det är nu. Ska inte klaga mer över det nu. Jobb imorgon också. Sedan är jag ledig på Nyårsafton. Och Nyårsdagen.



Puss!♥




Sådär ja...

Japp. Jag har varit ute och gått idag. Inte jättelångt, men i alla fall i 30 minuter. Stolt! Kollade på termometern innan jag gick och det var nästan minus 8 grader ute! Kallt, men skönt.

Har duschat och ätit frukost också så nu är jag redo för att jobba. Ska åka in till stan lite tidigare och kanske hitta en nyårsklänning. Såg en på Monkii igår så jag måste i alla fall testa den.



Redo för att jobba.




Vad ska ni göra idag?

Puss!♥



Kommer jag lyckas?

Efter all julmat och nästan noll motion tänkte jag nu utmana mig själv och ställa klockan lite tidigare imorgon och gå ut och gå en promenad innan jobbet. Jo, jag börjar i och för sig inte förrän klockan 12 men jag ska åka med Daniel strax innan elva eftersom han ska iväg till sjukgymnasten. Så även om det inte blir jättetidigt är det ändå en utmaning för mig som aldrig gör så annars.


Vad tror ni? Kommer jag lyckas? Eller kommer jag strunta i det och somna om?


Puss!♥



Kommer ni ihåg?



 


Kommer ni ihåg att jag önskade mig den här kandilabern??



Jag fick den i julklapp och nu står den här hemma hos mig. Tack sisters!





Puss!♥




Mamma Mia

Nu har jag hunnit med både prommenad och att laga mat. Gick till affären och handlade. Sedan fixade jag pasta och skinksås. Helt okej när man är hungrig.


Nu ska jag fortsätta kolla på Mamma Mia-dokumentären på TV3.


Puss!♥



Mellandags-REA

Oj, vad mycket det har varit på jobbet idag. Folk över allt. Dom sa att det hade varit helt hysteriskt på annandagen och det kan jag tänka mig. det var mycket idag, men inte hysteriskt.

Sitter hemma i soffan nu och funderar på vad jag ska göra. Kanske gå ut och gå en liten prommenad? Måste fixa något att käka också. Någon som har något tips? Hjärnverksamheten är inte på topp!

Jag är jättesugen på att shoppa. Shoppa massa nya och roliga saker. Jag är speciellt inne på T-shirt för tillfället. Har köpt tre par nya jeans under hösten och eftersom jag ofta har gått i klänning eller kjol innan ligger jag lite efter på T-shirtfronten.

Har ni shoppat något på REA:n? Fynd?


Puss!♥



Sagan om Ringen

Hemma i Karlstad igen. Kollar Sagan om Ringen på TV nu. Jobba imorgon. 11-15. Punkt.




Puss!♥





In da wood

Jag är ledig idag också. Börjar jobba imorgon igen så vi åker hem i eftermiddag någon gång. Igår kväll var vi hos mormor och åt mat. Mm, det är så gott med julmat. Speciellt skinkan, köttbullarna och laxen. Varmrökt lax med hjortronsylt! Sedan gillar jag det mesta andra också. Mamma gör en jättegod vitkålssallad med apelsiner, russin oc mandel i.
 Vad äter ni på julbordet? Något speciellt eller är det det "vanliga"?


Här kommer lite bilder från juldagen när jag och syster tog en prommenad:


Matilda.



Moi.



Tassemarksstigen.



Trädbilder.



Mossa och lite annat.



Skor.



Tickor på ett rasat träd.



Två av tre angels.



Mamma utanför här hemma. bakom henne finns en bock, en lykta och
en jul-en.


Nu ska jag äta frukost. Vad hittar ni på idag?


Puss!♥

Min julafton

Jag har haft en jättemysig julafton med mamma, Matilda, mormor och moster I. Lungt och skönt, men mycket klappar och god mat.
 




Jag och mamma.



Jag & Lilla Andersson



Matilda hade fixat superfina ljusstakar.



Dom här två raringarna fick jag av mamma. Tack!



Mamma fick kvällens största julklapp.


Tack för alla juklappar och fortsatt God Jul till alla er läsare!


Puss!♥






God Jul

God Jul på er! Har inte hunnit blogga så mycket dom senaste dagarna eftersom jag har jobbat mycket och fixa och donat inför julen. Nu är jag i alla fall i Tanum hos mamsen och lillan. Kom hit igår kväll. Åkt buss till Åmål direkt efter jobbet och blev hämtad där.

Nu börjar Kalle snart.



Alla paketen ligger under granen och väntar på att få bli öppnade.



Blandade storlekar och former.



Julfrukost åt vi som vi brukar inne i vardagsrummet. Mysigt!


Puss!♥



Da'n före, da'n före doppareda'n

På jobbet idag igen och imorgon också sedan ska jag åka till Tanum och fira jul Leidg fyra dagar och det ska bli skönt att åka hem då för på julen tycker jag verkligen om att bara vara hemma och umgås med familjen. Det gör jag ju annars också men på julen känns det extra viktigt.


Jobbar till kl 20 ikväll. Vi har öppet en timma extra nu dom sista dagarna innan julafton så att alla ska hinna fixa sina klappar. Samma sak är det på Bergvik, där är det också öppet en timma extra, till kl 21 och jag tycker det är helt okej att fackhandeln gör så innan jul. Men däremot att Maxi har extraöppet till kl 23 tycker jag är för mycket. Har man inte fixat allt kl 22 dagen innan julafton så tycker jag att det får vara. Men, men. Det är min åsikt det.


Puss!♥



Sista klappen klar

Klar med sista julklappen nu. Tror jag i alla fall(?). Däremot är det många andra som fortfarande är ute på klappjakt. Jobbar bara mellan 14 - 18:15 idag. Hann med både sovmorgon, sistaadventsfrukost och ta fram mina tomtar inna jobbet idag.

Ska till Daniels försäldrar ikväll och äta gröt och smygsmaka lite på julskinkan. Mm.


Puss!♥



Jag idag




Såhär ser jag ut idag.



Puss!♥



Min "Jag idag" kommer lite senare. Håll utkik!

Har varit mycket folk i butiken idag. Men kul var det! Roligt att kunna hjälpa till med både jul- och nyårsoutfits + julklappar till andras nära och kära. De flesta som frågar om julklappstips är, ja va trot ni, jo män. Män som ska köpa kläder i julklapp till sin fru. Men sedan har vi en hel del mammor som vill köpa kläder till sina barn. Kul att kunna hjälpa.

Nu är jag hemma och Daniel och Jocke kom precis hit hem med pizza och sallad. Sallad till mig. Ska lägga in en bild på min "Jag idag" senare för nu kurrar magen och längtar efter mat!




Puss!♥



Lördag

Godmorgon på er!

Nu sitter jag på jobbet och ska strax börja arbetsdagen. Lördag idag så det lär ju vara en hel del folk, men det är bara roligt! Var jättetrött i morse men som tur var finns det kaffe så nu har jag piggnat till.

Dags att dra igång nu då! Hörs ikväll!


Puss!♥



Har ni handlat alla julklappar än??

Åh,  vad gott det var med mat. Tur att jag fick det annars hade jag inte varit på så bra humör ikväll tror jag. Inte för att det kanske hade spelat så stor roll eftersom jag är ensam hemma ändå. Daniel har kört upp Audin till Lotta i Sälen. Kommer hem med bussen imorgon igen.

Det blir inte så sent för mig ikväll eftersom jag ska upp och jobba imorgon. Det är ju lördagen före jul också så det lär ju vara en hel del folk i stan som ska handla julklappar.


Kanske ska packa in lite klappar nu. Eventuellt lite glögg till det också?

Har ni handlat klart juklapparna eller ska ni ut nu i helgen som så många andra?


Puss!♥

Hemma

Här ligger jag nu i soffan och vilar fötterna. Har jobbat hela dagen ochdet är verkligen max en arbetsdag i klackar. Sedan måste fötterna få vila lite. Åtminstone under kvällen och natten. Jätteroligt att jobba och kul att träffa dom på jobbet igen!

Nu skriker min mage efter mat. Blir nog Chili con Carne. Mm! Det r verkligen en ny favorit bland många andra, haha. Ja, vi kanske hörs senare.


Puss!♥



Packar upp

Håller på och packar upp väskan. Det tar sin lilla tid och såå tråkigt. Ska jobba imorgon och fem dagar framåt. Åh, ska bli så kul! Kul att träffa alla igen och se vad som har kommit in i butiken sen sist.


Nej, packa upp var det ja.


Puss!♥



Klassjulfest

Kul kväll igår. Det var lungt för min del eftersom jag skulle upp och köra idag. Köra hem till mitt andra hem här i Karlstad. Svårt det där med begreppet "hem" när man flänger runt mellan olika ställen.
 Hämtade mosters bil i Skövde också som Lotta ska halka runt i uppe i Sälen. Så jag körde våran bil från Skövde och så fick Daniel ta Audin. Här kommer i alla fall några bilder från gårdageskvällen.



En glad Jossan...



...och två andra glada tjejer!



Pepparkaks- och godisbuffé stod på menyn...



...samt lite dricka till det.



Eftersom det var julfest fanns det även dricka i form av julmust också.


Tyvärr har jag inte fler kort från kvällen (än), men jag ska försöka styra upp det så håll utkik på facebook!


Puss!♥



Och jag får inte kolla i påsarna för nästa vecka är det julafton

Sorry, det har varit lite dålig uppdatering. I alla fall med bilder och sånt. Får försöka bättra mig på det. När? Ja, kanske imorgon eller kanske en annan dag. Vi får se.

Skolan idag. Föreläsaren var sen. Han skyllde på akademisk kvart, men det vette f*n om jag går med på. Säljare skall väl hålla tiden? Haha, jaja i alla fall har vi lärt oss att argumentera idag. Spelar upp små rollspel inför varandra i klassen och, hmm, ja det är mycket svårare än det kan låta om jag säger så. Speciellt när det sitter 25 andra människor och tittar på. Jag hoppas att jag lär mig något ändå. Det är ju det som är meningen.

Har handlat inför morgondagens klassfest eller julfest eller vad man vill kalla det. Var superhungrig när jag kom tillbaka hem så det fick bli laxpasta. Idag igen. Det är verkligen en återkommande favorit här hos mig.

Nej, om man kanske ska ta och sova lite. Har fått order av Daniel att inte kolla i påsarna som står vid hans väska, så då ska jag inte göra det heller. Jag lovar! Det är faktiskt inte skoj att veta vad man ska få. Det tycker i alla fall inte jag!


Puss& Godnatt!♥



...

Pratade med Jenny, som bor här i min korridor, nu när vi åt frukost. Berättade att jag hört om jordskalvet och då sa hon att hon hade vaknat och känt att sängen skakade lite. Hon hade satt sig upp men då kände hon inget så hon trodde att hon hade drömt, men så var det alltså inte då.


Puss!♥



Jordskalv i Skåne

Ligger och kollar på Nyhetsmorgon Tisdag nu på 4:an. Hörde precis att det harit ett jordskalv i Skåne som mätte 4,5 - 5 på Richterskalan (stavas det så?). Det verkar ju som att det har skakat ordentligt. Tydligen har folk k'nt av det ändå upp till Norrköping så vem vet, vi kanske kände av det här också, även om jag har sovit gott och ostört hela natten.

Skola står på dagens schema.

Puss!♥



Now and today

Det här har jag sysslat med idag:

- Städat
- Tvättat
- Fikat med lussekatter
- Fixat med mina julkort
- Styrt upp lite inför klassfest
- Även styrt upp lite julklappar


Nu:

- Ett, eller eventuellt flera, avsnitt av Sex And The City


Puss & Godnatt!♥





Städmåndag

Ledig idag också. Ovanligt, nja? Har städat nu på morgonen. Behövdes verkligen. Dammråttor över allt, usch! Skönt nu när det är klart i alla fall. Therese och Elina kommer hit om en stund. Vi ska planera lite för klassfesten på onsdag. Får se vad vi kommer fram till, det finns lite idéer i alla fall.


Puss!♥





Hemligheten

Kollar på Wallander - Hemligheten. Har sett den innan men jag gillar Wallenderfilmerna så jag ser den gärna igen. Dessutom finns det inte så mycket annat att titta på heller.

Nej, nu var Nyheterna slut så då återgår jag till TV:n. Kollar ni W??



Jag idag.


Puss!♥



Söndag

Det blev inte så jättemycket julklappar inhandlade igår. Kollade mest och så åkte jag in till stan idag och fixade istället. Hysteriskt mycket folk på stan igår, kanske inte så kontigt med tanke på att det börjar närma sig julafton. Bara 10 dagar kvar!

Var och käkade på O'lerrys och drack ett par öl igår kväll. Gott, men inte så gott att det var värt priset. Jaja, det får gå det var ju i alla fall mat!

Fikade förut med lussekatter och pepparkakor. Mums! Lite adventsfika i vintermörkret.

Nej, nog pratat (eller skrivet) om mat för nu. Nu ska jag återgå till mitt pysslande.


Puss!♥



Julklappsfix

Vi hade en jättetrevlig kväll igår. Gott med taccos och kul med Idol-final. Absolut rätt vinnare tycker jag och hoppas att det kommer gå bättre för honom än alla som vunnit innan (dom hör man ju inte mycket av efteråt).

Idag blir det en sväng till stan. Ska kanske fixa en och annan julklapp.
 

Puss!♥



Fläskläpp

Här sitter jag nu med en fin fläskläpp. D skulle kasta en flaska till mig (platsflaska) och kastet var väl inte superbra så korken träffade min överläpp. Aj, aj, aj! Därav min fläskläpp.

Ska åka och handla lite taccomaterial snart. Therese, Magnus och kanske Emil kommer hit ikväll och äter taccos och kollar på Idol-finalen. Heja Kevin! Tror jag i alla fall. Har inte sett så mycket i år men av det jag har sett så brukar Kevin vara snäppet vassare.

Ska ni kolla? Vem tror ni vinner?


Puss!♥



En lussekatt och tre pepparkakor






Var inne på inredningsbutiken Mairo idag efter IKEA-besöket och på barn-
avdelningen fanns det alldeles underbara, runda lådor.



Som sagt, helt underbara.



Barnavdelningen på Mairo



Finfina ljusstaker. Skulle passa bra här hos mig...


På IKEA köpte jag lite smått och gott inför julen. Avslöjar inte mer än så just nu. Har i alla fall haft en trevlig dag på både IKEA och de andra butikerna vi hann med.  Fikade med glögg, lussekatt och pepparkakor när vi kom hem. Nu blir det film.



Puss!♥




Decembermys på IKEA

Hämtar upp Therese om en timma och sen blir det decembermys på IKEA. Jag, D och T. Tänkte se om jag kan hitta några glöggmuggar, eller i alla fall något som kan fungera som glöggmuggar (vad som helst är bättre än mina stora dricksglas).

Fortsätt kommentera nobelklänningarna! Hörs sen!


Puss!♥



Nobelfesten 2008

Kollade lite på Nobelprisutdelningen förut. Lyssnade inte så jättemycket men tittade däremot på fina klänningar. Kungafamiljen, framför allt de kvinliga medlemmarna, är ju alltid tjusiga i sina fina aftonklänningar. Jag vill också vara fin och gå på nobelfesten! Måste säga att jag tycker att klänningarna var fina i år. Prinsessan Madeleine passar väl i vad som helst men jag tycker det var en fin klänning med lite gamaldags känsla och färger. Kronprinsessan Victorias är också fin, även om jag tycker det är snyggare utan axelband. Drottningens klänning tycker jag är fin och passar verkligen till en drottning.
Tjusigt värre alltså!



Kungafamiljen på årets nobelprisutdelning


Vad tycker ni om årets klänningar?


Puss!♥



Snöblandat regn

Usch va kallt det är ute. Började snö lite nu när jag cyklade hem från T. Efter skolan tyckte vi båda två att det var jättekallt och ruggigt ute och nu när jag gick ut igen så fattade jag varför. Snöblask. Nej, tack!

Pratade med D förut (han är påväg hit) och han sa att det hade snöat i 15 mil, så det är väl påväg neråt då.


Körde rollspel idag i skolan. Kändes väl sådär bra, men ojoj vad vi skrattade. En grupp var det svårt att inte skratta åt om man säger så. Stackars A som var säljaren i den situationen, haha.


Jaja, lite mat snart när D kommer. Är väldigt sugen på taccos, men jag kanske ska spara mig tills på fredag, eller var säger du Therese?

Puss!♥



Morning!


Lite konstig kvalitet, men såhär ser jag i alla fall ut idag.


Dags att gå till skolan nu. Säljteknik idag också. Vi hörs senare!


Puss!♥



Min Company Story

Mysig promenad med H. Hamnade hemma hos S och E var också där. Det bjöds på kaffe och pepperakor. I Like! Gick med hem och kollade hur H hade det i sin korridor. Jättefint med hööögt i tak. 4,60 m sa hon! Det vill jag också ha. Det har alltid varit lite av min dröm. Plus att i min dröm ingår det även djupa fönsterkarmar som man kan sitta i och mysa.

Hm, har gjort våran "läxa" som vi har tills imorgon. Läxan är att skriva en "Company Story". Det betyder företagsberättelse på svenska, haha. Våran lärare gillar att använda sig av engelska uttryck! Bara en liten parantes där. Så nu har jag skrivit ihop min story (oj, man blir lite språkskadad) där jag representerar MQ. Ja, kanske inte så förvånande men jag kan i alla fall en del om det. Måste säga att jag känner mig ganska så nöjd men vi får väl se vad han tycker imorgon när det ska redovisas.


Min läxa. Intresseklubben antecknar; jag vet!

Nu ska jag snart sova. Kanske bara blir ett enda avsnitt till av SATC. Svårt att bara se ett, men jag ska göra mitt bästa.


Puss & Godnatt!♥



Min dag idag

Japp. Idag var det skola. Verkligen bra dag och bra föreläsare. Ska ha honom nu några veckor framöver så kul att han verkade bra. Ganska mycket att lära sig, men vi körde lite gruppuppgifter och sånt så dagen gick snabbt.

Nu ska jag ut på promenad med H. Trevligt! Vi hörs kanske senare!


Puss!♥



Godmorgon eller kanske godmiddag?

Försökte att inte sova rikitgt lika länge idag. Gick upp vid 10-tiden. ja, jag vet att det inte är tidigt men det är åtminstone en eller två timmar tidigare är flera av dagarna innan. Förkylningen har gått över till torrhosta, snuva och konstigt halsont. Jag hoppas verkligen att jag snart är frisk i kroppen för hjärnan bara skriker efter att få träna.

Satt i köket igår kväll och pratade med J, den tyska tjejen som bor här. Hon bjöd på tyska julkakor. Mm. Hennes mamma hade skickat sånt till henne på posten. Mysigt och roligt att få testa andras traditioner.
 Åkte hem till T en sväng sen och drack glögg och åt lussekatter. Blev inte så sent, men jag är fortfarande dålig på att gå och lägga mig i tid när jag väl kommer hem.


Ledig idag också. Händer inte så mycket. Kanske en fika med Elina.
 Ska bli skoj att gå till skolan imorgon. Måste säga att det är lite segt att vara ledig 5 dagar i veckan när man inte har något extrajobb + att det är långt och kostar mycket pengar att åka hem och hälsa på. "Säljteknik" står på schemat denna veckan. Undrar vilka bra knep vi ska få lära oss??


Puss!♥



Maia Hirasawa




Maia Hirasawa - Gothenburg


Visst är den här låten bra? Kollade precis på en repris av SVT:s "Dom kallar oss artister" och det avsnittet handlade om Maia. Lovley!


Puss!♥





Pepparkaksbak. Jag kan tyvärr inte vara med.

Åh, jag tyckte dokumentären om Britney var superbra. Någon av er som såg den? Vad tyckte ni?

Sov länge idag. Bra för förkylningen skulle jag tro. Ska ge mig ut och handla lite mat nu. Det är oftast inget roligt men det måste ju göras.

Pratade med mamma och Matilda förut. Dom pakade pepparkakor och "Lisas nötsnittar" (våran jultradition) och då blev jag faktiskt jättesugen på att åka hem och hälsa på. Det är det som är tråkigt med att bo såhär långt borta, att man verkligen måste planera in när man ska hälsa på och att det kostar en hel del pengar. Synd, speciellt nu innan jul också när det finns så mycket mysigt att göra och pyssla med.


Puss!♥



Lördagkväll framför TV:n

Har lagat mat. Lax med fetaost, soltorkade tomater och vitlök. Mumma! Det blir en lugn kväll hemma tillsammans med TV:n. Känns lite som att jag håller på att bli sjuk. Lite ont i halsen och seg i kroppen. Hoppas att all vitlök jag hade i maten tog bort dom dumma bakterierna.

Dokumentären om Britney är det som gäller på TV senare. Ska bli intressant och se vad hon har att säga.


Puss!♥



Frukostdags!

Idag blir det en lugn dag, haha. Nejdå, det är ingen fara från igår men jag känner att jag har börjat få hosta och är lite seg i kroppen. Kom hem vif ett inatt, så det blev verkligen inte sent för min del.

Så nu får det bli lite frukost, ladda DVD-spelaren och kolla på några avsnitt SATC.


Vad ska ni hitta på idag?


Puss!♥



Ikväll blir det Millencollin. Vad ska du göra?

Håller just nu på och fixar i ordning mig inför kvällens fest med tjejerna. Millencollin är på Palace. Känns som att det blir mycket Palace nu även om det egentligen inte är det roligaste. Kan leva med det så länge jag är med kul människor och det är bra musik.

Tess har varit här och tvättat idag. Klockan 7 i morse började hon så idag blev det ingen sovmorgon. Rätt skönt att bara ligga kvar i sängen ändå och kolla på TV:n och prata med T som satt här i min fåtölj och pratade och surfade. Surfande kan kanske ha berott på att jag inte blev människa förrän efter ett par timmar.


Nej, nu ska jag fixa det sista och sen ska jag dra till Elina och ladda upp.


Puss!♥



Lussekatter

Ikväll har jag och F bakat lussekatter, Mm, så gott. När jag öppnade saffranspåsen kändes det verkligen som att julen snart är här. Mysigt!
Och här kommer lite fakta om denna goda bulle:



"Begreppet Lussekatt hade från början inget att göra med Lucia, utan ska etymologiskt härledas till Lucifer, alltså djävulen. Det var i Tyskland på 1600-talet som seden med lussekatt kom till. Djävulen, i kattens skepnad, gav barn stryk, medan Jesus i form av ett barn delade ut bullar till snälla barn. För att hålla den ljuskygge djävulen borta färgades lussebullarna med den gula saffranskryddan. De ljusa bullarna ansågs skrämma bort Lusse, alltså Lucifer.


I slutet av 1600-talet kom lussekatten till Sverige och mälardalslandskapen där de mer välbärgade bakade och åt dem. Först på 1800-talet, när vi i Sverige började fira Lucia, spreds lussekatten över hela landet och fick den folkliga koppling den numera har."

Källa: http://sv.wikipedia.org/wiki/Lussekatt



 





Någon som vill smaka?


Puss!♥



Modevisning

Kom precis hem från kvällens modevisning på Bistro. Tess var med och det visades både vinterjackor och underkläder! Elina och Sofie var mitt sällskap för kvällen och jag måste säga att det var en riktigt lyckad kväll. Rolig med mycket skratt så nu lever jag nog mycket längre! Stannade bara på Bistro tills modevisningen var slut sedan gick vi vidare till O'larrys.

Nej nu ska jag ta och sova.


Puss & Godnatt!♥



Åh det är såå kul!

Kom precis hem från träningen. Body Jam! Såå kul är det och det ger migg massa massa ny energi vilket är välbehövligt i vintermörkret.

Nej, nu gott folk ska jag ta på mig myskläder och gå till köket och laga mat. Är så sugen på spagetii. Så spagetti something blir det idag.


Puss!♥



Min 1:a december

Jaha, då var den 1:a december snart slut då. Tog en svägn till stan förut för att kolla om jag kanske kunde få jobba lite extra på MQ här i Kalmar också. Just nu hade han inget sa han, men han var absolut intresserad så han hoppades kunna ge mig något till våren. Håller tummarna för det, men jag ska ju jobba i Karlstad under julen så jag är inte helt utan. Åh, längtar efter det och dom, jag hade verkligen så kul under min LIA.

Har kollat upp lite olika företag idag också som kanske kan vara intressanta inför nästa LIA, som är till våren. Måste börja tänka på det redan nu så att man får en riktigt bra plats. Vet dock inte alls var jag vill jag vara. Det finns såå mycket jag vill göra så mitt första mission blir att försöka klura ut vilken bransch jag ska jobba inom.

Tränade med Tess ikväll. Aerobic. Jätteroligt och jag blev full med ny energi. Har saknat träningen så nu är jag förhoppningsvis back on track och håller tummarna för att jag inte blir förkyld nu när jag är taggad till att komma igång igen.


Nu ska jag snart sova. Skola imorgon. Säljpsykologi står på schemat denna veckan. Intressant och en bra föreläsare så det borde bli bra.

Puss & Godnatt!♥



Julmys med Jenny Nyström

  

    

Mysigt med gamla saker tycker jag (även om dom är nyinköpta). Undrar om vi inte har det här motivet på en bonad hemma?



Puss!♥



Flickan med dom handblåsta glaskulorna

Såhär fint blev det i mitt fönster när jag hängde upp glaskulorna jag köpte igår. Värt varenda krona om ni frågar mig. Love it!









Vad tycker ni om mina nyinköpte små älsklingar?


Puss!♥





RSS 2.0